تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 29 اولاول ... 15212223242526272829 آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 289

نام تاپيک: معرفی گوشی LG P500 Optimus One با سیستم عامل اندروید 2.2 و دوربین 3.2 مگاپیکسل

داره خودمونی میشه hosseinriasati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شیراز

1 جواب چندتا سوال

سلام
    مبارک باشه.
    توی صفحات قبل چند تا عکس از صفحه گوشیم گذاشتم. فارسی هم از اول رو خودش بود. تا حالا 5-6 تا P500 خریدم روی همشون رام غیر رسمی نصب کردم. توی این صفحه میتونین رام های غیر رسمی که برای این گوشی موجود هست رو ببینین و دانلود کنین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پیشنهاد من رام Cyanogen هست به این آدرس:
    کد:
    توی این صفحه هم آموزش تمام کارهایی که برای نصب رام غیر رسمی لازمه نوشته:
    کد:
    برای نصب برنامه و بازی هم کافیه اونا رو به مموری کارت منتقل کنین و بعد با یه برنامه File Manager اونا رو نصب کنین.
    دیکشنری انگلیسی به فارسی SlovoEd با تلفظ - پاکت پی سی این روش نصب نمیشه چون نوشته پاکت پی سی ولی سیستم عامل ما اندروید هست.
    تو قسمت برنامه های همین فروم هم کلی برنامه هست که می تونین نصب کنین.

Don't worry اولش سخته. ولی وقتی یاد گرفتین دیگه زندگی بدون اندروید میشه هیچ!

2. این کاربر از hosseinriasati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام رفقا .
    یه دیکشنری با قابلیت تلفظ هست که من ازش استفاده میکنم و راضیم هستم ازش . اسمش SaraDictionary هست . از این لینک میتونید دانلودش کنید (رایت کلیک/سیو و ...) :
    کد:
    همونطور که گفتم من ازش راضی هستم ولی میخوام بدونم دیکشنری بهتری هم برا آندروید سراغ دارید ؟!

.

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

یک سری اموزش ها پیدا کردم که با ذکر منبع میگذارم امیدوارم بدرد بخوره

برای شروع نکات زیر رو مطالعه کنید :
    1. Android SDK ابزاریست که برای کار با گوشی های آندرویدی لازم میباشد ، در حالت عادي ميبايست پوشه ی Android SDK را از پوشه اي و يا از اينترنت ميگرفتيد و آن را در در درایو C کامپیوتر خود کپي ميکرديد و نهايتاً بايد بهسختي آن را آپديت ميکرديد ( که عملاً به دليل ----- بودن ايران از سمت گوگل امکان پذير نبود) ولي تيم انجمن تخصصي اندرويد ايران با تهيه ي نسخه ي قابل اينستال اين مجموعه و همچنين آپديت آن تا تاريخ 30 اکتبر 2010 کار را براي شما آسان نمودند. ( براي استفاده از اين اينستالر ميتوانيد از پوشه ي Tools استفاده نماييد.).
    2. آموزش ها را به طور دقیق مطالعه کنید تا در هنگام انجام دادنشان به مشکلی برنخورید ، برای راحتی شما تمامی آموزش ها یک بار بازنویسی شده اند و موارد ابهام دار در آنها رفع گردیده است .
    3. برای شناسایی گوشی توسط رایانه به HTC Sync نیاز دارید ، آخرین ورژن این برنامه را از پوشه ی Tools در مجموعه نصب کنید .

آشنایی با اصطلاحات آندروید

· روت چیست ؟
    روت کردن به شما این امکان را میدهد که از توانایی های گوشی آندرویدیتان تمام استفاده را ببرید ، با روت کردن شما قابلیت استفاده از آپدیت های کارخانه ای ارایه شده برای گوشی را از دست خواهید داد اما در عوض امکان استفاده از کاستوم رام ها ، پشتیبانی از زبان فارسی و سایر ابزار های ارایه شده برای گوشی را خواهید داشت ، به شما توصیه میکنیم برای تجربه ی لذت واقعی در کار با یک آندرویدی ، حتما گوشی خود را روت کنید .

· کاستوم رام چیست ؟
    کاستوم رام ها نسخه هایی بهینه سازی شده از سیستم عامل گوش شما هستند که به شما امکان استفاده از قابلیت های زیادی که به طور عادی در گوشی وجود ندارند از جمله نصب برنامه ها در مموری کارت ، پشتیبانی از زبان فارسی ، داشتن لایو والپیپر و ... را میدهند .

· استوک رام چیست ؟
    استوک رام ها نسخه هایی از رام هستند که بر پایه ی رام اصلی گوشی ساخته شده اند و تنها قابلیت روت به آنها اضافه شده است .

· ADB چیست ؟
    Android Debug Bridge به معنی پل دیباگ آندروید است . این ابزار همراه با Android SDK در اختیار قرار میگیرد و برای کنترل و ارتباط با دستگاه آندرویدی شما کاربرد دارد . این ابزار و یا به بیان بهتر مجموع دستورات داخل فولدر tools از Android SDK قرار دارد . این دستورات مهمترین اطلاعاتی هستند که هر فرد آندروید داری باسد از آنها برای گوشی خود استفاده کند پس یاد گیری این دستورات از واجبات آندروید است تا شما بتوانید عملیات ابتدایی را برای گوشی خود انجام دهید .

· رادیو چیست ؟
    رادیو شاید مهمترین قسمت گوشی شما باشد (این قسمت خظرناک ترین قسمت گوشی است و فقط با این قسمت است که شما به راحتی میتوانید گوشیتان را Brick کنید و اگر گوشی Brick شود دیگر راه برگشتی نخواهید داشت )
    رادیو شامل همه فایل ها و ابزاری است که گوشی شما برای همه نوع ارتباطاتی که دارد از آن ها استفاده میکند . این ابزارها شامل همه شبکه های بیسیم و همه ارتباطات نرم افزار با مادربرد و همه سخت افزارها میشوند . در انتخاب و تعویض این نوع فایل ها خیلی دقت کنید چون شاید باعث شوند که شما دیگر گوشی آندرویدی نداشته باشید .

· App2sd چیست ؟
    برای استفاده از این قابلیت حتما باید گوشی خود را Root کنید برای آموزش Root به پوشه ی آموزش ها مراجعه کنید ، کار App2SD این است که همه نرم افزارهایی که User نصب میکند را به یک پارتیشن درون SDCard که فرمت EXT2 یا EXT3 و یا EXT4 که از فرمت های پارتیشن بندی Linux هستند انتقال میدهد . این برنامه ها به صورت پیش فرض روی Phone/Data پارتیشن نصب میشوند . این قابلیت به شما اجازه میدهد که برنامه های زیادتری را بتوانید روی گوشی خود نصب کنید ، معمولا برای این کار باید از یک SDCard Class 6 استفاده کنید که در سرعت مشکلی نداشته باشید .کلاس رمها به صورت عددی داخل دایره ای روی رم نوشته شده است . برای داشتن این قابلیت شما باید از کاستوم رام ها استفاده کنید .

· Wipe چیست ؟
    وایپ کردن عملیست که با آن تمامی اطلاعات گوشی شما به صورت کامل پاک خواهند شد ، در واقع یک نوع factory reset با قدرت بیشتر است که در مواقع نصب رام یا بروز مشکلات جدی برای گوشی انجام میگیرد .
    · سنس و لانچر چیست ؟
    سنس و لانچر ها رابط های گرافیکی کار با گوشی هستند ، شما میتوانید با نصب لانچر ها این رابط گرافیکی را تغییر دهید
    · Nand back up چیست ؟
    ناند بکاپ یک ابزار بسیار کارامدست که شما بعد از نصب clock work recover روی گوشی به آن دسترسی پیدا خواهید کرد ، با کمک این ابزار میتوانید از تمامی قسمت های گوشی خود بکاپ گرفته و در مواقع لزوم از آن استفاده کنید .

از این قسمت به بعد شما با کارهای اصلی که میتوانید در آندروید انجام دهید آشنا خواهید شد .
    · برای ساپورت فارسی چه کار باید کرد ؟
    اگر گوشی شما روت نشده باشد میتونید از برنامه های mirsal و Persian browser final برای مشاهده ی فارسی در محیط پیامک ها و اینترنت استفاده کنید البته Persian browser تنها در آندروید 2.2 اجرا میشود و مشکلات زیادی هم دارد، اما روشی که ما به شما توصیه میکنیم روت کردن گوشی و استفاده از کاستوم رام ها است ، با استفاده از کاستوم رام ها شما میتونید بدون هیچ گونه مشکلی فارسی رو در تمامی محیط ها مشاهده کنید ، در قسمت توضیحات هر رام قابلیت ساپورت فارسی مشخص شده است .

· چگونه برنامه ها نصب میشوند ؟
    برای نصب برنامه ها روش های بسیاری وجود دارد اما ساده ترین روش استفاده از برنامه Android pc suite است ، این برنامه در قسمت tools مجموعه قرار دارد ، بعد از نصب این برنامه شما باید در گوشی به مسیر زیر برید و use debugging را تیک بزنید :
    Settings/Applications/Development
    همچنین تیک unknown source هم در مسیر زیر باید فعال باشد :
    Settings/Applications
    بعد از این کارها با دوبار کلیک روی هر برنامه ، برنامه ی مورد نظر به راحتی نصب خواهد شد .
    · طریقه ی استفاده از gprs چگونه است ؟
    برای فعال سازی جی پی آر اس در گوشی به مسیر زیر برید :
    Settings/wireless & networks/Mobile networks/Access point names
    سپس با زدن menu و انتخاب add apn اطلاعات زیر را برای هرکدوم از اپراتور ها وارد کنید :
    همراه اول :
    · Name : MCI-GPRS
    · APN : mcinet
    ایرانسل :
    · Name : Irancell_GPRS
    · APN : mtnirancell
    بقیه ی تنظیمات را رها کنید و با زدن menu تنظیمات را Save کنید و بعد یک بار گوشی خود را روشن خاموش کنید .

خوب تا اینجا شما با مفاهیم و آموزش های اولیه در آندروید آشنا شدید ، برای آشنایی بیشتر سایر آموزش های مجموعه را مطالعه کنید .

· از GPS میتوان به صورت آفلاین استفاده کرد ؟
    بله ، شما میتوانید با نصب برنامه ی Maverick و ریختن نقشه های آفلاین روی گوشی از GPS به صورت آفلاین استفاده کنید ، برای این کار برنامه ی Maverick را از پوشه ی tools نصب کنید ، سپس نقشه ی مورد نظر خود را مستقیم در مموری کارت کپی کنید ، نقشه ی تهران با زوم 16 در این مجموعه قرار دارد اما برای سایر نقشه ها به این آدرس مراجعه کنید :
    <http://---------.ir/Forum/thread1161.html>

· آندروید و ویکی پدیای فارسی آفلاین ؟
    یکی از قابلیت های بسیار خوب آندروید امکان استفاده از ویکی پدیا به صورت آفلاین است ، شما با دانلود دیکشنری های ویکی پدیا مخصوص آندروید با هر زبانی میتوانید از آنها به صورت آفلاین بر روی گوشی خود استفاده کنید .
    برای استفاده از ویکی پدیای فارسی آفلاین شما نیاز به یک گوشی با قابلیت ساپورت فارسی دارید .
    ابتدا برنامه ی Aard dic را بر روی موبایل خود نصب کنید ، سپس فایل fawiki.aar را بر روی مموری کارت گوشی بریزید و سپس برنامه را اجرا کنید ، با این کار شما میتوانید از ویکی پدیای فارسی به صورت افلاین بر روی گوشی خود استفاده کنید .

· دیکشنری فارسی به انگلیسی ، انگلیسی به انگلیسی و انگلیسی به فارسی را چگونه نصب کنم ؟
    برای این کار شما میتوانید از دو دیکشنری استفاده کنید ، اولی color dic و دومی دیکشنری kia1349 که توسط اعضای انجمن نوشته شده است ، همچنین شما نیاز به یک گوشی با قابلیت ساپورت فارسی دارید .
    استفاده از Star dic :
    این برنامه را از درون پوشه Dictionary در مجموعه نصب کنید ، سپس فایل های موجود در همان پوشه را به پوشه ی dicadata بر روی مموری منتقل کنید ، اگر این پوشه روی مموری وجود نداشت خودتان اقدام به ساخت آن کنید و بعد از کپی کردن فایل ها برنامه را اجرا کنید .
    استفاده از kia1349 :
    از پوشه ی Dictionary در مجموعه این برنامه را نصب کنید سپس فایل موجود در پوشه را به طور مستقیم روی مموری کارت خود کپی کنید و سپس برنامه را اجرا کنید .

تا اینجا شما با کارهای مهمی که در آندروید باید انجام دهید آشنا شدید ، برای راحتی بیشتر و استفاده از سایر امکانات گوشی سایر آموزش های قرار داده شده در مجموعه شامل روت ، نصب کاستوم رام و ... را مطالعه کنید .

فقط نکته ای که مد نظر داشته باشید این است که این آموزش شامل چندین ساعت زحمت کشیـدن دوسـتـان شمـا در ---------.ir است ، در صورت استفاده از آنها ذکر منبع را فراموش نکنید .
    با تشکر تیم مدیریتی گوشی لجند ، انجمن تخصصی آندروید

5. این کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

من اینجا موندم کسی راهنمایی میکنه؟
    تو command prompt میزنم adb کلی نوشته می یاد که نشون میده تا اونجا را دست رفتو ولی وقتی su را میزنم ارور میده که su به عنوان یک دستور داخلی یا خارجی شناخته نمیشه و رو گوشی هم چیز جدید نمی یاد یعنی این اتفاقات نمی افته
    Type adb shell and hit enter
    Type su and hit enter
    See your phone at this time and touch the 'Allow' option which SuperUser shows you
    Now the terminal window will have a # sign appended to it instead of the previous $ sign. See this screenshot for a better understanding

adb shell را که میزنم میگه وسیله پیدا نمیشه چاره چیه؟
    هی مینویسه device not find
    گوشی هم به کامپیوتر وصله
    Last edited by masoudtr; 13-09-2011 at 18:59.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شیراز

1

من اینجا موندم کسی راهنمایی میکنه؟
    تو command prompt میزنم adb کلی نوشته می یاد که نشون میده تا اونجا را دست رفتو ولی وقتی su را میزنم ارور میده که su به عنوان یک دستور داخلی یا خارجی شناخته نمیشه و رو گوشی هم چیز جدید نمی یاد یعنی این اتفاقات نمی افته
    Type su and hit enter
    See your phone at this time and touch the 'Allow' option which SuperUser shows you
    Now the terminal window will have a # sign appended to it instead of the previous $ sign. See this screenshot for a better understanding

adb shell را که میزنم میگه وسیله پیدا نمیشه چاره چیه؟
    هی مینویسه device not find
    گوشی هم به کامپیوتر وصله
    سلام
    شما چک کنین ببینین یه برنامه به نام Superuser روی گوشی شما نصب شده یا نه. اگه نصب نشده یعنی گوشی هنوز روت نشده، بنابراین از اول شروع می کنین. در ضمن از این برنامه هم می تونین برای روت کردن استفاده کنین:
    کد:
    ولی اگر برنامه Superuser نصب هست، یه مشکلی این وسط هست که ......
    اینا رو چک کنین:
    1- همه چیز Run as administrator بشه
    2- گوشی رو با USB مادربرد وصل کنین نه با هاب، یا USB جلو
    3- آنتی ویروس رو غیر فعال کنین.
    چیز دیگه ای فعلاً به ذهنم نمیرسه. امیدوارم مشکلتون حل بشه.. که میشه

8. این کاربر از hosseinriasati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

بنابراین از اول شروع می کنین. در ضمن از این برنامه هم می تونین برای روت کردن استفاده کنین:
    کد: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=13422938&postcount=91

من این مراحل را رفتم تا اخر
    1. Download [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] from Android Market. Install it on your rooted phone.
    2. Download the file "amon_ra_recovery_installer.zip" from [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . Check the MD5 hash value of the downloaded 'zip' file using tools like [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] etc. before proceeding further. Correct MD5 value : 86db8a52b01f049cadb8f097a4c5bd9e
    3. Extract the contents of the 'zip' file to the root of the sd card (ie. not inside any folder) using tools like [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or any other similar tool.
    4. Open the terminal emulator app on your phone and type in the command 'su' without the qoutes. This will prompt a popup on your phone from the SuperUser app asking you whether you want to give root permissions to the terminal emulator app. Click 'Allow' and proceed. You will notice that the shell prompt has changed from the previous user shell '$' to root shell '#' in the emulator app.
    5. While in the root shell '#', type in the following command and press Enter. Wait and the phone will reboot into the Custom Recovery.
    Code: sh /sdcard/rf.sh

الان این مراحل دیگه که اینجا نوشته دقیقا چکار میکنه ؟چه فایده ای داره رفتنش ؟میشه بدون رفتن اینا rom را نصب کرد/؟
    Go to Start Menu & Run and type cmd (run as Administrator)
    In the cmd window, type adb. If you have installed it correctly, you will see a lot of text on the screen. If you get an error message then you have probably not installed the Android SDK properly.
    Type su and hit enter

Now one by one, copy the following lines, in the serial order and paste it into the terminal window and press enter following each line(right click on window and paste, CTRL + V won't work)
    mount -o remount,rw -t yaffs2 /dev/block/mtdblock1 /system
    cat /sdcard/flash_image > /system/bin/flash_image
    chmod 755 /system/bin/flash_image
    mv /system/etc/install-recovery.sh /system/etc/install-recovery.sh.bak (if it gives error message here, simply proceed to the next step)
    mount -o remount,ro -t yaffs2 /dev/block/mtdblock1 /system
    flash_image recovery /sdcard/LGp500-recovery-v12.img (If the recovery version chosen is different from v1.2, type the appropriate file name of the recovery image here instead.)
    reboot recovery
    Wait. The phone will reboot now

تو ادرسی که تو پست قبل گذاشتین همین مراحل را ننوشته که انجام بدیم.
    چجوری 1- همه چیز Run as administrator بشه>>>؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    این ریکاوری دقیقا فایده اش چیه ؟ میشه انجامش نداد
    Last edited by masoudtr; 14-09-2011 at 22:39.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

این تیکه مشکل را حل کردم راه حل این بود البته هنوز رام نریختم
    یهترین روش شناسوندن گوشی اندرویدی ال جی به کامپیوتر ( مثل اپتیموس بلاک ) اینه که برید اول اینجه و نرم افزار LG Mobile Support Tool رو دانلود کنید از اینجا :
    [
    کد:
    بعد اونو او سیستم خودتو ن نصب کنید گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید و تیک usb deduging رو تو گوشی هم بزنید نرم افزار رو باز کنید کشور خودتون رو مشخص کنید و از سمن راست بالا مدل گوشی رو مشخص کنید و بعد Install USB Deriver رو بزنید و تمام......
    البته این نرم افزار چک میکنه که برای گوشی شما فریم ویر جدید اومده یا نه که به نظر من نصب نکنید من این نرم افزار رو فقط برای نصب درایور گوشی استفاده کردم که عالی جواب داد.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

من میخوام به منوی Custom recovery برم ولی بعد اینکه گوشی را خاموش میکنم با نگه داشتن دکمه پایین ولوم و پاور به اون منو نمیره و مجددا گوشی روشن میشه چاره چیه؟
    با نگه داشتن این دکمه ها هم تو منوی ریکاوری نمیره
    دکمه های Home، Volume Down و Power رو همزمان میگیرین تا وارد منوی ریکاوری بشین.
    Last edited by masoudtr; 15-09-2011 at 10:02.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

سلام اینجا که هیچ کس جواب نمیده خودم باید سوال کنم خودم هم جوابم را پیدا کنم

من مموری 4 گیگ دارم و این اعداد را وارد کردم
    اشتباه کردم یا نه؟
    در کاستوم ریکاوری
    Swap=96
    ext2=256

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من میخوام به منوی Custom recovery برم ولی بعد اینکه گوشی را خاموش میکنم با نگه داشتن دکمه پایین ولوم و پاور به اون منو نمیره و مجددا گوشی روشن میشه چاره چیه؟
    با نگه داشتن این دکمه ها هم تو منوی ریکاوری نمیره
    دکمه های Home، Volume Down و Power رو همزمان میگیرین تا وارد منوی ریکاوری بشین.
    سلام
    پس منوی ریکاوری هنوز نصب نشده. اون چندتا خط رو که توی cmd تایپ می کنین، خط آخر رو که میزنین گوشی ریستارت میشه و خودش میره تو منوی ریکاوری.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •