تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 109 اولاول ... 152122232425262728293575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 1081

نام تاپيک: میزگرد علمی-فلسفی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

10

نژاد ایرانی وجود نداره[/URL]
    ببین گفتم به چشم و ابرو بابا گیر نده....منظور منهم مردمان هند و اروپایی بود و نژاد اریایی که پوستایی سفید دارند و تو گستره فلات ایران و اناتولی زندگی میکردندن..هست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by iranmjh; 28-10-2010 at 15:44.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

زبان---گویش--- لهجه
    زبان..ایران امروز..غرب افغانستان..جنوب غرب پاکستان..جمهوری ازربایجان..ترکیه..شمال و شرق عراق شمال سوریه قسمتهایی از لبنان ...نژاد ایرانی هستند و در گذاشته پارسی زبان بوده اند...باز خود پارسی ریشه در زبانهای هندوارپای دارد..
    نژاد ایرانی وجود نداره اگه مسیر کوچ انسان ها رو از افریقا مطالعه کنین می فهمید که انسان های موجود الان از یک نوع هستند از یک نوع انسان
    می دونید مشکل شما چی هست شما فرق قوم و نژاد رو نمیفهمید
    نژاد انسان با قوم عرب و ترک و فارس و ژرمن و ساکسون و... فرق داره
    شما میگید همه نژاد ها نژاد اریای هستند بله این جمله نصف درست نصف غلط هست
    همه انسان ها حاصل یک نژاد هستند و هیچ نژادی دیگه ای نیست که برتر باشه و نمیشه گفت که این نژاد حتما فاس نام میگیره یا اریاری
    بلکه تفاوت در زبان و قومیت هست و اگه جستجوی در رابطه با DNA داشته باشید می تونید ببینید که ترک ها و فارس ها شاید شباهت های داشته باشند ولی تفاوت های هم دارند
    که در مورد قدمت هرکدمشون در اون محل باید جستجو و تحقیقاتی در اون محل انجام بشه تا بشه فهمید کدوم قوم قبل تر از سایر قوم ها وجود داشته اند

چون خود شماهم مطمئن هستم نژاد ایرانی هستی
    من نژاد ایرانی نمیشناسم بلکه یک نژاد انسانی میشناسم که شما و من هم در داخلش هستیم
    بلکه این قدمت وتاریخ و زبان هست که تفاوت ها رو به وجود میاره

تنها زبانهایی که وارد این مناطق شده و به مرور زمان طی صدها سال و به زور زبان مردم منطقه از پارسی خارج کرده ..ترکی وعربی هست..
    ترکیه و جمهوری اذربایجان دو سرزمین پارسی زبان بوده اند که بیشترین سهم تغییرزبانی از پارسی به ترکی داشته اند..بیشتر از 90% مردم ترکیه وجمهوری ازربایجان نژاد ایرانی و اریایی همانند سایر نقاط ایران دارند..که به زور و فشار طی سالها زبانشان تغییر کرده..کمتر از 10 درصد مردم این منطقه نژاد ترکی زرد پوست وچشم بادامی دارند..که نشاندهنده تغیره عمده زبانی هست............
    زبان پارسی دارای قدمت حدود 2500 ساله هست در حالی که قدمت ترک های در اذربایجان و ترکیه بیشتر ار 7000 سال هست
    علاوه بر این ها چه کسی این ها رو ترک کرده
    زرد پوست وچشم بادامی
    ان هم باتوجه به مکان و فضای موجود در یک سرزمین شکل میگیرند
    زبان..ایران امروز..غرب افغانستان..جنوب غرب پاکستان..جمهوری ازربایجان..ترکیه..شمال و شرق عراق شمال سوریه قسمتهایی از لبنان ...نژاد ایرانی هستند و در گذاشته پارسی زبان بوده اند...باز خود پارسی ریشه در زبانهای هندوارپای دارد..
    نژاد ایرانی وجود خارجی نداره تمامی انسان ها ازنژاد اسنان هستند نه ایرانی
    و قومیت ها متفاوتند
    در ضمن ویکیپدیا دانش نامه ازاد هست قابل استناد نیست!
    Last edited by B U L U T; 28-10-2010 at 15:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

10

در ضمن..................قابل استناد نیست!
    کل حرفهای شما استناد نداره و بیشتر از روی تعصب کاذب هست...باز بنده یه منبعی عنوان کردم شما هم منابعتون بفرمایید..؟

من میگم ترکیه تازه اسم گذاری شده...اذربایجان هم یه کلمه کاملا پارسی هست...مردم این مناطق همه ایرانی هستند و نژادشون به اقوام اریایی که امپراتوری هخامنشیان در گذشته بنا کردند برمیگرده...و تماما پارسی زبان بودند......
    حرفم اینه که مردم این منطقه ایرانی هستند..
    در مورد قدمت هم اگه بخای خیلی بری عقب به شامپانزه ها میرسیم.7000 سال تاریخ زبان ترکی تو منطقه شمال غرب ایران از کجات در اوردی....تو رو به هر چی قبول داری از توهم بیا بیرون وخورشید و ماه ببین خیلی قشنگن..
    منظور بنده از ایرانی بودن ونژاد ایرانی قبلا عنوان کردم...اگه انسان دارای تفکر باشه هدف از منظور متوجه میشه...در غیر این صورت .. هی پشت سر هم بوق ماشینشو بصدا در میاره
    منابع گفته هاتون هم بفرمایید...؟؟؟؟

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

من میگم ترکیه تازه اسم گذاری شده...اذربایجان هم یه کلمه کاملا پارسی هست...مردم این مناطق همه ایرانی هستند و نژادشون به اقوام اریایی که امپراتوری هخامنشیان در گذشته بنا کردند برمیگرده...و تماما پارسی زبان بودند......

در مورد قدمت هم اگه بخای خیلی بری عقب به شامپانزه ها میرسیم.7000 سال تاریخ زبان ترکی تو منطقه شمال غرب ایران از کجات در اوردی....تو رو به هر چی قبول داری از توهم بیا بیرون وخورشید و ماه ببین خیلی قشنگن..
    شما اصلا اطلاعی در مورد تاریخ ایران ندارید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

10

شما اصلا اطلاعی در مورد تاریخ ایران ندارید.
    شما که اطلاع داری بگو چه موردی از گفته های من اشتباست...همراه منبعش

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من میگم ترکیه تازه اسم گذاری شده...اذربایجان هم یه کلمه کاملا پارسی هست...مردم این مناطق همه ایرانی هستند و
    در مورد اذربایجان هم این نام برمیگرده به قوم ازر

نژادشون به اقوام اریایی که امپراتوری هخامنشیان در گذشته بنا کردند برمیگرده...و تماما پارسی زبان بودند.....
    قبل از هخامنشیان هم اقوامی بودند به نام ماد و مانا ها و هوری ها و ... که همه ترک بودند در حالی که پارس ها اقوامی بودند که به این محل کوچ کردند

بهتره ترجمه های موجود در کتیبه های اشوری و بابل رو مطالعه کنید

منظور بنده از ایرانی بودن ونژاد ایرانی قبلا عنوان کردم...اگه انسان دارای تفکر باشه هدف از منظور متوجه میشه...در غیر این صورت .. هی پشت سر هم بوق ماشینشو بصدا در میاره
    من که ندیدم

خیلی جالبه نژاد ایرانی بعد تبدیل میشه به قوم و... خیلی از ضد و نقیض های دیگر

منبع اطلاعاتی من
    1. ائی.ام .تی و آ.ام.ت
    2. پرفسور زهتابی
    3. لغت نامه مرحوم دهخدا
    4.تاريخ بلعمی
    5.دانلوپ
    6.ابن خلدون
    7. ترجمه های کتیبه های بابل و اشوری
    8.تاریخ سومر ها
    خیلی از منابع هستند که واقعا گفتن و پیدا کردن انها کار بسیار مشکلی هست
    اینها تنها بخشی از منابع هستند

7. این کاربر از B U L U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

10

خیلی از منابع هستند که واقعا گفتن و پیدا کردن انها کار بسیار مشکلی هست
    اینها تنها بخشی از منابع هستند

ببین نشد دیگه... از من منابع قابل استناد میخوای....
    خودت رو هوا حرف میزنی
    این حرفهای شما تو هیچ یک از منابعی که گفتی ندیدم و تماما توهم و دروغ محض هست از جانب شما...

ولی خوشم میاد که با این همه توهم و مطالب کذب اعتماد بنفس خوبی دارید...

فقط میخوام 7000سال تاریخ زبان ترکی تو منطقه شمال غرب ایران ثابت کنی وبس به باقی توهمات شما کاری ندارم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

فقط میخوام 7000سال تاریخ زبان ترکی تو منطقه شمال غرب ایران ثابت کنی وبس به باقی توهمات شما کاری ندارم
    منابع مورد نیاز
    منابع 1 – نقدی بر كتاب زبان آذری نوشته دكتر جواد هیئت 2 - نقدی بر كتاب زبان آذری نوشته دكتر جواد هیئت 3 – سلماس در مسیر تاریخ ده هزار ساله – توحید ملك زاده. 4 – تاریخ دیرین تركان ایران – پروفسور دكتر زهتابی و تاریخ ایلام – پی یئر آمیه (ترجمه شیرین بیانی) صفحات 3 ، 50 ، 51 ،60، 66 . 5 – آذربایجان در سیر تاریخ – صفحه 262 – تاریخ دیرین تركان ایران – پرفسور زهتابی . 6 – تاریخ دیرین تركان ایران – پروفسور دكتر زهتابی صفحه 94 . 7 – تاریخ دیرین تركان ایران - پروفسور دكتر زهتابی صفحه95 . 8 – تاریخ ماد- دیاكونوف صفحه 100 . 9 – تاریخ ماد – دیاكونوف صفحه 210 . 10 – تاریخ دیرین تركان ایران- پروفسور دكتر زهتابی. 11 – تاریخ آذربایجان – آ.ن قلی اوف صفحه 17 . 12 – تاریخ دیرین تركان ایران- پروفسور دكتر زهتابی صفحه264 . 13 – زبان تركی و لهجه‌های آن – دكتر جواد هیئت صفحه 25 . 14 – تحقیقات سازمان یونسكو در مورد زبانهای دنیا – هفته نامه امید زنجان چهارشنبه 20 خرداد 78 شماره 286 صفحه 3 . 15 – سیری در تاریخ زبان و لهجه‌های تركی دكتر جواد هیئت صفحه 21 . 16 – تاریخ ماد – دیاكونوف صفحه 101 . 17 – تاریخ دیرین تركان ایران - پروفسور دكتر زهتابی صفحه254 . 18 – تاریخ ماد – دیاكونوف صفحه 99 – و تاریخ دیرین تركان ایران صفحه 95 . 19 – اشكانیان – دیاكونوف، ترجمه كشاورز صفحه 116 . 20 – ایران باستان – پیرنیا جلد یك صفحه 452 – 449 و تاریخ دیرین تركان ایران – صفحه 637 . 21 – اشكانیان – دیاكونوف صفحه 8 . 22 – تاریخ ارومیه – احمد كاویانپور ص 55 – 54 . 23 – تاریخ اجتماعی ایران – مرتضی راوندی صفحه 616 – 611 . 24 – غیاث اللغات- صفحه 633 . 25 – مروج الذهب- جلد اول صفحه 231 . 26 – تاریخ گزیده حمد ا... مستوفی به اهتمام دكتر عبدالحسین نوابی - موسسه انتشارات امیر كبیر، تهران 1366 صفحه 30 . 27 – روزنامه جام جم – صفحه 7 – پنج‌شنبه 2 خرداد 1381 / سال سوم / شماره 586 . 28 – نشریه بهار – شنبه 24 اردیبهشت 1379.

این رو هم بگم در ایرن بدلیل حکومت شونیسم فارس که وجود داره اجازه تحقیقات بیشتر رو نمیدن

10. این کاربر از B U L U T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

به نظر من بهتره این قضیه رو اینجا قطع کنیم.
    فقط بچه ها یه چیز:
    تاریخ و قدمت آذربایجان ، سیستان ، خوزستان و... همه مناطق ایران باعث افتخار همه ماست نه سرافکندگی.
    افرادی مثل کوروش، بابک خرمدین، ابومسلم خراسانی...باعث افتخار ایران هستند.

12. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

10

این رو هم بگم در ایرن بدلیل حکومت شونیسم فارس که وجود داره اجازه تحقیقات بیشتر رو نمیدن
    اسم این دروغگو نیار که فکر کنم موقع نوشتن مطالبش تو رویا بوده..اگه اینا مرجع تو هستند کاملا در توهم محض به سر میبری...تو یه پاراگرف یه خیالپردازی میکنه و تو پاراگراف بعدی خیالپردازیهای خودشو نقض میکنه.. تماما جکه هر وقت یاد خیال پردازیهاش میوفتم دیگه جلوی خندم نمیتونم بگیرم
    اکثر اینایی که نام بردی دنبال شونیسم ترکی هستند و بیشتر از ظرفیت که انسان بودن بهشون داده دروغ پراکنی کردند...و همانند جنابعالی دچار توهم مضمن هستند ....گفتم صحبتات بو داره نکنه خودتم دنباله رو پان تر------کی هستی.. چون عمرتو در دنیای دروغ پراکنان میگذرونی....
    در مورد 7000سال تاریخ زبان ترکی تو منطقه شمال غرب ایران منابع بیار نه نظرات شخصی یه سری ادم توهم زده عنوان کن منابع قابل استناد

خوب عزیز برادر چه بخوای چه نخوای... با تفکرات منفی و دروغی که به شما القا شده شما موضع گیری خودتو میکنی...ولی شما و هم فکرای شما ایرانی هستین و در گذشته به زبان فارسی تکلم میکردید..ولی ترک نژاد نبوده اید و در گذشته گذشتگانتون در مناطق شمال غربی ایران با نامهای پارسی همانند تبریز واذربایجان سخن پارسی میگفتند ..
    حکومتهایی که به ایران حمله کردندو از چند صد سال پیش با وارد کردن زبان ترکی به منطقه ما و تا کنون ...برای تفرقه واختلاف و در جازدن این کشور با تمدن ..این گونه کردند که شما به چیزی که به زور بهت القا شده افتخار کنی و با تجهیز کردن یه عده کوته فکر ونادون تاریخی خیالی درست کردند و شما رو سرگرم این تاریخ کردند...
    کماکان اگه حرفی یا منابع قابل استنادی در مورد 7000سال تاریخ زبان ترکی تو منطقه شمال غرب ایران دارید منتظریم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •