تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما كدام نسخه از اين سري بهترين بود؟

راي دهنده
73. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • BioShock

19 26.03%
  • BioShock 2

1 1.37%
  • BioShock: Infinite

53 72.60%
صفحه 25 از 62 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 620

نام تاپيک: BioShock: Infinite

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

متای بازی بالاتر رفت، متا از 40 نقد به 96 رسید!

BioShock Infinite is the sort of game we dream of reviewing. It’s the Ocarina of Time of this generation (only
    infinitely better)
    همون منتقد توی نقدش این جمله رو هم گفته: I can’t imagine that anything else, in my lifetime, will top this

به نظر میاد منتقد زیاد از حد تحت تاثیر قرار گرفته ، شکی توی کیفیت عالی بایوشاک نیست ولی مطمئنا حداقل برای من جایگاه Ocarina Of Time رو پیدا
    نمی کنه، اون یک کلاسیک به تمام معنا بود که دیگه تکرار نمیشه.

+

دوستان موارد مربوط به دانلود/کرک بازی رو از [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ] دنبال کنند.

2. 10 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

متای بازی از 43 نقد همون 96 موند...فک نکنم دیگه نقدی اضافه بشه = شاهکار به معنای واقعی
    برای لوین!!

4. 8 کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بالاخره بازی به دستم رسید و 2 ساعتی جلو رفتم.

اگر اون صحنه اغازین بایوشاک وقتی وارد رپچر میشیم یادتون باشه اینجا هم یک ورودیه به اون شکل داریم.
    تماما هر جای جای بازی از درو دیوار و کاغذ و مقاله و دیالوگ ها بگیر همشون با علت و دلیل نوشته شدن و همشون منظور خاص بازی رو دنبال می کنن
    خود شهر کلمبیای معلق در اسمان استثنایی هستش ، اصلا نکته مهمی که داره چیزی هست که تا به حال نمونش رو در هیچ بازیی ندیدیم
    حرکت کردن و معلق بودن ساختمان ها ، وسایل نقلیه و غیره خیلی دیدنی کار شدن و مثل قسمت قبل جستجو کردن و جمع اوری پول و ایتم همگی عالی در بازی وارد شدن
    در دیس هارند یک نکته ای که وجود داشت داستان بازی به یک باره و یهویی شکل گرفت در حالی که اینجا کارگردان بازی به زیبایی ان هم در یک سکانسی زیبا چالش اصلی
    بازی رو شروع میکنه.
    نمی خوام زیاد اسپویل کنم فقط به این که از وضعیت پیش فرض دکمه ها روی کنترلر زیاد راضی نبودم که خب سلیقه ای هستش و یک مورد دیگه که فوق العاده سلیقه ای هستش
    من همیشه در بازی های این چنینی حالت سرگیجه بهم دست میده در بازی پورتال 2 و دیس هانرد و قسمت اول بایوشاک هم همین اوضاع رو داشتم موضوع اینه که فقط در
    شوترهایی که حالت ادونچری مانند دارن با این شرایط روبرو میشم که خب باعث میشه بیشتر از 2 ساعت نتونم بازی رو ادامه بدم چه بسا که اینفینتی از بس زیبا و لذت بخش کار شده که
    گیمر واقعا نمی تونه ازش دست بکشه.
    در کل بزرگترین نکته مثبت بازی که داستانش باشه از همون ابتدای کار شما رو غالگیر میکنه مخصوصا اون 3 تا پدر که واقعا جای بحث و گفتگو رو داره.

مثل همیشه با یک شاهکار بی کم و کاست روبرو هستیم

به نظر میاد منتقد زیاد از حد تحت تاثیر قرار گرفته ، شکی توی کیفیت عالی بایوشاک نیست ولی مطمئنا حداقل برای من جایگاه Ocarina Of Time رو پیدا
    نمی کنه، اون یک کلاسیک به تمام معنا بود که دیگه تکرار نمیشه.
    منم می خواستم اشاره بر تحت تاثیر قرار گرفتن منتقد بکنم که بی خیال شدم ، درباره ادامه نظرت هم که به شدت باهات موافقم
    Last edited by Layken; 26-03-2013 at 22:49.

6. 15 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

در این لحظه ی روحانی ، بنده یعنی شایان 779 اطمینان میدهم که ، Bioshock Infinite ، اثره استاد Ken Levine ( بابا تلفظش کن لوینه نه کن لیواین ! ) از اثره ND ، یعنی The Last Of Us بهتر خواهد شد .
    این شرط بندی فقط با حامد ( Layken ) فقط اعتبار داره و در هیچ جا و هیچ مکان و هیچ کسه دیگه ای بی اعتبار است.
    باشد که رستگار شوید.
    ویرایش : جملات اخلاقی بود که پاک شد
    حامد منتظریم‌ها :-w
    کجایی حامد؟ حاااااااااامد؟ کوشی؟ نمی‌بینمت
    پ.ن : در نقل قول بالا استاد شایان 779 توسط حامد پاک شده است.

و در این لحظه روحانی طبق مفاد عهد نامه بین من و شایان قرار شد اگر هر کدام از این بازی ها بهتر از اون یکی ظاهر شد و یا گوتی شد نفر مقابل بیاد و ابراز کنه که بازی مد نظرش زیر اون یکی قرار دارد....علنن در تاپیک اعلام خواهد کرد...

+

پ ن .:
    من می دونم کارم سخته .دیگه دلو زدم به دریا. ..خدایا کمکم کن به تو پناه میبرم
    این پست ها هم سند میمونه

خودشم میدونست ب...بخته
    خوب این سره Bioshock یک یادآوری شد، دفعه‌ی بعدی سره TLOU، نتیجه‌ی نهایی بیرون میاد.
    Last edited by 779; 27-03-2013 at 00:01.

8. 6 کاربر از 779 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز RAMINET's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آقا از دست ما کسی شاکی نشه اما من نفهمیدم این بازی چی داره که همه تعریف میکنن و میگن شاهکاره؟!!! من تو یوتوب یکمی دیدم ازش و فقط گرافیکش جالب بود اما خیلی ...تخیلی و فانتزی بود و سرو ته نداشت! اصلا چیه این بازی شماهارو جذب کرده بگین ما هم بدونیم!

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

آقا از دست ما کسی شاکی نشه اما من نفهمیدم این بازی چی داره که همه تعریف میکنن و میگن شاهکاره؟!!! من تو یوتوب یکمی دیدم ازش و فقط گرافیکش جالب بود اما خیلی ...تخیلی و فانتزی بود و سرو ته نداشت! اصلا چیه این بازی شماهارو جذب کرده بگین ما هم بدونیم!

شما اگه نسخه های قبلی این بازی رو تجربه میکردی همچین حرفی نمیزدی ....
    گیم پلی جذب کننده - داستان فوق العاده - گرافیک عالی - صداگذاری فوق العاده - شخصیت پردازی متحیر کننده - طراحی مناظر خیره کننده

بسه یا بازم بگم ؟ ؛ دیگه شما از یک بازی چی میخوای ....
    البته بازم بر میگرده به سلیقه ؛ ولی شما اگه میخوای طرف بازی بیای حتما یک سر به نسخه های قبلی بزن

پ.ن : اوه صبرم تموم شد
    Last edited by virus2009; 27-03-2013 at 01:12.

11. 11 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

تام عزیز لطف کردند و به بازی این امتیاز رو دادن :
    Quarter to Three 6/10
    +
    هیچوقت اون 2/10 که به یه بازی داد رو یادم نمیره.. :|
    +
    در رابطه با پست شایان :
    ببین شایان،کلا این یه چیز واضح هست که بایوشاک خیلی از tlou بهتره،بحث کردن فن های tlou و اینکه میگن tlou از بایوشاک بهتره مثل این میمونه که بخوای با چنگال اب دریا رو خالی کنی!
    Last edited by Leon-117; 27-03-2013 at 09:29.

13. 5 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

این بازی تقریبا گیم پلیش مثل bulletstrom ه فکر کنم گرافیکش هم فک کنم مثل اون باشه

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تام عزیز لطف کردند و به بازی این امتیاز رو دادن :
    Quarter to Three 6/10
    +
    هیچوقت اون 2/10 که به یه بازی داد رو یادم نمیره.. :|
    خوشبختانه این امتیاز تخیلی فقط برای Xbox 360 بوده و فقط متای اونو تغییر داده!
    برای پی سی از 43 نقد روی همون 96 باقی مونده و اگه همین امتیاز باقی بمونه رکورد خوبی برای بازیه.
    همون طور که قبل از انتشار بازی گفتم آخرین باری که یه شوتر تونست به متای 95 یا بالاتر برسه همین نسخه اول بایوشاک توی سال 2007 بود که حالا بعد از حدود 6 سال دوباره یه شوتر تونست در این حد برسه.

+

همون طور که می دونید سایت دیگه ای هم هست به نام Gamerankings که این سایت هم نقدا رو جمع می کنه و میانگین امتیاز رو هم محاسبه می کنه. این تصویر خیلی جالبه:

یعنی توی رده بندی این سایت از لحاظ میانگین امتیاز فعلا بهترین بازی تاریخ پی سیه و با اختلاف جزئی از The Orange Box و Half Life 2 بالاتر قرار گرفته!

+

به قول حامد سالی که نکوست از بایوشاکش پیدا ست
    امید میره که امسال در زمینه بازی سال فوق العاده ای باشه و امیدوارم بازی های تاپ دیگه امسال هم همون طور که انتظار داریم ظاهر بشن...

این بازی تقریبا گیم پلیش مثل bulletstrom ه فکر کنم گرافیکش هم فک کنم مثل اون باشه
    نمیشه گفت گیم پلی اون شبیه اون بازیه.
    یه جورایی گیم پلی اون حالت بایوشاکی داره که کسانی که دو شماره قبلی بایوشاک رو تجربه کرده باشن می دونن چه مدلیه.

16. 9 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

متای بازی از 43 نقد همون 96 موند...فک نکنم دیگه نقدی اضافه بشه = شاهکار به معنای واقعی
    Metacritic:
    PC = 96 , PS3=95 , X360 = 94

Gamerankings :
    PC = 96.06 , PS3 = 98 , X360 = 92.11

البته تعداد نقدهای PC به مراتب بیشتره و نمره ی بالای PS3 توی GR به خاطر تعداد نقد کم (فقط 5 تا) بوده.

ویرایش: ظاهرا وحید هم به همین نکات اشاره کرده

تام عزیز لطف کردند و به بازی این امتیاز رو دادن :Quarter to Three 6/10
    نسخه ای که تست شده X360 بوده و توی نمرات PC وارد نمیشه.

مسلما کسی که فانتزی دوست نداشته باشه نمی تونه با این بازی ارتباط برقرار کنه، بالاخره هر چی هم نمرات بالا باشه، برای هر کسی سلیقه شخصی حرف اولو می زنه.

صبح بخیر

18. 8 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •