ببخشید دوستان که قبرستون رو باز کردم....
الان که داشتم مطالب بعد از خودم رو میخوندم،فقط میتونم بگم خندیدم....بعضی از دوستان واقعا خنده دار حرف میزنند...
فقط خواستم بگم که این مطلب رو تو انجمن ثبت کردم که دنبالش کنم،و حتمی در تاریخ 22 دسامبر 2012 میام اینجا و به دوستان که سعی کردن از مایا،نوستراداموس،امام زمان،امریکا و اسرائیل و بی بی سی و سایر رسانه ها که کار روباه پیر انگلیس هستن!! و ... کمک بگیرن که نشون بدن 2012 پایان دنیا هستش یاداوری میکنم که دیدین که باید اون صفحه ی توهم توطئه و باورهای خودتون و شعورتون رو بیشتر روش دقت میکردین؟!!
--------------------
البته حیف شد که این بحث ادامه نداره!!!
منم که اکثر پست هام پاک شد که البته در مورد مذهب بودن که دوستان بحث رو به مذهب کشونده بودن....بعدشم که چیز خاصی ارائه نشد که بگن این مسائل واقعیت داره....
فقط میخوام بگم که توی امریکا،یه فرهنگی هست که میگه تا وقتی که واسه کسی مشکلی ایجاد نکردی(مستقیما به کسی اسیب نزنی!) میتونی هر کاری دلت خواست بکنی....
کارگردان معروف! رولاند امریچ(احتمالا یحودیه و امریخ!!) از این قانون خیلی استفاده کرده و سه تا فیلم بر مبنای پایان دنیا ساخته!!!
اندپندنس دی(Independence Day) و دی دی افتر!(the day after) و 2012 سه فیلمی بودن که این اقا در این مورد ساخت...جمیع فروش این فیلم ها،ایشون رو خیلی خوب ثروت مند کرده...
نکته ی خیلی جالب تر اینه که هر سه تای این فیلم ها رو شرکت فوکس قرن 21 ساخته که متعلق به رابرت مرداک(مرداخ و یحودی!) ساخته و ایشون هم از این لحاظ پول زیادی به دست اورده...
و صد البته بازیگران این فیلم ها،یحودی و یا مسیحی هستن....
به نظر میاد که اینها با این کارشون،یک تیر و چند تا نشون زدن....!!!
1- اخر دنیا رو کردن تو مخ مردم!!(مسلما برای اینکه بتونن با استفاده از این باور مردم،به کشتن 1.5 میلیارد انسان بیگناه دست بزنن!!)
2-پول در اوردن!!(تا بتونن بیشتر فیلم و خبر درست کنن و 50 میلیارد دلار 50 میلیارد دلار بدن به چندین نفر(هر کدوم 50 میلیارد دلار!) که بیاد بعضی از کشور ها رو خراب کنه و اونها رو ضعیف کنه تا بتونن بهش نفوذ کنن چون در حالت عادی قدرت این کارو ندارن!! و بعدش بیان اقتصاد دنیا رو خراب کن و خودشون صدها میلیارد دلار ضرر کنن که همون کشور ضپرتی و چند تای ضپرتی تر رو تضعیف تر بکنن!! و صد البته جنس های تو انبار موندشون رو به اون مردم غالب بکنن!! چون صد درصد کالا های موجود در اون کشورها،مال خودشونه!!)
3-خرافه ها رو پرورش دادن!!
4-اسم خودشون رو معروف کردن!
شما چه نتیجه ای میگیرید؟!
(اینو گفتم که در ادامه دوستان حرف هاشون رو بر این مبنا هم در نظر بگیرن و بازم بخندیم!! این روزا زیاد دلیل برای نخندیدن نیست!!)
در حقیقت،ادم با دیدن این فیلم ها،به فکر فرو میره و تحقیق میکنه....برا یه نفر مثل من که دی اس ال داره،خیلی راحت پلیر رو بستم و شروع کردم به تحقیق در مورد فظایی ها و تنها چیزی که بهش رسیدم،یه مشت شر و ور!! بود!!
ادمایی با ذهن معیوب هم،که مثلا فیلم زادورا رو میبینن و باور میکنن که بازی هایی توی عالم هستن که با بازی کردن اونها به فظا میرن یا (اون یکی فیلمه چی اسمش بود؟ جومانجی؟!!) به جنگل و اینا، مخاطبان این فیلم ها نیستن...این ادمها،خیلی راحت تحت تاثیر برخی! رسانه ها،در نهایتا باورهایی رو بهش میرسن که هولناکه!!!
یکی از اون ها اینه که یه نفر با جمع زدن
1+2
و 3*2 به این نتیجه برسه که 2012 سالیه که توسط غرب ساخته شده برای کشتن همه ی مسلمانان جهان....(اقا نمیخواد بگین که این مال فلان درسه ولی خوب بار اول که دیدمش باورتون نمیشه که چقد خندیدم!!)
صد البته بی خبری از دنیای بیرون برای این افراد و دیدن همه چیز به چشم وضع دنیای خودشون،حصار فکرشون رو اونقدر تنگ میکنه که حرف هایی میزنن که ادم بعد از شنیدنشون؛رسمیت،توی سایت دانشگاه بودن!! و حضور استاد در سایت و همه چیز دیگه رو فراموش کرده و برای جلوگیری از پارگی شیکمش روی زمین دراز میکشه و میخنده!!! تا حدی که ملت رو سرش اب میریزن و میگن دیوونه شد احتمالا!!
حالا باد بگم که فکرم اشتباه بوده!!در حقیقت،بحث ها،کتاب ها،مجلات،و فیلم هایی هستن که ادم هایی با ذهن های کند یا مشکل دار نباید اونها رو بخونن چون روشون تاثیر میذاره!!!
(از اینکه مستقیما به اون مسئله ی ریاضی و اون حرف یکی از دوستان در اینباره که هدف غرب اینه که جنس های موندشون تو کشور هایی مثل به فروش بره رو بهشون اشاره کردم واقعا ببخشید!!)