بله ، خودشهبهترین نوعش رو خریدید .
میگم مگه توی ایران اومده ؟ اینجا همش 1-2 روزه ریلیز شده ، با قیمت 100 یورو البته اگر کنسولی بخرید که این رو سرش میدن ارزون تر در میاد .
بله ، خودشهبهترین نوعش رو خریدید .
میگم مگه توی ایران اومده ؟ اینجا همش 1-2 روزه ریلیز شده ، با قیمت 100 یورو البته اگر کنسولی بخرید که این رو سرش میدن ارزون تر در میاد .
Last edited by sonixax; 30-09-2010 at 16:24.
سلام جاوید جان.
شما نوع اصلی این دانگل را خریدی.در استفادش شک نکن و بدون مشکلی ازش استفاده کن.
راستی شما این دانگل را از داخل ایران تهیه کردید؟چند خریدید؟اگه از داخل ایران خرید کردید لطفا آدرس جایی را که ازش خریدید برای pm کنید(البته درصورت امکان)
دیگر دانگل هایی هم که ساخته میشند ساختارشون همینطوریه ...
این فقط کوچیک تر و با کلاس تره ..
خیــر.با این روش دانگرید هم میشه کرد؟
کسی این دانگل بچه های بازی رایانرو امتحان کرده مطمینه ؟ راستی مگه این دانگل با اخرین ورژن مشکل داره که نیاز ه دانگرید باشه ؟![]()
سلام من از بازی رایانه گرفتم راضیم .
دوستانی که خیلی خوشحالن و می خوان نسخه ی اصلیش رو بگیرن .
الان من پشیمونم که 35 تومان دادم . از هر 5 تا بازی 2 تاش یا نصب نمی شه یا اجرا نمی شه .
امروز من تست کردم Resistance 1 و God of war III اجرا نشدن .
Back up manager هم آخرین نسخه بود . ( Version 2 )
هر دفعه که می خوای کنسول رو روشن کنی سه ساعت با سلام و صلوات باید دانگل رو Boot کنی .
امروز رفتم پشت شهرداری گفتم بازی های کپی دارید برای PS3 .
گفت 30 هزار تومان .
گفتم این که قیمتش فرقی با اصلی نداره . طرف گفت رو Blue ray رایت شده .
ملت دارن روی DVD رایت می کنن این احمق رفته رو Blue ray زده .
این یعنی دانگل شما فقط این مشکل رو داره یا کلا همه دانگل ها همینجورن؟
سلام
اگه دوستان خوشحال منظورت منم ! و کسایی که بهم پی ام دادن ! من قبلانم گفتم عجله ای تو خرید نداشتم ولی وقتی اینو بقل اون پاره آجر های دست سازه چسب برق مالی شده که بیشتر شبیه نارنجک چهارشنبه سوری تا یه قطعه سخت افزاری ، اغفال شدم گول خوردم خریدم ، البته من اصولا بعد از خرید هر چیزی تریپ بی خیالی بر می دارم دیگه خریدم دیگه ، گرچه هنوزم فکر می کنم عجله کردم برای خریدش .دوستانی که خیلی خوشحالن و می خوان نسخه ی اصلیش رو بگیرن .
من هنوز تست نکردم اینو ! ولی god of war 3 رو تو مغازه دیدم با دانگل اجرا کردن از رو هارد !امروز من تست کردم Resistance 1 و God of war III اجرا نشدن .
میلاد جان اینجا ایرانه ها خود پلی استیشن سه رو فردای روز ریلیزش من پشت شهرداری دیدم یکی می فروخت یک میلیون و سیصد هزار تومن بدون بازی !!!! این قابلیت آپدیتم فکر کنم نداره نه ؟!؟
به بقیه دوستان هم پیغام خصوصی گفتم کجا خریدم ، قیمتم پنجاه هزار تومن خریدم می دونم گرونه ولی همونطور که گفتم گذاشته بود بقل یه مدل دست سازش که 35 بود من اغفال شدم ! یارو خودشم کلی نصیحتم کرد که نخرم و کنسول رو خراب نکنم اینا می گفت این همه اصل خریدی بازم اصل بخر این آیندش معلوم نیست اینا ! منم تو جو بودم این پول همه رو هوا رسیده بود یعنی از اون پولا بود که من قیدشو زده بودم ولی رسید دیگه بیشتر گول خوردم ببخشید![]()
چرا اینی که شما خریدی قابلیت آپدیت داره و با تمام فرمور های 3.41 به عقب کار میکنه و تحت یک شرایط خاصی میتونه قبل از فرمور هر چیزی رو بوت کنه و البته NTFS هم حالیشه .
÷س این ماجرای -- هنوز قطعی نشده هی بابا خوشحال شده بودیمگفتیم میشین heavy rain بازی میکنیم
![]()
ماجرای چی چیه ؟
اگر دانگل اورجینال رو بخرید هر چیزی رو میتونید بازی کنید ، دانگل های دستساز خیلی مال نیستند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)