تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 45 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 447

نام تاپيک: تبادل نظر در مورد سفرهای انسان به مــــاه

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

شاید صحبت های من به قول بعضی دوستان تکراری بوده باشه ولی من فرصت خوندن تاپیک و مطالب قبلی رو ندارم و فقط می خواستم بگم مدارک زیادی رو دیدم که ادعا می کنن بشر روی ماه پا نذاشته و فکر کنم اگر کمی هوشیار تر باشیم برای همه واضح میشه که این اتفاق هرگز رخ نداده.

وقتی فون دانیکن مدعی شد در گذشته دور فضایی ها روی زمین بودن و..... و مابقی داستان همه بهش گفتن دروغگو و دیوانه و ..... ولی الان برای خیلی ها این یه امر پذیرفته شده هست که فضایی ها قبلا روی زمین بودن.این قضیه ماه هم بالاخره برای اکثر آدم های کنجکاو و اهل مطالعه روزی روشن میشه که فقط یه دروغ بزرگ از سوی امریکا بوده.

مطلب اولتون که هیچی ... دوستان به اندازه کافی در مورد مدارک حضور انسان بر روی ماه توضیح دادن .
    ولی مطلب دوم خیلی جالب بود !!! الان برای چه کسانی پذیرفته شده که فضایی ها روی زمین بودن ؟! دانشمندان همچنان در حال تحقیق در مورد کشف حیات بر روی سیارات و کهکشان های دیگه هستن .
    بعد شما با این صراحت ادعا میکنین که فضایی ها وجود دارن و روی زمین هم اثر گذاشتن !
    این ادعای مد نظر شما که فون دانیکن توی کتابش آورده تا چه حد از نظر علمی اثبات شده که برای همه پذیرفته شده باشه ؟!

این ادعا رو بذارین کنار حضور انسان بر روی ماه و از نظر شواهد و مستندات علمی و باورها و دانسته های دانشمندان پیرامون این دو موضوع بررسی و مقایسه کنید .

جواب کاملا مشخصه ...

2. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

اریک ون دانیکن یک شیاد و نادان علمی بیش نیست و تنها یکی از افرادیه که از اوضاع دهه های 60-70 قرن گذشته که مردم جوگیر سفر به فضا و شوروی بودن، سوءاستفاده کرده و آینده هفت نسلشو با فروش خزعبلاتی که چیزی جز تخیل نویسنده و دروغ توشون نیست، تأمین نمود...! انقدر ملت رو سرکار گذاشت و پول به جیب زد، حالا که مشخصه چیزی جز خزعبلات و دروغ و تخیلات توی کتبش ننوشته، تنها جوابش "عذرخواهی" ـه...!

اینگونه افراد که در این قرن ارتباطات و با وجود تمام اطلاعات بر روی اینترنت، به انتشار خزعبلاتی همچون ادعاهای ون دانیکن و زیر سؤال بردن 7 سفر به ماه دست میزنن، تنها مضحکه ی خاص و عام هستن و نه چیزی بیشتر (حداقل در کشورهای پیشرفته که مردم یکم مشکلات روانی کمتری دارن و سطح تحصیلات و گردش اطلاعات عمومی بیشتره!)... شاید یه عده که معمولاً سطح دانششون در عقاید پرمغز دینیشون مشخصه، دور اینگونه افراد جمع بشن و به به و چه چه کرده و مثلاً من الان برم بگم که اصلاً آرمسترانگ رفت روی ماه و موجودات فضایی خوردنش، همه ـشون باور کنن؛ ولی جمع کردن افرادی که اغلب دچار مشکلات روانی و احساس عدم امنیت اجتماعی (+paranoia) هستن، یا از شدت جهل علمی رنج میبرن، به دور خودتون، افتخار نیست! شما باید ببینید که آیا حتی یک نفر آدمی که بشه روش اسم "دانشمند" گذاشت و جوامع علمی قبولش داشته باشن، چنین ادعاهایی میکنه یا نه!

ملت ما هنوز توی جو 40-50 سال قبل آمریکا گیر کردن؛ به هر حال از چنین مردمی که هر چیزی رو باور میکنن، چنین نادان بودنی دور از انتظار نیست...

اصولاً این افراد ترجیح میدن یک کتاب/مطلب رو خوانده، پرستیده، و بگن اون کتاب تمام حقایق رو گفته، به جای اینکه از مغزشون استفاده ببرن، کتب مختلف رو بخونن، و یا یه سرچ انگلیسی ساده در گوگل بکنن برای یافتن پاسخ ها! البته که اگر اینها قادر به تحقیق بودن و منبعی غیر از وب فارسی داشتن که وضعشون این نبود! lol

این عزیزان فکر میکنن همه جای جهان، مثل یه جایی، سیستم خفقان اطلاعاتی و سرکوب قلم وجود داره و تمام اتفاقات علمی در پشت درهای بسته توسط چهار نفر با دعا به جان امام انجام میشه و تا یه ماه بعد اینکه کار انجام شد، هیچ کسی خبردار نمیشه!

نه عزیزان، سیستم همه جا مثل یک کشوری نیست و جامعه ی علمی و هزاران دانشمند، روی پروژه های مختلف کار کرده و اطلاعات هر روز توسط مطبوعات و رسانه ها منتشر میشن. پروژه ی Apollo هم چندان چیز محرمانه ای نبود...!

paranoia is a serious mental illness !
    Last edited by Zeitgeist; 07-07-2013 at 17:37.

4. 2 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اول اینکه اقای majid4mi شما همیشه با قاطعیت و محکمی بیان میکنید این سفر دروغه و همیشه از مدارک و عکسها و ... صحبت میکنید ولی هربار که درباره همون مدارک و عکسها سوال میشه شما هیچ جوابی نمیدین و موضوع رو رها میکنید و سریع پشت سرش یه مطلب جدید میزارید
    این نشون میده شما هم هیچ اطمینانی به مطالب و مدارک خودتون ندارید و کاملا میدونید که مطالبتون اشتباه هست پس هرگز نمیخواید موضوع کامل باز بشه و دربارش بحث بشه چون میدونید حقیقت اشکار میشه
    در مورد کتابهای مذهبی و مطالبش حرفی ندارم چون همه چیز مشخصه و کسی یکبار مطالبشون رو خونده باشه میفهمه چه درسته چی غلط که در این مورد هم همینطور هست و خوده مطلب ایه کاملا گویا هست و لازم به تفسیر(یا همون ماله کشی )نداره و حتی اگر شما رفتن به ماه رو بتونین انکار کنین ولی اصل رفتن انسان به خارج از زمین و ایستگاه های فضایی رو که دیگه نمیتونین انکار کنین پس باید قبول کنین که اون مطلب اشتباه هست و باور بهش فقط کور بودن هست
    حالا منم این تفسیر رو خدممتون میدم که اگه بخواید قبول کنید که انسان رفته به فضا پس قبول کردید که سلطان با امریکا (لا تنفذون الا بسلطان ) هست نه شما پس مجبورید هرطور شده باهاش مقابله کنید

بحثهای تکراری کاملا بی فایده هست و من فبلا هم گفتم من مثل شما نمیگم 100درصد باور دارم سفر به ماه رو چون من در جریان اون تحقیقات نبودم و فقط چیزی که دارم شنیده ها هست
    پس با توجه به شنیده هام و تجزیه و تحلیلی که دارم 99.5درصد نتیجم این هست که این سفر انجام شده
    حالا شما میخواید منو قانع کنید که این درست نیست باید مدرک مستند و درست بزارید که منو قانع کنه نه چندتا عکس بزارید بعد که من سوال کنم بگید توضیح لازم نداره
    واقعا باور دارید به حرفاتون مثلا درباره اون عکسهای پرچم باقی سوالاتم رو جواب بدید تا بتونم باورتون کنم
    این سوال که اسم افراد دانشمند و متخصص در زمینه هوا فضا و علم رو نام ببرید که دروغ بودن سفر به ماه رو قبول کردن(بازم میگم دانشمند علمی نه نویسنده کتاب یا کشیش قلابی فهاش)
    بگید چطوره که امروزه هر روز توی اخبار میشنویم که اطلاعات سری و نظامی کشورها توسط افراد درون سازمانی لو میره ولی پروژه به این عظمت که در طی 10سال 400هزار نفر از تمام کشورهای جهان در اون شرکت داشتن حتی یک نفر از اون 400هزارنفر چیزی از دروغی بودن نگفته یا مدرکی به بیرون درز نداده؟
    پس هروقت به سوالات جواب دادید یا جوابی داشتید میشه بحثو ادامه داد وگرنه مطالبتون و نظریه دروغین بودن این سفر بجز دروغ شما و غرزورزی شما با امریکا و ناسا چیزی بیشتر نیست چون مطلب علمی ندارید و فقط دروغگویی هست براب پرکردن مغز عوام بیسواد و روی افراد باسواد و دارای قدرت تجزیه و تحلیل اثری نداره

سفر به ماه 100 در 100 دروغه.
    یه دلیل خیلی واضحش این که 60 سال پیش بشر به راحتی آب خوردن می ره رو ماه و از اونجا فیلم و عکس می فرسته.
    اما الان با این همه پیشرفت دیگه خبری از سفر فضایی به ماه نیست.

معلومه اون موقع ها بشر کمی خنگ بوده و راحت تر از الان گول می خورده و اعتماد بالایی به ناسا و امریکا بوده ولی الان شرایط برگشته.

ضمن این که یکی از دوستان من کلی عکس با جزییات بالا از خود سایت ناسا و تناقضات موجود تهیه کرده و تمامی استدلال ها و دلایلی که بشر به ماه نرفته رو از سایت های مختلف جمع آوری کرده حتی یه سری فیلم از خود آرم استرانگ هست که یه سری تناقضات در حرفاش هست و یکیش هم یه کشیش که دنبالش راه میفته و بهش پول پیشنهاد میده و میگه قسم بخور که ماه بودی و اون خود داری می کنه.

دوستم این مجموعه رو آماده چاپ کرده ولی چون هزینه نشر بسیار بالاست و ضمن این که باید حتما قطع کتاب از A4 کمتر نشه(به خاطر نشان دادن تناقضات در عکس ها) و کلی هم صفحه تمام رنگی داشته باشه.برای تیراژ 1000 تا ناشر گفته هر جلد 75000 تومان.و خب چون همه باور به سفر به ماه دارن بیشتر ناشرها کارشو مثل این کتاب های روح و جن و..... این چیزا می بینن و می ترسن که فروش نره.

امیدوارم قیمت کاغذ و چاپ پایین بیاد و بتونه یه روز کتابش رو بده بیرون.
    با کمال احترام کتاب نوشتن برای عوام بی سواد که هیچ اگاهی ندارن و قانع کردنشون سخت نیست دوست شما اگه واقعا علمی دارن یه تز تهیه کنن و به مجامعه علمی ارائه بدن بعد اونو با نتایجش تبدیل به کتاب کنن
    برام جالبه بزرگترین مدرک شما راه افتادن یه ادم پرخاشگر و فهاش و بی شخصیت توی خیابون هست که دنبال یه ادم دانشمند افتاده و ازش میخواد یه کار پوچ و بی معنی مثل قسم خوردن انجام بده و چون انجام نداده این کار مسخره رو پس محکوم هست
    ولی برعکس شما همون قسم نخوردن برای من بیشتر قابل قبول هست از شخصیت و بار علمی ارمسترانگ که همچین کار مسخره رو انجام نداده

6. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان عزیز
    من یک پیشنهاد دارم . میدونیم که در تاپیک های علمی اصلا قفل شدن و بسته شدن تاپیک پذیرفتنی نیست و برای هر کسی ناخوشایند هست .
    این تاپیک همون صفحه اولش پست دوم کل قضیه رو روشن کرده . صفحه دومش هیچی . از صفحه سومش دیگه majid4im عزیز اومده و عکس گذاشته و عکس گذاشته و .... . عکسایی هم که گذاشته بعدا بررسی شدن . توی این چند صفحه اخیر دوباره دلایلی بررسی شد و هم یه کم بحث ها جدلی شد .
    الان من هی میبینم یه پست تازه خورده تاپیک ، واردش که میشم میبینم بحث های تکراری داره بیان میشه ( بحث های حاشیه جدیدتر هم میشه . مثلا همون دین و ... ! )
    حالا پیشنهاد من این هست که تا دلیل جدیدی (واقعا جدید باشه و توی صفحات قبل نیومده باشه ) از سوی کسانی که نظر بر دروغ بودن این قضیه ارایه نشده ؛ ما که نظرمون مخالف هست دیگه پست ندیم .
    تاپیک داره به سوی تکرار پیش میره . همین

8. 7 کاربر از مصطفی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ببین دوست عزیز من فکر نمیکنم پست دادن دوستان و اظهار نظر مشکلی ایجاد کنه یا اینکه تاپیک بروز میشه برای کسی خوشایند نباشه
    ولی من هم کاملا موافقم که بحثهای تکراری اصلا خوشایند نیست و اتفاقا منم تمام تاپیک رو مطالعه کردم ولی فقط جایی که سوال داشتم و توی پستها نبوده سوال پرسیدم که فکر نمیکنم سوال کردن کار اشتباهی باشه

ولی در کل قبلام گفتم کاش دوطرف قضیه هم دو از جنبه علمی بحث میکردن نه اینکه دقیقا حرف شما جناب majid4im عکس و مطلب میزارن ولی بدون بررسی و جواب به سوالات دوباره مطالب تکراری قرار میدن
    یا مثلا خوده شما سوال کردین درباره اون مسئله کتاب و نظرات بعضیها از اون جنبه و من هم جواب دادم و فکر نمیکنم نه سوال پرسیدن اشتباه بوده نه جواب دادن و اصلا این مسئله هم قابل انکار نیست و هم در بین همون مسیحیان امریکایی ابن نظریه وجود داره هم مسلمانان

ولی در هرحال این موضوع و موضوعات مشابه بنظرم چون با 2دسته انسانهای علمی و هم انسانهای عامی سروکار داره کسی سوالی داشته باشه حتی تکراری کسانی که اطالاعات دارن بهش جواب ندن بخصوص کسانی که خودشونو متخصص و عالم میدونن مثل استادی که همینجا ایدیشون رنگی هست و فقط لایکشون دیده میشه چیزی جز کم کاری و جفا نیست و وظیفه حکم میکنه هم سوال پرسیده بشه و هم جواب داده بشه
    فوقش اگر سوال و موضوع تکراری هست اساتید دوستان رو ارجاع بدن به پستی که سوال جواب داده شده

پس بنظر من هرچی تاپیک پویاتر و زنده تر باشه بهتره تا اینکه دوستانی از مراجع غیرعلمی و مغرض مطالب غلطی رو بگیرن و اونو باور کنن.

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

امین جان سلام.

یه فرغ عمده بین ما و خارجی ها اینه که اگر ما هر روز دروغ نگیم دچار تضاد درونی می شیم و خارجیا اگر یه بار دروغ بگن تا آخر عمر مشکل پیدا می کنن. آرم استرانگ هم از این قضیه مستثنی نیست.و فکر نمی کنم هیچ وقت منتظر بخشش از طرف کسی بوده باشه و فقط نتونسته خودش خودش رو ببخشه.

شاید صحبت های من به قول بعضی دوستان تکراری بوده باشه ولی من فرصت خوندن تاپیک و مطالب قبلی رو ندارم و فقط می خواستم بگم مدارک زیادی رو دیدم که ادعا می کنن بشر روی ماه پا نذاشته و فکر کنم اگر کمی هوشیار تر باشیم برای همه واضح میشه که این اتفاق هرگز رخ نداده.

وقتی فون دانیکن مدعی شد در گذشته دور فضایی ها روی زمین بودن و..... و مابقی داستان همه بهش گفتن دروغگو و دیوانه و ..... ولی الان برای خیلی ها این یه امر پذیرفته شده هست که فضایی ها قبلا روی زمین بودن.این قضیه ماه هم بالاخره برای اکثر آدم های کنجکاو و اهل مطالعه روزی روشن میشه که فقط یه دروغ بزرگ از سوی امریکا بوده.
    دوست عزیز پس تصاویری گه زاپنی ها از محل فرود آپولو تهیه کردن چی؟؟
    بهتره صفحات قبلی رو مرور کنید

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دارم درست میبینم!
    آقای Saeed Dz خودتونین؟ این جمله قرمز رو شما نوشتین؟
    ؟؟!
    سفر به ماه 100 در 100 دروغه.
    یه دلیل خیلی واضحش این که 60 سال پیش بشر به راحتی آب خوردن می ره رو ماه و از اونجا فیلم و عکس می فرسته.
    اما الان با این همه پیشرفت دیگه خبری از سفر فضایی به ماه نیست.
    بله حالا انسان داره به این فکر میکنه که چطور به مریخ سفر کنه و یا اینکه چطور نسل خودش رو در فضا تکثیر کنه حتی بدون نیاز با اینکه کره ای رو انتخاب کنه یا اینکه چطور از سیاهچاله انرژی بگیره و ... . هر فکر و ایده ای محدوده ی زمانی خودش رو داره و نیازی نیست وقتی یکبار اینکار انجام شده دوباره انجام بشه و هزینه ی اضافی تحمیل بشه به سازمان ها و دولت ها.

12. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه rafaelmehraban's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بچه ها کلا خیلی واکنش هاتون منفی بود نسبت به حرف های من.

ولی من فقط یه چیز میگم بیشتر این طرز تفکر شما ناشی از تبلیغات گسترده و مداومی هست که آمریکا سال های سال داره انجام میده.سعی کنید ذهنتون رو آزاد و رها کنید و به قضیه نگاه کنید.برای من فرقی نمی کنه که همه باور پیدا کنند یا همه مخالف باشند من خودم به یقین رسیدم.البته هر وقت مدرک قانع کننده ای باشه با کمال میل می پذیرم .

ولی یادتون باشه این توجیهاتی که میارید مثل دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که می گن "بله حالا انسان داره به این فکر میکنه که چطور به مریخ سفر کنه و یا اینکه چطور نسل خودش رو در فضا تکثیر کنه حتی بدون نیاز با اینکه کره ای رو انتخاب کنه یا اینکه چطور از سیاهچاله انرژی بگیره و ... . هر فکر و ایده ای محدوده ی زمانی خودش رو داره و نیازی نیست وقتی یکبار اینکار انجام شده دوباره انجام بشه و هزینه ی اضافی تحمیل بشه به سازمان ها و دولت ها."

مطمئن باشید فقط برای قانع کردن شاید کافی باشه ولی دلیل درستی نیست.من فقط یه مثال بزنم: ایکس سال پیش بشر اومد اهرام مصر رو ساخت الان همه میگن بله این که کاری نداشته و هر وقت میخواستیم می شده و ..... ولی تا الان هیچ کس نتونسته مشابهشو بسازه و مطمئنا نخواهد تونست نه به دلایل پیش پا افتاده ای مثل پول و هزینه بلکه به خاطر این که در توانش نیست.یه ذره فکر کنید ایکس سال پیش ساخته شده این همه زلزله اومده هنوز سرپاست.بعدشم بعد این همه سال حتی یه مشابه براش نیومده.
    پس این استدلال ها که مثلا به خاطر هزینه بالا به ماه نرفتن و .... این ها همه بهانه هست مشکل عدم توانمندی هست.بشر مثل میمون می مونه وقتی که یک همتاش کاری رو انجام بده اونم دوست داره تکرار کنه اونم به هر قیمتی و این فلسفه زندگی هست.
    الان شما همین تبلت رو ببین اول اپل داد بیرون و هیچ شرکت دیگه ای نتونست بزنه اونم به خاط این بهانه های الکی مثل هزینه بالا و .... ولی دلیلش عدم توانمندی سخت افزاری و سیستم عاملی بود به محض این که آندرورید اومد و میکرو چیپ ها پیشرفت کرد مثل ریگ بازار پر از تبلت شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad ahmadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    'P30WORLD'

پيش فرض

اول اینکه اقای majid4mi شما همیشه با قاطعیت و محکمی بیان میکنید این سفر دروغه و همیشه از مدارک و عکسها و ... صحبت میکنید ولی هربار که درباره همون مدارک و عکسها سوال میشه شما هیچ جوابی نمیدین و موضوع رو رها میکنید و سریع پشت سرش یه مطلب جدید میزارید
    این نشون میده شما هم هیچ اطمینانی به مطالب و مدارک خودتون ندارید و کاملا میدونید که مطالبتون اشتباه هست پس هرگز نمیخواید موضوع کامل باز بشه و دربارش بحث بشه چون میدونید حقیقت اشکار میشه
    در مورد کتابهای مذهبی و مطالبش حرفی ندارم چون همه چیز مشخصه و کسی یکبار مطالبشون رو خونده باشه میفهمه چه درسته چی غلط که در این مورد هم همینطور هست و خوده مطلب ایه کاملا گویا هست و لازم به تفسیر(یا همون ماله کشی )نداره و حتی اگر شما رفتن به ماه رو بتونین انکار کنین ولی اصل رفتن انسان به خارج از زمین و ایستگاه های فضایی رو که دیگه نمیتونین انکار کنین پس باید قبول کنین که اون مطلب اشتباه هست و باور بهش فقط کور بودن هست
    حالا منم این تفسیر رو خدممتون میدم که اگه بخواید قبول کنید که انسان رفته به فضا پس قبول کردید که سلطان با امریکا (لا تنفذون الا بسلطان ) هست نه شما پس مجبورید هرطور شده باهاش مقابله کنید

بحثهای تکراری کاملا بی فایده هست و من فبلا هم گفتم من مثل شما نمیگم 100درصد باور دارم سفر به ماه رو چون من در جریان اون تحقیقات نبودم و فقط چیزی که دارم شنیده ها هست
    پس با توجه به شنیده هام و تجزیه و تحلیلی که دارم 99.5درصد نتیجم این هست که این سفر انجام شده
    حالا شما میخواید منو قانع کنید که این درست نیست باید مدرک مستند و درست بزارید که منو قانع کنه نه چندتا عکس بزارید بعد که من سوال کنم بگید توضیح لازم نداره
    واقعا باور دارید به حرفاتون مثلا درباره اون عکسهای پرچم باقی سوالاتم رو جواب بدید تا بتونم باورتون کنم
    این سوال که اسم افراد دانشمند و متخصص در زمینه هوا فضا و علم رو نام ببرید که دروغ بودن سفر به ماه رو قبول کردن(بازم میگم دانشمند علمی نه نویسنده کتاب یا کشیش قلابی فهاش)
    بگید چطوره که امروزه هر روز توی اخبار میشنویم که اطلاعات سری و نظامی کشورها توسط افراد درون سازمانی لو میره ولی پروژه به این عظمت که در طی 10سال 400هزار نفر از تمام کشورهای جهان در اون شرکت داشتن حتی یک نفر از اون 400هزارنفر چیزی از دروغی بودن نگفته یا مدرکی به بیرون درز نداده؟
    پس هروقت به سوالات جواب دادید یا جوابی داشتید میشه بحثو ادامه داد وگرنه مطالبتون و نظریه دروغین بودن این سفر بجز دروغ شما و غرزورزی شما با امریکا و ناسا چیزی بیشتر نیست چون مطلب علمی ندارید و فقط دروغگویی هست براب پرکردن مغز عوام بیسواد و روی افراد باسواد و دارای قدرت تجزیه و تحلیل اثری نداره

با کمال احترام کتاب نوشتن برای عوام بی سواد که هیچ اگاهی ندارن و قانع کردنشون سخت نیست دوست شما اگه واقعا علمی دارن یه تز تهیه کنن و به مجامعه علمی ارائه بدن بعد اونو با نتایجش تبدیل به کتاب کنن
    برام جالبه بزرگترین مدرک شما راه افتادن یه ادم پرخاشگر و فهاش و بی شخصیت توی خیابون هست که دنبال یه ادم دانشمند افتاده و ازش میخواد یه کار پوچ و بی معنی مثل قسم خوردن انجام بده و چون انجام نداده این کار مسخره رو پس محکوم هست
    ولی برعکس شما همون قسم نخوردن برای من بیشتر قابل قبول هست از شخصیت و بار علمی ارمسترانگ که همچین کار مسخره رو انجام نداده
    من تقریبا تمام پستارو نگاه انداختم حق با شماست این دوستمون ( majid4mi ) هر بار فقط یه سری مسائل رو بیان میکنه و چند تا دلیل بی حساب میگه و میره سراغ عکس بعدی من اولش بی طرف این تاپیک رو خوندم ولی هر چی به آخرش نزدیک شدم از دلایل دوستمون majid4mi قانع نشدم یه نمونه واضحشم که خیلیا گفتن جای کفش بود که آخرش ایشون این شکلی شدن و هیچ جوابی نداشتن.

15. 3 کاربر از mohammad ahmadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بچه ها کلا خیلی واکنش هاتون منفی بود نسبت به حرف های من.

ولی من فقط یه چیز میگم بیشتر این طرز تفکر شما ناشی از تبلیغات گسترده و مداومی هست که آمریکا سال های سال داره انجام میده.سعی کنید ذهنتون رو آزاد و رها کنید و به قضیه نگاه کنید.برای من فرقی نمی کنه که همه باور پیدا کنند یا همه مخالف باشند من خودم به یقین رسیدم.البته هر وقت مدرک قانع کننده ای باشه با کمال میل می پذیرم .

ولی یادتون باشه این توجیهاتی که میارید مثل دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که می گن "بله حالا انسان داره به این فکر میکنه که چطور به مریخ سفر کنه و یا اینکه چطور نسل خودش رو در فضا تکثیر کنه حتی بدون نیاز با اینکه کره ای رو انتخاب کنه یا اینکه چطور از سیاهچاله انرژی بگیره و ... . هر فکر و ایده ای محدوده ی زمانی خودش رو داره و نیازی نیست وقتی یکبار اینکار انجام شده دوباره انجام بشه و هزینه ی اضافی تحمیل بشه به سازمان ها و دولت ها."

مطمئن باشید فقط برای قانع کردن شاید کافی باشه ولی دلیل درستی نیست.من فقط یه مثال بزنم: ایکس سال پیش بشر اومد اهرام مصر رو ساخت الان همه میگن بله این که کاری نداشته و هر وقت میخواستیم می شده و ..... ولی تا الان هیچ کس نتونسته مشابهشو بسازه و مطمئنا نخواهد تونست نه به دلایل پیش پا افتاده ای مثل پول و هزینه بلکه به خاطر این که در توانش نیست.یه ذره فکر کنید ایکس سال پیش ساخته شده این همه زلزله اومده هنوز سرپاست.بعدشم بعد این همه سال حتی یه مشابه براش نیومده.
    پس این استدلال ها که مثلا به خاطر هزینه بالا به ماه نرفتن و .... این ها همه بهانه هست مشکل عدم توانمندی هست.بشر مثل میمون می مونه وقتی که یک همتاش کاری رو انجام بده اونم دوست داره تکرار کنه اونم به هر قیمتی و این فلسفه زندگی هست.
    الان شما همین تبلت رو ببین اول اپل داد بیرون و هیچ شرکت دیگه ای نتونست بزنه اونم به خاط این بهانه های الکی مثل هزینه بالا و .... ولی دلیلش عدم توانمندی سخت افزاری و سیستم عاملی بود به محض این که آندرورید اومد و میکرو چیپ ها پیشرفت کرد مثل ریگ بازار پر از تبلت شد.
    ببخشید منطقتون کامل مشکل اساسی داره و کاری هم نمیشه کرد
    شما همه رو محکوم میکنید به تحت سلطه بودن و اینکه هیچ درک و شعور و اندیشه و مغز و قدرت تجزیه و تحلیلی از خودشون ندارن و زیر بار تبلبغات مثلا امریکا به چیزی باور پیدا کردن
    البته من خودم رو نمیگم بلکه استادی و دانشمندانی رو میگم که همه تحصیلات دانشگاهی عالیه دارن و هزاران تز و مقاله علمی و نجومی به جامعه علمی تقدیم کردن و باورشون بر درست بدون این قضیه هست
    تفکرتون کاملا اشتباه و غلط هست و دور از خرد

در مورد اهرام هم بازم حرفتون کاملا غلط و دور از منطق هست
    در حال حاظر که اسمانخراشهای 800متری ساخته میشه که از میلیارادها میلیارد قطعه ریز درشت ساخته شده که تا ارتفاع 900متری بالا برده میشه
    کسی که سدی به عظمت 100برابر اهرام میسازه، کسی که پلی به مصافت 32کیلومتر روی دریا میسازه و ....
    میشه بنظرتون نتونه چندتا سنگ مکعبی رو هم بزارن و شکل مثلثی بسازن؟
    دوست عزیز اگه کسی نمیاد اهرام بسازه بخاطر نتونستن نیست بلکه اون وقت و انرژی و هزینه رو میره صرف چیزی میکنه که در امروز روز ارزش و کارایی داشته باشه نه یه چیز بیخود که هیچ ارزش و کارایی نداره

شما کلا بحث ارزش و کارایی داشتن رو گذاشتین کنار و فکر میکنی علم برای دانشمندها یه اسباب بازی هست برای سرگرمی مثل همون پادشاهان که مینشستن اهرام میساختن
    Last edited by havzhini; 08-07-2013 at 00:57.

17. 8 کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •