چه مارکی گرفتی یا اصلا ازکجا بفهمیم اصله یا نه (مارکشونو اگه بگی ممنون میشم
چه مارکی گرفتی یا اصلا ازکجا بفهمیم اصله یا نه (مارکشونو اگه بگی ممنون میشم
قیمت کفی و مهره ایمنی چند بود؟ راجب به مهره ایمنی یه کم توضیح میدید؟
چی هست؟يه محافظ واسه لاستيك زاپاس گرفتم ( زاپاس بند ) .
به نظر من 141جدید خیلی زیبا شده جلوش و داخلش 132جدید شده و عقبش 141قدیم....قیمت فول ترینش یعنی SX از دو مدل قبلی پایین تره یعنی8500.........
كدوم يكي از وسايل رو گفتي چه ماركي ؟
قيمت كفي رو 23 تومن با تخفيف حساب كرد و خود نصاب كه اومد نصب كرد تو ماشين هم 4 تومن از من گرفت .
مهره ايمني 4 تا لاستيك ها هم 6500 شد و مهره ايمني لاستيك زاپاس هم شد 12 تومن .
==========
مهره ايمني 4 تا لاستيك اينه كه شما بايد يكي از 4 تا پيچ هر لاستيك رو باز كنيد و اين مهره ايمني رو بندازيد توش . و خود اين مهره ايمني يك پيچ جداداره كه مي خوره به سرش . اگر اين پيچ نباشه ، با آچارپيچ نميشه بازش كرد و براي ايمني بهتر و مطمئن تر لاستيك ها به كار مي ره
نمي دونم تونستم خود بفهمونم يا نه . به طور كلي يه مهره است و با يه سرپيچ كه بايد بخوره بهش . /
در مورد مهره لاستيك زاپاس هم ، لاستيك زاپاس رو قفل مي كنه و كليدش دست شماست . خداي نكرده اگه دزدي اومد در صندوق عقب رو تونست باز بكنه ، اون وقت ديگه نمي تونه لاستيك رو بدزده . چون كليد اون مهره رو نداره ( البته تو اين دوره زمونه باز هم هستند كه بتونن بازش كنن ولي باز از هيچي بهتره )
در ضمن من تمام وسايل فني و آچار پيچ و همه چيز رو گذاشتم زير لاستيك يدك و با اون مهره قفلش كردم.
==========
همه اين موارد باز برميگرده به اون شخص ، مي تونه نخره اصلا . ولي خوب من براي ايمني بيشتر خريدم
دوستان کسی میتونه بگه فرق بین مدل های مختلف 132 چیه؟
یا یه لینکی بزارید
داشتن یا نداشتن آپشنهای فرمان هیدرولیک و ترمز ABS.
من مشخصات کامل رو میخام. یعنی هر مدل چه امکانات اضافه ای داره؟
SX فرمان هیدرولیک و ترمز ABS
LX فرمان هیدرولیک
ST ترمز ABS
کسی نبود جواب ما رو بده ؟
دوست عزیز اشتباه میفرمایید.
ST ساده هست و بدون هیچ آپشنی.
SL ترمز ABS داره.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)