ye sar be sitemobilestore.opera.com hatman bezanid.ham messenger ham opera va kheili barnamehaye foghulade tosh hast.akharin version nimbuzz baraye c7 va behtarin opera mini
ye sar be sitemobilestore.opera.com hatman bezanid.ham messenger ham opera va kheili barnamehaye foghulade tosh hast.akharin version nimbuzz baraye c7 va behtarin opera mini
سلام من قصد دارم این کوشیو بگیرم اما یکم میترسم از اشکالاتی که بقیه میگن داره هنگ میکنه و ازاینا و مدلشم نمیدونم مجار یا کره بگیرم گارانتیشم شنیدم فقط کره اصله درسته یا نه
تو تهران قیمت پایینتر از بقیه هست یا نه ارزش داره از شمال پاشم برم تهران به خاطره 10 20 تومن یا اونجا مطمن تره؟
سلام من یه نوکیا c7 خریدم که بهم گفتن مجارستانی هست اما در قسمت جای باتریش نوشته که ساخت کره!!!
بعد بهم گفتن که سریال گوشی رو چک کن اگر فلان عددش فلان باشه یعنی ساخت مجارستان هست به سفارش کره.
راه و روش معتبری هست که به من ثابت بشه این گوشی ساخت مجارستان هست یا نه!!!
ممنون از راهنماییتون![]()
دوستان در مورد هنگ کردنش بگید؟؟؟ میگن هنگ میکنه که؟؟؟
خیلی بده کشت مارو نوکیا با این سیستم عامل هاش!!!
آخرین قیمت بدون گارانتی 380
دوستان من اگر بخوام برنامه ها و بازی های سازگار این گوشی رو پیدا کنم باید به چه سایت هایی مراجعه کنم؟
در ضمن نحوه ی نصب برنامه و بازی ها رو هم توضیح بدید ممنون می شم.حقیقتش با نوکیا زیاد آشنا نیستم
+
در ضمن توی تاپیک خوندم که بهتره آپدیت نشه؟چرا؟
---------- Post added at 07:37 AM ---------- Previous post was at 07:36 AM ----------
به این تاپیک هم یه سر بزنید ممنون می شم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان آيا با بلوتوث ورژن 3 ميشه با گوشيهايى كه ورژنش پايينتره
متصل شد
منم همین سوال رو داشتم! اینکه نرم افزارهای این گوشی ماله کدوم ورژنه؟ ویرایش 5؟ چی چی؟! اصلا یافت میشه؟
سلام دوستان برای گرفتن برنامه و بازی مخصوص symbian^3 به این سایت سر بزنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
کی میگه هنگ میکنه؟
بسته به کاربریتون و چیزایی که توش میریزید داره ، اما با استفاده نرمال ماهی یه بار هم هنگ نمیکنه(البته تجربه شخصی خودم اینه)
آقا مثل اینکه بعضی از جعبه ها هنزفری بلوتوثی داره بعضی هاشون هندزفری معمولی هست.چه جوریاست این؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)