تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 47 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 470

نام تاپيک: رفتن به دانشگاه از «الف» تا «ی» (ثبت نام ،کتاب ،خوابگاه و...)

داره خودمونی میشه Search2599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دانشگاه تهرانی ها: اطلاعیه در مورد خوابگاه : در سایت KOOY.ut.ac.ir

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

بچه ها واسه خوابگاه به من گفتن برو از سایت معاونت دانشجویی وارد سیستم شو و خوابگاهت رو درخواست کن ...
    اما تو سایتشون هیچ رقمه وارد نمیشه ... خودش گفت: نام کاربری: شماره دانشجویی ، پسورد: شماره شناسنامه
    اما با اینا اصلاً وارد نمیشه و میگه چنین دانشجویی نداریم ...
    شماره شناسنامه رو هم با 00 و هم بدون اون تست کردم ... نشد که نشد ...
    چه کنم؟! 27ام هم کلاسا شروع میشه ...

دانشگاه مازندرانم ، سایت معاونت هم: stumz.ir هست ...
    تو رو خدا زودتر کمک کنید ...
    این همه راه الان نکوبم تا اون جا برم ...

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

دیپلمم گمشده

سال 87 از دبیرستان فارغ التحصیل شدم و حالا که سراغ دیپلمم رو ازشون گرفتم می گن مدرسه منهل شده وجاش یه مدرسه دیگه اومده از ما سراغشو نگیرین

حالابرای ثبت نام دانشگاه پیام نور هم اصل هم گواهی پیش دانشگاهی رو دارم ولی فقط گواهی دیپلم دارم اینا کافیه؟
    می تونید برید اداره ی آموزش و پرورش منطقه اتون و از اون ها سراغ دیپلمتون رو بگیرید! حتما پیش اون هاست...

4. این کاربر از Amir_oscar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان یه چیزی من امروز رفتم کارای تاییدیه تحصیلی رو انجام دادم اما من 3 4 روز دیگه نوبت ثبت ناممه اما چون تو لیست دانشگاه این تاییدیه رو زده بود منم جو گرفتم امروز رفتم تمام مدارکمو امروز جور کردم!میگم یه وقت این تاییدیه نره دانشگاه بعد بگن این ماله کیه دیگه ما همچین دانشجویی نداریم آخه نه هنوز ثبت نام نکردم واسه این نگران شدم
    کار خوبی کردی هیچ مشکلی نیست هروقت ثبت نام کردی اونا از بایگانی میارن بیرون

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

منم برگشتم ، کارای فارغ التحصلیلیم رو کردم اون برگه ای که بهم دادن و باید امضا می گرفتیم ، از این اون رو ببنید وحشت می کنید ! خلاصه کلی ماهیچه هامون آب بندی شد ! بس که رفتم بالا و پایین ساختمون پنج طبقمون واسه امضا گرفتن از کسایی که تا حالا یه بارم ندیده بودیمشون !

شهریم هم رفتم گفتم باید به من بدید اضافه پول دادم ، گفت بخشنامش به ما ابلاغ نشده رفتم به صورت شخصی بخشنامه رو گرفتم !!! بازم به صورت شخصی بردم دادم بهشون تا مطلع بشن همچین بخش نامه ای وجود داره در واقع به نوعی بهشون ابلاغ کردم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    خلاصه یه کاغذ خشک و خالی که بالاش نوشته بود استرداد شهریه دادن دست ما طبق اون بخش نامه مدیر امور مالی مون امضا کرد که پولم رو باید بدن مبلغ اینا هم خودش نوشت من یه کلمه هم رو اون کاغذ چیزی ننوشتم ، حسابمم صفر کرد امور شهریه ، کاغذه رو بردم دادم به یه آدم بد اخلاقی گفت شماره حساب بانک ملی بده ، کارتم بود ولی شماره حسابش رو نداشتم رفتم شماره حسابش رو در آوردم با کاغذه برگشتم پیشش داشتن با تلفن صحبت می فرمودند گفت شماره حسایتو بنویس بالا این برگه نوشتم برگه رو گرفت انداخت تو کشو سمت چپش ! بعد بهش گفتم کی ریخته می شه گفت یکی دو روز دیگه !

سه شنبه بود که من بهش دادم دو روز دیگه می شد تا امروز که ریخته نشده البته دیروز ، رفتم پیش مدیر امور مالیمون گفت الان ثبت نام جدیدی هاست بعدم ثبت نام ترم جدید قدیمی هاست بعیده تا شنبه یکشنبه بریزه به حسابت ، شماره آقا بد اخلاقه رو داد گفت یکشنبه دو شنبه اگه نریخته بود زنگ بزن ! بعد به مدیر امور مالی گفتم کاغذی برگه ای رسیدی چیزی به من نمی دین که باید به من اینقدر پول می دادین می گفت پولش می آد تو حسابت دیگه رسیدش همون می شه !!!! گفتم خدایی نکرده نیومد چی ، گفت می آد نگران نباش ، بعدم تاکید کرد که خودش هفته دیگه به مدت ده روز داره می ره خارج و نیستش ! ما هم خوشحال برگشتیم تهران .... حالا هم در انتظار واریز وجه به صورت کاملا آدمیزادانه از طرف دانشگا هستیم یعنی همچین چیزی امکان داره ؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟! ؟!؟!؟!؟!؟! آیا ! یا پولم رو ورداشتن رفتن خارج باهاش

خلاصه شهریه ما هم بدن "ی" دانشگا تموم می شه نقطش رو می ذارن بعدش باید بریم از "الف" تا "ی" ه خدمت سربازی !

راستی هزار تومن ته کارت غذامم بهم ندادن !
    Last edited by J A V I D; 16-09-2010 at 14:05.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoud_kp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    Khuzestan

پيش فرض

به این زودی ها نمیره ...
    اگه دانشگاهتون توی شهر خودتون نیست که فکر کنم حداقل دو هفته ای طول بکشه تا بره دانشگاه ...
    فقط حواست باشه اون قبضی که پست بهت داد رو نگه داری. چون مثل اینکه واسه ثبت نام باید داشته باشیش...
    متاسفانه یا خوشبختانه دانشگاه شهر خودمونه!انشاالله که تا یکشنبه نبرن که من ثبت نام رو انجام بدم!
    به نظرتون چهارشنبه که تحویل دادم زودتر از یکشنبه میرسه به دانشگاه!؟
    قبض رو هم نگه داشتم البته دانشگاه تصویرشو میخواد چون دوستان باید قبض رو نگه دارند که بعدا خواستن واسه اصل تاییدیه پیگیری کنن با این اصلش فقط میشه پیگیری کرد!

کار خوبی کردی هیچ مشکلی نیست هروقت ثبت نام کردی اونا از بایگانی میارن بیرون
    یعنی واقعا دانشگاه هر مدرکی بیاد واسش رو بایگانی میکنه؟اگه اینطور باشه که خیلی خوبه !

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

متاسفانه یا خوشبختانه دانشگاه شهر خودمونه!انشاالله که تا یکشنبه نبرن که من ثبت نام رو انجام بدم!
    به نظرتون چهارشنبه که تحویل دادم زودتر از یکشنبه میرسه به دانشگاه!؟
    قبض رو هم نگه داشتم البته دانشگاه تصویرشو میخواد چون دوستان باید قبض رو نگه دارند که بعدا خواستن واسه اصل تاییدیه پیگیری کنن با این اصلش فقط میشه پیگیری کرد!
    نه بابا چه چیزایی می گین ، عمرا اینقدر سریع برسه به دانشگاهتون ، بیاد تو دانشگاهتون می ره دبیر خونه دانشگا یه مدت اونجا می مونه تا مسئولش حال کنه شماره نامه بزنه اینا بعد می فرسته آموزشتون تایید شه که بره بایگانی ، آموزشم فکر کنم یکی دو ماهی نگه می داره اینا رو ترشی می اندازه نگاهم نمی کنه بعد می ده بایگانی ! که بر تو پروندتون ! موقع ثبت نام ناقصی داشته باشید مشکلی نداره موقع فارغ التحصیلی همه اینا باید باشه ، مثل من سه ماه قبل فارغ التحصیلی تون برید ببنید چیا لازمه چیا کمه همه چی رو جمع کنید ...

9. این کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهروووووووووووون

پيش فرض

منظور این بود که کدوم دانشگاه هستی ؟
    آها.........صنعتی شریف..خدا روشکر رفتیم و ثبت نامیدیم.
    یک شنبه هم ما رو میخوان اردو ببرن مشهد

راستی این تکنولوژی این تهرون عجیب ما رو گفت این اتوبوس brt چقدر ارزونه یک ساعت مارو این ور اون ور برد فقط 100 تومن گرفت....
    Last edited by sina_oonline; 16-09-2010 at 15:28.

11. این کاربر از sina_oonline بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

منم برگشتم ، کارای فارغ التحصلیلیم رو کردم اون برگه ای که بهم دادن و باید امضا می گرفتیم ، از این اون رو ببنید وحشت می کنید ! خلاصه کلی ماهیچه هامون آب بندی شد ! بس که رفتم بالا و پایین ساختمون پنج طبقمون واسه امضا گرفتن از کسایی که تا حالا یه بارم ندیده بودیمشون !
    شهریم هم رفتم گفتم باید به من بدید اضافه پول دادم ، گفت بخشنامش به ما ابلاغ نشده رفتم به صورت شخصی بخشنامه رو گرفتم !!! بازم به صورت شخصی بردم دادم بهشون تا مطلع بشن همچین بخش نامه ای وجود داره در واقع به نوعی بهشون ابلاغ کردم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    خلاصه یه کاغذ خشک و خالی که بالاش نوشته بود استرداد شهریه دادن دست ما طبق اون بخش نامه مدیر امور مالی مون امضا کرد که پولم رو باید بدن مبلغ اینا هم خودش نوشت من یه کلمه هم رو اون کاغذ چیزی ننوشتم ، حسابمم صفر کرد امور شهریه ، کاغذه رو بردم دادم به یه آدم بد اخلاقی گفت شماره حساب بانک ملی بده ، کارتم بود ولی شماره حسابش رو نداشتم رفتم شماره حسابش رو در آوردم با کاغذه برگشتم پیشش داشتن با تلفن صحبت می فرمودند گفت شماره حسایتو بنویس بالا این برگه نوشتم برگه رو گرفت انداخت تو کشو سمت چپش ! بعد بهش گفتم کی ریخته می شه گفت یکی دو روز دیگه !
    سه شنبه بود که من بهش دادم دو روز دیگه می شد تا امروز که ریخته نشده البته دیروز ، رفتم پیش مدیر امور مالیمون گفت الان ثبت نام جدیدی هاست بعدم ثبت نام ترم جدید قدیمی هاست بعیده تا شنبه یکشنبه بریزه به حسابت ، شماره آقا بد اخلاقه رو داد گفت یکشنبه دو شنبه اگه نریخته بود زنگ بزن ! بعد به مدیر امور مالی گفتم کاغذی برگه ای رسیدی چیزی به من نمی دین که باید به من اینقدر پول می دادین می گفت پولش می آد تو حسابت دیگه رسیدش همون می شه !!!! گفتم خدایی نکرده نیومد چی ، گفت می آد نگران نباش ، بعدم تاکید کرد که خودش هفته دیگه به مدت ده روز داره می ره خارج و نیستش ! ما هم خوشحال برگشتیم تهران .... حالا هم در انتظار واریز وجه به صورت کاملا آدمیزادانه از طرف دانشگا هستیم یعنی همچین چیزی امکان داره ؟!؟؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!!؟!؟!؟!؟!؟!؟! ؟!؟!؟!؟!؟! آیا ! یا پولم رو ورداشتن رفتن خارج باهاش
    خلاصه شهریه ما هم بدن "ی" دانشگا تموم می شه نقطش رو می ذارن بعدش باید بریم از "الف" تا "ی" ه خدمت سربازی !
    راستی هزار تومن ته کارت غذامم بهم ندادن !
    خب به سلامتی فارغ التحصیل شدی ! دیگه شیرینی ما یادت نره !
    این پروسه فارغ التحصیلی روندش همه جا یکیه. ولی بعضی جاها بسته به امکانات نرم افزاری و سخت افزاریشون فرق میکنه ! مثلا دانشگاه ما مسئولا امضاهاشون رو واسه فارغ التحصیلی باید دیجیتالی و با کامپیوترشون بزنن ! اینجور نیست که بدن به ما خودمون از هفت خان رد بشیم ! من که یه بار فارغ التحصیل شدم خیلی آسون بود ! مثل آب خوردن ! البته من رو همه می شناسن من هم همه رو می شناسم ! مثلا اگه مسئولی باید امضا می کرد که دفترش توی ساختمون اداری نبود سه سوت به موبایلش زنگ می زدم بهش می گفتم اونم امضا می زد ! بقیه مسئولا هم قبل از اینکه من کاری بکنم خودشون امضا کرده بودن !

در مورد پول هم نگران نباش ! میریزن به حسابت ! دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره !
    در مورد کارت غذا هم بیخیال اون هزار تومن شو دیگه ...

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت

پيش فرض

خوشا به حالتون نمی دونی چند بار تا طبقه پنجم رفتم و برگشتم ! من فقط موندم مسئول خوابگاه خواهران چرا باید برگه تسویه آقایان رو امضاء کنه ! همچنین امور فرهنگی آقایان چرا باید برگه تسویه خواهرانم امضا کنه در حالی که خواهران خودشون امور فرهنگی دارن !!!!!! کلا روند رو اعصابی بود ولی تموم شد فقط یه بار دیگه باید برم تا دانشگاه محل تحصیل خونم رو تحویل بدم و وسایلم رو جمع کنم برگردم ...

14. این کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •