کسی نصبید؟!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله من همون دو سه شب اول نصب کردم با یه روشی که تو یه سایته بود . اگه هنوز کسی هست که آپدیت براش نیومد بگیره .
چند ثانیه بعد از این که check for update اومد باید اینترنت رو قطع کنین !
سلام. نمیشه کاری کرد که فایل ها رو با بلوتوث انتقال داد برنامه ای نیست مثل اکسپلورر
دوستان ، مثل اینکه مایکروسافت کاربرانش رو دست انداخته!
نمیدونم چرا اینقدر از رابط کاربری این WP7 متنفرم. آدم رو یاد DOS کامپیوتر میندازه لامسب. انگار گرافیک و منو هاش مال یک قرن پیشه!![]()
یک اتفاق عجیب...
غیر فعال شدن بخش مسیجینگ ویندوز فون 7 تنها با دریافت یک پیام متنی
البته این مسیج عمومیت پیدا نکرده و شاید یه جور کد خاص هست
A text message flaw can disable Windows Phone messaging
It happens to every OS eventually, especially young ones. This time it's Windows Phone - an SMS or a chat message from Facebook or Windows Live Messenger can be used to disable the Messaging hub.
It has been tested with Windows Phone 7.5 (builds 7720 and 7740) and seems to be a problem with the OS itself, rather than a specific device. After the attack, the Messaging hub is unable to start and the only way to fix it is to do a hard reset on the device.
If you have a Live tile pinned to the homescreen from the contact that sent you that message, the whole phone would freeze. The fix for that is slightly easier - restart the device and quickly remove the tile before it loads completely. You still won't be able to use the Messaging hub though.
Still, you'd be able to back up your photos and docs and stuff before you do a hard reset.
Here's a video demonstration of the attack shot by WinRumors:
The attack doesn’t seem to compromise the security of the device and the user that discovered the attack is talking with Microsoft about a fix. The special message used in the attack hasn’t been made public, so you're unlikely to get pranked by your friends with it.
دیدن منبع و ویدیو :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اتفاقا خیلی رابط کاربری مدرنیه و چند سال جلوتره از بقیه. سلیقه شخصی یه چیزه و usability یه چیز دیگه
[گفتیم تاپیک بیاد بالاتر بچه ها فعالیت کنن]
جک نگو برادر ، کار کردن با ویندوز فون هفت خیلی لذت بخشه ، من خودم وقتی با wp7 کار کردم دیگه بیخیال اندروید شدم ، ار نطر نرم افزاری هم کم نداره ، ماشاله برنامه مثل چی ریخته تو مارکت پلیس ،
سلام! اگه میتونید به اولین بازیم تو مارکت پلیس یه نگاه بندازین
خوشحال میشم نظرتونو بدونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دانلود کردم ، خوب بود ، فقط زیاد متوجه بازی نشدم![]()
آقا من یه ایده ی خفن (در حد لالیگا ) برا یه بازی دارم که اگه خوب ساپرت کنیم مثل انگری برد و کات د روپ میگیر
نزدیک 1 سال روش فکر کردم و یه ربط هایی به زندگیه حشرات داره در واقع کفش دوزک یه اخلاق خاص داره که از اون استفاده کردم و محیط زیستش ولی از برنامه نویسی هیچی نمیدونم کسی هست که کمک کنه پروژه رو راه بندازیم؟
---------- Post added at 12:35 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
آقا من یه ایده ی خفن (در حد لالیگا ) برا یه بازی دارم که اگه خوب ساپرت کنیم مثل انگری برد و کات د روپ میگیر
نزدیک 1 سال روش فکر کردم و یه ربط هایی به زندگیه حشرات داره در واقع کفش دوزک یه اخلاق خاص داره که از اون استفاده کردم و محیط زیستش ولی از برنامه نویسی هیچی نمیدونم کسی هست که کمک کنه پروژه رو راه بندازیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)