آپاچی 160 که ارزش خریدن نداره.
135 رو با 180 نمیشه مقایسه کرد.با این فاصله قیمت معلومه کدوم سرتره.
اگه هزینش براتون مهم نیست آپاچی 180 بهترین گزینست
آپاچی 160 که ارزش خریدن نداره.
135 رو با 180 نمیشه مقایسه کرد.با این فاصله قیمت معلومه کدوم سرتره.
اگه هزینش براتون مهم نیست آپاچی 180 بهترین گزینست
شما نوشته های منو دقیق نمیخونیدها !!!!
من منظورم اینه که مهمترین فاکتور توی خرید قیمت هستش .
مثلا نمیشه یه موتور 2.400 تومنی رو با یه موتور 1.700 ایی مقایسه کرد . 700 هزارتومن در خرید موتورسیکلت رقم قابل توجه اییه .
مقایسه برای موتور های هم قیمت یا با اختلاف قیمتی کم هستش .
هر دو موتور کیفیتشون خوبه و در یه حده ..... وقتی شما مشکل مالی نداری و بودجتون آزاده برو یه 180 مدل90 بخر .
وقتی شما پول دارید این مقایستون بیهودست .... جفتشون هندین و کیفیتشون در یه حده ، اونی هم که حجمش بالاتره خوب بهتره (هر چی پول بدی آش میخوری)
ولی خوب بخوای 160 بخری اونجا دیگه 180 هم مطرح میشه که ببینی یه کم بیشتر بدی و اونو بخری .
منم همین جوری بودم دیدم هی بخوای بگی یه 200 تومن بزارم روش این بخرم یا 150 تومن دیگه بزارم اون یکی رو بخرم و هی بری بالا بری بالا یه دفعه میرسی به پالس220
منم مشکل مالی نداشتم منتها چون نمیخواستم زیاد برا موتور هزینه کنم اینو خریدم .
من اول میخواستم طرح ویو بخرم .... دیدم همشون چینی آشغالن و خوبشون که رادیسونه حدود 1100 پولشه گفتم میرم 135 پالس رو میخرم که هم کیفیتش خوبه هم جدیده و زیاد نشده و هم تکنولوژی بالا و جدیدی داره و هم کم مصرف و فوق العاده زیبا تر .
سلام شرمنده من زیاد از موتور سرم نمیشه واسه دوستم میخواستم یه پرسشی کرده باشم
1.800 تومن دارهم میخواد یه موتور تریل بگیره نمیدونه چی بگیره چون ما تو شهر کوچیکی هستیم دوروبرمون همش احسان و روان چندتا خارجی پیدا کردیم یکیش سوزکی بود دقیق مدل رو نمیدونم میخواستم ببینم بین ایرانی ها کدوم خوبتره و با این قیمت چی بگیرم بهتره
با سپاس
با این قیمت میتونید موتور سیکلت های روان خریداری کنین کیفیت قابل قبول تری دارند نسبت احسان و.....
لطفا اساتيد قيمت بدين
دايچي 89 يكسال بيمه مشكي 4000 تا كاركرد چند مي ارزه ؟ 250 سي سي
در ضمن صفرش چنده؟
سلام یه موتور هم به من معرفی کنید
دیگه از پیاده روی و بدو بدو و اتوبوس خسته شدم
میخاستم ماشین بخرم پولم کمه
500 ت
ظاهر زیبا
ایمنی
صفر
عکسش رو هم بزارین
با 500 تومنهیچ گزینه ای که زیبا باشه ایمنی داشته باشه و صفر هم باشه نداریم .
با این سه تا شرایطی که شما میخوای داشته باشه حداقل حداقل باید حدود900 داشته باشی .
همین طرح هوندا ها (CG125 های چینی) که نه زیبایی و نه ایمنی داره و نه کیفیت : اگه صفرشو بخوای باید حداقل حداقل 650 داشته باشی .(تازه باید بری دنبال مارکهای جدید و من درآوردیش)
---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
این دایچی اصلا موتور جالبی نیست و فقط قیافه داره (به نظر من پولتو حروم نکن و از فکرش بیابیرون)
هر چی کارکردش بره بالاتر لش تر میشه و لرزش پیدا میکنه و . . . مشتریشم بعدا نیست و به دردسر میفتی.
با اون موتور 250 سی سیش حداکثر 100 تا هم نمیره .
با سلام خدمت اساتید فن در مورد موتور کبیر 150 سی سی چی می دونید آیا موتور خوبی است نسبت به قیمتش می گن گارانتی داره (900تومان)/ البته 200 سی سی آنرا شرکت تیزرو تولید کرده با قیمت حدود 1380 که خیلی گرون به نظر می رسه شرکت های دیگری مثل پیشرو و پرند برای شرکت کاریزان و ... مشابهش را به بازار داده اند می خواستم ضمن اوضاع کیفی و مشابهین آن آیا پیشنهاد بهتری را دارید؟ باتشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by boragh; 22-06-2011 at 15:03.
رفقا سلام
تو حداقل این دو صفحه آخر دریغ از یک اشاره به اطلاعات فنی !
موتورسیکلتها اطلاعات فنی دارند و حتی سیب زمینی هم این روزها اطلاعات فنی داره . از بکار بردن خیراتی اصطلاحات غلو آمیز مثل " فکرشو نکن" ، "تکنولوژی بالا" ، "لَش" ، ... استفاده نکنید .
اگرم اطلاعات فنی ندارید الزامی به مشاوره نیست . روش این انجمن با فرومهای دیگه ایرانی متفاوته
ممنون از همکاری شما
من بالاخره یه پیشرو 135 بدون کلاچ گرفتم
هیچی از موتور نمیدونم
حتی دوچرخه سواری هم بلد نیستم
باید برای روز اول و دوم چیکار کرد؟
باتری رو دادم آب اسید ریختن بلد نیستم وصلش کنم...
روغن موتور و ترمز باید عوض بشن؟ چطوریه؟ میتونم؟؟؟
و در نهایت اینکه پیشرو135 موتور چطوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)