این قسمت توضیح ویژگی های NX700 هست و اطلاعاتش میاد ولی نوشته موجود نیست چرا ؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی دیگه ساخته نمیشه ؟؟؟
این قسمت توضیح ویژگی های NX700 هست و اطلاعاتش میاد ولی نوشته موجود نیست چرا ؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی دیگه ساخته نمیشه ؟؟؟
سلام دوستان این سنسور یا دوربین تشخیص حضور فرد در NX700 رو من نتونستم فعال کنم تو منو در این مورد ندیدم . دوستان لطفا راهنمایی کنید ممنون.
Last edited by baghbanzadeh; 28-11-2010 at 13:27.
دوستان سلام
من تازگي يك تلويزيون سوني مدل40NX700خريدم كه از WI FIو DNLN پشتيباني ميكند خواهشمندم دوستان طريقه ارتباط دادن اين دو را با هم از طريق مودمG WIRELESS USB NETWORK ADAPTERراهنمايي كنند در ضمن مودم از WI FI پشتيباني ميكند و سيستم عامل كامپيوتر WIN 7 مباشد با تشكر
دوست من این مدل از سونی فاقد سنسور حضور هست![]()
آره ولی تو سایت سونی شاپ نوشته که سنسور حضور فرد داره ؟!! امکان داره سری جدید این مدل داشته باشه ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by baghbanzadeh; 30-11-2010 at 10:46.
سلام دوست بزرگوار در این مورد در پستهای قبل توضیح داده شده اينجا دوباره بازگو ميكنم .
جهت شناسايي روتر مودم به TV به ابن طريق عمل كنيد .
1- وارد منوي TV شويد
2- انتخاب آیکون Settings
3- network
4- network set-up
5- Wireless set-up
6- Scan
7- حالا انتخاب روتر شبكه
8- WEP key زدن دكمه Enter
9- صفحه اي باز ميشه بايد كد امنيتي شبكه رو وارد كنيد و بعد Enter رو بزنيد .
حالا ارتباط تي وي تون با روتر برقرار ميشه
در ضمن نرم افزار مدیا سرور رو هم باید روی لپ تاپ نصب کنید
موفق باشيد
احتمالا دلیلش اتمام موجودی انبار بوده نه اینکه تولید نشه سایت سونی مالزی این مدل معرفی شده و هست .
با تشكر از شما اين كد امنيتي شبكه را از كجا بايد پيدا كنيم
خواهش میکنم:
با شرکتی که سرویس اینترنت رو گرفتید تماس بگیرید.
با تشكر از شما مثل اينكه سوالم را بد مطرح كردم طريقه ارتباط بين تلويزيون و كامپيوتر از طريق ارتباط داخلي ميخواستم چون من اينترنت ندارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)