تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟

راي دهنده
547. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی؟

74 13.53%
  • خیر؟

473 86.47%
صفحه 25 از 157 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 1562

نام تاپيک: 2012_ پایان زندگی؟

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ببخشید دوستان که قبرستون رو باز کردم....
    الان که داشتم مطالب بعد از خودم رو میخوندم،فقط میتونم بگم خندیدم....بعضی از دوستان واقعا خنده دار حرف میزنند...
    فقط خواستم بگم که این مطلب رو تو انجمن ثبت کردم که دنبالش کنم،و حتمی در تاریخ 22 دسامبر 2012 میام اینجا و به دوستان که سعی کردن از مایا،نوستراداموس،امام زمان،امریکا و اسرائیل و بی بی سی و سایر رسانه ها که کار روباه پیر انگلیس هستن!! و ... کمک بگیرن که نشون بدن 2012 پایان دنیا هستش یاداوری میکنم که دیدین که باید اون صفحه ی توهم توطئه و باورهای خودتون و شعورتون رو بیشتر روش دقت میکردین؟!!
    --------------------
    البته حیف شد که این بحث ادامه نداره!!!
    منم که اکثر پست هام پاک شد که البته در مورد مذهب بودن که دوستان بحث رو به مذهب کشونده بودن....بعدشم که چیز خاصی ارائه نشد که بگن این مسائل واقعیت داره....

فقط میخوام بگم که توی امریکا،یه فرهنگی هست که میگه تا وقتی که واسه کسی مشکلی ایجاد نکردی(مستقیما به کسی اسیب نزنی!) میتونی هر کاری دلت خواست بکنی....
    کارگردان معروف! رولاند امریچ(احتمالا یحودیه و امریخ!!) از این قانون خیلی استفاده کرده و سه تا فیلم بر مبنای پایان دنیا ساخته!!!
    اندپندنس دی(Independence Day) و دی دی افتر!(the day after) و 2012 سه فیلمی بودن که این اقا در این مورد ساخت...جمیع فروش این فیلم ها،ایشون رو خیلی خوب ثروت مند کرده...
    نکته ی خیلی جالب تر اینه که هر سه تای این فیلم ها رو شرکت فوکس قرن 21 ساخته که متعلق به رابرت مرداک(مرداخ و یحودی!) ساخته و ایشون هم از این لحاظ پول زیادی به دست اورده...
    و صد البته بازیگران این فیلم ها،یحودی و یا مسیحی هستن....
    به نظر میاد که اینها با این کارشون،یک تیر و چند تا نشون زدن....!!!
    1- اخر دنیا رو کردن تو مخ مردم!!(مسلما برای اینکه بتونن با استفاده از این باور مردم،به کشتن 1.5 میلیارد انسان بیگناه دست بزنن!!)
    2-پول در اوردن!!(تا بتونن بیشتر فیلم و خبر درست کنن و 50 میلیارد دلار 50 میلیارد دلار بدن به چندین نفر(هر کدوم 50 میلیارد دلار!) که بیاد بعضی از کشور ها رو خراب کنه و اونها رو ضعیف کنه تا بتونن بهش نفوذ کنن چون در حالت عادی قدرت این کارو ندارن!! و بعدش بیان اقتصاد دنیا رو خراب کن و خودشون صدها میلیارد دلار ضرر کنن که همون کشور ضپرتی و چند تای ضپرتی تر رو تضعیف تر بکنن!! و صد البته جنس های تو انبار موندشون رو به اون مردم غالب بکنن!! چون صد درصد کالا های موجود در اون کشورها،مال خودشونه!!)
    3-خرافه ها رو پرورش دادن!!
    4-اسم خودشون رو معروف کردن!
    شما چه نتیجه ای میگیرید؟!
    (اینو گفتم که در ادامه دوستان حرف هاشون رو بر این مبنا هم در نظر بگیرن و بازم بخندیم!! این روزا زیاد دلیل برای نخندیدن نیست!!)

در حقیقت،ادم با دیدن این فیلم ها،به فکر فرو میره و تحقیق میکنه....برا یه نفر مثل من که دی اس ال داره،خیلی راحت پلیر رو بستم و شروع کردم به تحقیق در مورد فظایی ها و تنها چیزی که بهش رسیدم،یه مشت شر و ور!! بود!!

ادمایی با ذهن معیوب هم،که مثلا فیلم زادورا رو میبینن و باور میکنن که بازی هایی توی عالم هستن که با بازی کردن اونها به فظا میرن یا (اون یکی فیلمه چی اسمش بود؟ جومانجی؟!!) به جنگل و اینا، مخاطبان این فیلم ها نیستن...این ادمها،خیلی راحت تحت تاثیر برخی! رسانه ها،در نهایتا باورهایی رو بهش میرسن که هولناکه!!!

یکی از اون ها اینه که یه نفر با جمع زدن
    1+2
    و 3*2 به این نتیجه برسه که 2012 سالیه که توسط غرب ساخته شده برای کشتن همه ی مسلمانان جهان....(اقا نمیخواد بگین که این مال فلان درسه ولی خوب بار اول که دیدمش باورتون نمیشه که چقد خندیدم!!)
    صد البته بی خبری از دنیای بیرون برای این افراد و دیدن همه چیز به چشم وضع دنیای خودشون،حصار فکرشون رو اونقدر تنگ میکنه که حرف هایی میزنن که ادم بعد از شنیدنشون؛رسمیت،توی سایت دانشگاه بودن!! و حضور استاد در سایت و همه چیز دیگه رو فراموش کرده و برای جلوگیری از پارگی شیکمش روی زمین دراز میکشه و میخنده!!! تا حدی که ملت رو سرش اب میریزن و میگن دیوونه شد احتمالا!!

حالا باد بگم که فکرم اشتباه بوده!!در حقیقت،بحث ها،کتاب ها،مجلات،و فیلم هایی هستن که ادم هایی با ذهن های کند یا مشکل دار نباید اونها رو بخونن چون روشون تاثیر میذاره!!!

(از اینکه مستقیما به اون مسئله ی ریاضی و اون حرف یکی از دوستان در اینباره که هدف غرب اینه که جنس های موندشون تو کشور هایی مثل به فروش بره رو بهشون اشاره کردم واقعا ببخشید!!)
    Last edited by senaps; 23-11-2010 at 14:42.

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

11 دسامبر 2012 یعنی چیزهایی که در زیر میگم:

برج ساعت در مدینه که به شکل معروف ترین نماد ماسونی ها هستو اون نماد هم نماد obelisk هست...سازندش هم فاستر معروفه که یهودی هست و یه ماسونی نامداره....حالا نکته های این برج چیه؟

1. دقیقا به شکل نماد obelisk هست...obelisk چیه؟ یه خداییه که در مصر باستان پرستیده میشده و خدای باروری بوده...در حج هم مسلمون ها دقیقا به همین نماد سنگ پرتاب میکنن.
    2. در 11 دسامبر 2012 روزیه که این برج در مدینه افتتاح میشه !!!

نکته: ماسونی ها گروه و فرقه ای هستن خیلی خیلی بزرگ که تا اینجا تمام کارهاشون و اهدافشون معمولا برای مردم جهان به صورت راز باقی مونده و کسی آنچنان چیزی در موردشون نمیدونه....تا اینکه alex jones یه مستند بسیار جنجالی رو فیلم برداری کرد.

نظر من اینه که 2012 startش از مدینه و با برج ساعت زده میشه.زندگیی به پایان نمیرسه اما حاکمیت یهودی ها رو بر مسلمون ها استارت میزنه

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نظر من اینه که 2012 startش از مدینه و با برج ساعت زده میشه.زندگیی به پایان نمیرسه اما حاکمیت یهودی ها رو بر مسلمون ها استارت میزنه

عزیز،میشه بگی چرا یک ساعت باعث میشه که یه گروه دینی بر یه گروه دینی دیگه حکومت بکنه؟!!

مگه همین الان توی ایران مثلا اسلام شیعه بر سایر گروه ها حکومت نمیکنه؟! اسمون خراب شده؟! فقط هرچی جرمه می افته گردن اونا...مسلما ایین یحودیت و کلا یحودی ها خیلی جلو تر از اونی باشن که بخوان بر مسلمانان حکومت کنن و اذارشون بدن!!(هرچند اگه چنین کاری بکنن به خطار عذابی که در 60 ساله ی اخیر کشیدن واقعا حق دارن...البته برا ممالک عربی!)

حالا این مسلموا مگه چش ندارن که دارن اجازه میدن یه همچین ساعتی!! داره تو شهرشون ساخته میشه؟! یا شاید براشون اهمیتی نداره که یه ساعت با چه مجسمه ای تزئیین شده باشه؟!!(هر چند از مسلمونها بعیده!!)

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

عزیز،میشه بگی چرا یک ساعت باعث میشه که یه گروه دینی بر یه گروه دینی دیگه حکومت بکنه؟!!

مگه همین الان توی ایران مثلا اسلام شیعه بر سایر گروه ها حکومت نمیکنه؟! اسمون خراب شده؟! فقط هرچی جرمه می افته گردن اونا...مسلما ایین یحودیت و کلا یحودی ها خیلی جلو تر از اونی باشن که بخوان بر مسلمانان حکومت کنن و اذارشون بدن!!(هرچند اگه چنین کاری بکنن به خطار عذابی که در 60 ساله ی اخیر کشیدن واقعا حق دارن...البته برا ممالک عربی!)

حالا این مسلموا مگه چش ندارن که دارن اجازه میدن یه همچین ساعتی!! داره تو شهرشون ساخته میشه؟! یا شاید براشون اهمیتی نداره که یه ساعت با چه مجسمه ای تزئیین شده باشه؟!!(هر چند از مسلمونها بعیده!!)
    عزیزه دل بحث رویه یه ساعت نیست...الان مسلمون هایه مدینه به اون ساعت فقط دارن افتخار میکنن و به خودشون میبالن که الان یه گرینویچ واسه مسلمون ها هم وجود داره.
    بحث اینجاست در تمام نقاط جهان شما میتونی این نماد obelisk رو پیدا کنی...حتی در واتیکان ( مرکز مسیحی های کاتولیک) در وسط میدان این نماد هست...در پارک نیویورک ، در ترکیه و هتل luxor تویه لاسوگاس و کلی جای دیگه...و اگه دقت کنی این نماد یکی از نماد های خیلی خیلی معروف ماسونی ها هست. حالا یه یهودیه ماسونی میاد دقیقا یه برج میزنه کنار خونه ی خدا با نماد obelisk .

من فرض رو بر این میذارم که obelisk فقط و فقط یه خدایی بوده که در مصر باستان وجود داشته و به ماسونی ها و این آقای فاستر هم ربطی نداره، تا اینجا درست؟...واسه شما سوال پیش نمیاد که چرا در کنار خانه ی خدا برجی ساخته شده که نماد یه بت هست؟

یه نکته رو هم میگم و باز برگردم به حرفم: من خودم حالم از هر چی عرب به هم میخوره و الان پیشه خودت فک نکن که این بابا داره حرف میزنه و مسلمون بازی در آورده ریش و پشمیه و سلام صلواتی زندگی میکنه...نه

حرفه من اینه: به نظره شما چرا باید برجی در کنار خانه ی خدا ساخته بشه توسط یه یهودیه ماسونی که نماد obelisk هست؟ جالب اینجاست مسلمون ها در صحرای عرفات به همین نماد سنگ پرتاب میکنن و چرا این عرب های سوسمار خور الان چند سالیه که اومدن به جای این نماد ها یه دیوار رو گذاشتن؟؟؟
    بله شما درست میگی: مسلما ایین یحودیت و کلا یحودی ها خیلی جلو تر از اونی باشن که بخوان...
    اینقدر جلوتر هستن و قدرت دارن که بیان و نزارن که دیگه به نمادشون توهین بشه!!! و صد البته بعدش یه برجی بسازن از همون نماد که از 7 کیلومتری قابل دید باشه.
    Last edited by ho0rezam; 23-11-2010 at 22:42.

5. این کاربر از ho0rezam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خوب..البته من درباره ی شما فکری نکردم!! ولی اینقد هرکی از دین و حکومت دفاع کرد یه چیز خاص شنید که دیگه واسه همه عادت شده که در ابتدا باید خودشون رو از اون گروه جدا کنن!!!

در هر وصرت این دیگه بر میگرده به اعراب و شعور جمیع اونها که ایا اون براشون لکه ی ننگیه یا نه!!!
    بعدشم،واسه کسی که دور یه تعداد سنگ میچرخه و میگه این خونه ی خداست،چه انتظاری میره که با قرار گرفتن نماد یه دین دیگه،بخوا دبهش توهین بشه یا فکرش درگیر بشه؟!!
    اونا فعلا در پی این هستن که به این نکته برسن که واسه خودشون یه مبدا زمانی هم دارن در کنار تاریخشون!!اصلا هم براشون مهم نیست که حالا مثلا کی میخواد ساعتش رو از طریق اون تنظیم کنه؟!!
    فکرش رو بکن!!!
    مثلا من بیام بگم الو...سلام دی!(دیوید!) چطوری؟ اون بگه ایتس ارلی!(it's early ) بعد من برگردم مگه ساعت چنده؟! بعد اون بگه الان ساعت -15 مکی هست!!! این دیگه خیلی مسخره هستش....
    اینا اعراب هم یه کارایی میکنن که فقط خودشون میدونن دلیل و نتیجه ی قطعیش چیه!!خوب مرتیکه چارتا خیابون تو شهرت رو لوله کشی بکن که اینقد ملتت از کثافت نمیرن!!

ولی اینکه این برج و علائم روش دقیقا چه ربطی به اینده و همینطور مدیریت و ریاست دنیا توسط یحودیت داره رو نفهمیدم!!

7. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

میگم همه توی فاز مستند ظهور هستنا.
    خیلی فراگیر شده. ولی...

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

بحث درباره فراماسون ها خیلی گستردس,فقط اینو بدونید که همون برج هم یه نماد هست,زبان ماسون ها نماد ها هست,با همین چیزاس که حرفاشون رو میگن
    11ستامبر
    بحران اقتصادی
    موجودات فضایی
    همه اینها تا الان بوده
    2012 هم یکی مثل اینا , یه مدت میاد و میره...

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

ولی اینکه این برج و علائم روش دقیقا چه ربطی به اینده و همینطور مدیریت و ریاست دنیا توسط یحودیت داره رو نفهمیدم!!
    این برج در سال 2012 افتتاح میشه دقیقا در 11 دسامبر 2012...خوده ماسونی ها سال 2012 رو سال "نظم نوین دنیوی" نام گذاری کردن و به کمک رسانه هاشون اینو خیلی خیلی بزرگ کردن.ماسونی ها یه گروه یا فرقه ی کوچیک نیستن...خیلی بزرگ و گسترده هستن و عقاید و رسوم خودشون رو دارن (که عمدتا برای عموم مردم دنیا به صورت راز باقی مونده)

توو دنیای امروزی دیگه جنگ و کشیدنه شمشیر معنی نداره...مهمترین چیز بازی با افکار عمومی هست...که ماشالله من و شما خوبه خوب با این روش آشنایی داریم ساختن نماد ماسون ها در جای جای دنیا میتونه رویه افکار عمومی تاثیر بذاره.

مثلا فرض کن کشور آمریکا که سکولار هست اما تویه قسمت های مهمش ماسون و یهودیت خیلی نفوذ داره...دلار آمریکا نفشه هرم نیمه که یک چشم هم بالاش هست رو داره اگه هرم رو مثلث روو به بالا در نظر بگیری و یک مثلث رو هم به سمته پایین واسش رسم کنی و در هر راس حروفی که کناره راس ها هست رو جدا کنی به حروف M A S O N میرسی...پنتاگون خیلی شبیه کلمه پنتاگرام هست مگه نه؟ شکل ظاهری بنای پنتاگون هم 5 ضلعی هست که به همون logo پنتاگرام برمیگرده...همه ی اینها نماد های ماسون ها هست...خود عدد 11 و 13 و 33 هم جزو اعداد معروف و مقدس ماسونی ها هست. که در دلار آمریکا از این اعداد به روش های جالبی استفاده شده...رئیس جمهور های آمریکا معمولا از نماد بز شاخ دار استفاده میکنن ، مثه مرد عنکبوتی که دقیقا همین حالت رو به دستش میده واسه تنیدنه تار (این نماد بز شاخ دار به معنیه منجی بودنه) حالا جالبیش اینه که این بز شاخ دار دقیقا در وسط پنتاگرام وجود داره

حرف کلی من اینه: تمام کارشون بازی با افکار عمومی هست (حالا خرافه بودن و نبودنش رو من کاری ندارم) ، واسه من جای سواله که چرا همه ی این نماد های ماسونی رو آمریکایی ها دارن؟چرا این نماد ها اینقدر در دنیا گسترش داره؟و حالا به مدینه هم داره میرسه، دقیقا در سال 2012 و در همین راستا همهالیوود وکلی سایت و گروهک شروع کردن به برپاییه داستانی با نام پایان دنیا در سال 2012!!!!

نظر خودم اینه که هیچ اتفاقی نمیوفته مگر اتفاقاته سیاسی و دینی در دنیا دستخوش تغییر میشه ولو اینکه حتی نا محسوس باشه و فعلا (یعنی همون سال 2012) به چشم نیاد

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

میگم همه توی فاز مستند ظهور هستنا.
    این دیگه کیه؟! میشه لینک بدین برا تورنت یا دانلود از مدیافایر؟! اکانت رپید شرم دیروز ته کشید!!

2012 هم یکی مثل اینا , یه مدت میاد و میره...
    البته به همین سادگی ها نمیره!! بعد از کلی مسخره شدن جمعیت بزرگی از دانشمندان و محققین در دنیا میره....
    البته باید دید 2011 چی میشه!!

حرف کلی من اینه: تمام کارشون بازی با افکار عمومی هست (حالا خرافه بودن و نبودنش رو من کاری ندارم) ، واسه من جای سواله که چرا همه ی این نماد های ماسونی رو آمریکایی ها دارن؟چرا این نماد ها اینقدر در دنیا گسترش داره؟و حالا به مدینه هم داره میرسه، دقیقا در سال 2012 و در همین راستا همهالیوود وکلی سایت و گروهک شروع کردن به برپاییه داستانی با نام پایان دنیا در سال 2012!!!!
    البته این داستان سال 2012 مال یکی دو روز نیست!!!ظاهرا مایا ها 5000سال پیش و نوستراداموس 500سال پیش پیشبینی اش کردن!!
    ببین،چیزایی که درباره ی دلار گفتی رو نشنیده بودم...فکر نمیکنم کسی هم بیاد اون چیزا رو به یه دلار اضافه بکنه(در حالت عادی!)
    توی کشوری مثل امریکا،برای سال نوشون تعطیلی دو روزه دارن فک کنم و حتی تولد مسیح رو که کریسمس دی هستش رو خیلی ها به اشتباه فکر میکنن یعنی شورع زمستان و اینا....این چیزی وبد که پارسال توی یه برنامه ی علمی شنیدم ولی دقیقا به خاطر ندارم!!راستش حوصله ی تعقیبش رو هم نداشتم و خوابو ترجیه دادم!!

نکته اینه که دین توی کشورهای سکولار اهمیت نداره!! یا اشخاص موقع استخدام،بر مبنای دینشون دسته بندی نمیشن و فقط تخصص مهمه و بس!
    اما قدرت یحودی ها رو قبول دارم...اونا اکثر رسانه ها،اکثر شرکت ها بزرگ و قدرت ها رو دارن....و ممکنه موقع تصمیم گیری،(اگه متدین باشن!) به دینشون هم رجوع بکنن...ولی فکر نمیکنم که همه با هم و همفکری همدیگه جلو برن...
    در کل،اومدن این نماد به عربستان،فقط بی عرضگی و بی شعوری اعراب رو نشون میده و بس!!

نظر خودم اینه که هیچ اتفاقی نمیوفته مگر اتفاقاته سیاسی و دینی در دنیا دستخوش تغییر میشه ولو اینکه حتی نا محسوس باشه و فعلا (یعنی همون سال 2012) به چشم نیاد
    با سیاست خوب،(زبون نرم!) میشه مار رو از سوراخش کشید بیرون...حرفی که همیشه بزرگ تر ها به من میگن!!

12. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

این دیگه کیه؟! میشه لینک بدین برا تورنت یا دانلود از مدیافایر؟! اکانت رپید شرم دیروز ته کشید!!
    تو پروفایلت گذاشتمش

14. 2 کاربر از Scary Feelings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •