تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 52 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 514

نام تاپيک: معرفی کلیه امکانات led سونی ex700

داره خودمونی میشه ritzdvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چراوقتی باکابل hdmiلبتاب را به تلویزیون وصل میکنم صدای فیلمها از تلویزیون نمیاید؟
    Last edited by ritzdvb; 01-03-2011 at 16:44.

در آغاز فعالیت airplanes2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من به تازگی یه ex700 با DAV-DZ910W گرفتم و وقتی میخوام به فیلم رو از طریق فلش مموری روی سینما خانگی پخش کنم صدا داره ولی تصویر نمیده در صورتی که همون فایل رو خود tv عالی پخش میکنه
    فرمت فایل هم mp4 هست در ضمن فیلمی که روی dvd باشه رو تصویر میده و مشکلی نداره !!

می خواستم بدونم مشکل کجاست ؟ (امیدوارم سوالم رو تو تاپیک مریوطه پرسیده باشم )

دوستان کسی اطلاعی نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ , حالم خرابه !!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یک عدد دانگل یو اس بی سونی مخصوص تلویزیونهای ex-700وex-710رابرایم امروز ازبانه به مبلغ40هزارتومان آوردند.آیا برای استفاده بایستی اول آن رابا شارژرش شارژکامل نمایم؟چند ساعت؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

چراوقتی باکابل hdmiلبتاب را به تلویزیون وصل میکنم صدای فیلمها از تلویزیون نمیاید؟
    با لپ تاپ ؟؟ نبایدمشکلی داشته باشه مگر تنظیماتی داشته باشه که درست انجام نشده.مثلا داخل audio تو Control panelصدای خروجی مشخص نشده رو چه پورتی باشه.
    ولی اگه رو pc این مشکل رو با اتصال HDMI از کارت گرافیک داشتید می بایست یک کابل نازک که همرا کارت گرافیک هست رو برای اتصال کارت گرافیک و صدای مادربرد وصل می کردید تا مشکل حل بشه ولی این حالت نمی بایست تو لپ تاپ باشه چون خودش وصله دیگه !!

سلام

من به تازگی یه ex700 با DAV-DZ910W گرفتم و وقتی میخوام به فیلم رو از طریق فلش مموری روی سینما خانگی پخش کنم صدا داره ولی تصویر نمیده در صورتی که همون فایل رو خود tv عالی پخش میکنه
    فرمت فایل هم mp4 هست در ضمن فیلمی که روی dvd باشه رو تصویر میده و مشکلی نداره !!

می خواستم بدونم مشکل کجاست ؟ (امیدوارم سوالم رو تو تاپیک مریوطه پرسیده باشم )
    MP4 فرمته باید دید codec اش چیه ؟ تو pc با برنامه ای مثل Kmplayer باز کنید و از منوی Info مشخصاتش رو نگاه کنید .احتمالا دستگاه کدک تصویر رو ساپورت نمی کنه.

یک عدد دانگل یو اس بی سونی مخصوص تلویزیونهای ex-700وex-710رابرایم امروز ازبانه به مبلغ40هزارتومان آوردند.آیا برای استفاده بایستی اول آن رابا شارژرش شارژکامل نمایم؟چند ساعت؟
    دی .منم دیروز زنگ زدم اول گفتن داریم بعد گفتن نداریم !!
    پس بگو شما گرفتی ازشون.با همون شماره تماس گرفتی که بالا داده بودن ؟
    کار کردی باهاش؟
    راستی مبارک باشه

در آغاز فعالیت airplanes2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

mp4 فرمته باید دید codec اش چیه ؟ تو pc با برنامه ای مثل Kmplayer باز کنید و از منوی Info مشخصاتش رو نگاه کنید .احتمالا دستگاه کدک تصویر رو ساپورت نمی کنه.

آقا خیلی ممنون من اصلا این قضیه رو نمی دونستم دمت گرم , یه کدک درست پیدا کردم تصویر داد !

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دی .منم دیروز زنگ زدم اول گفتن داریم بعد گفتن نداریم !!
    پس بگو شما گرفتی ازشون.با همون شماره تماس گرفتی که بالا داده بودن ؟
    کار کردی باهاش؟
    راستی مبارک باشه [/QUOTE]

ممنونمن به دوستی که برایم تلویزیون را قبلا آورده بود وازشانسم از بانه2-3 ساعت بعد میخواست حرکت کند سفارش دادم وبرایم آورد.هنوز باهاش کارنکردم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام دوستان من ميخوام يه دونه ال اي دي سوني 40 اينچ ex710 بخرم به نظر شما چطوره يا ال اي دي سامسونگ بخرم مرسي از همه دوستان خوبم ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    من يه led سوني مدل ex 700 دارم وشبكه هامو با ريسيور معمولي داراي خروجي hdmi مي گيرم ولي از كيفيت تصويرش راضي نيستم . تصوير كاملا شفاف نيست و حالت نقطه نقطه ودونه دونه ريز داره . ميخواستم بدونم براي داشتن يه تصوير خوب و بهتر راهي وجود داره يا اينكه مشكل از تلويزيون هستش لطفا كمك كنيد ممنون
    سلام دوست عزیز
    وجود کابل اچ دی دلیل برکیفیت ارسال فایل فرستنده نیست شما فایل اچدی رو پخش کنید اونوقت از کیفیتش حال میکنید
    موفق باشید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مهندس های عزیز رو تلویزیون ex 700 که من گرفتم نوشته edge led یعنی لبه های ال ای دی من می خوام قانع بشم که ای تلویزیون ال سی دی نیست!!! ال ای دی هست و یه مشکلی که هست چرا تصویرش با تمام تلویزیون های ال ای دی حتی هایر و توشیبا و غیره توی فروشگاه فرق داشت و کم نور تر و بی کیفیت تر بود یعنی شفاف نبود و لکه های همیشگی عذاب دهنده تلویزیون های SRT , LCD توش به چشم میاد !!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مهندس های عزیز رو تلویزیون ex 700 که من گرفتم نوشته edge led یعنی لبه های ال ای دی من می خوام قانع بشم که ای تلویزیون ال سی دی نیست!!! ال ای دی هست و یه مشکلی که هست چرا تصویرش با تمام تلویزیون های ال ای دی حتی هایر و توشیبا و غیره توی فروشگاه فرق داشت و کم نور تر و بی کیفیت تر بود یعنی شفاف نبود و لکه های همیشگی عذاب دهنده تلویزیون های SRT , LCD توش به چشم میاد !!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!ممنون
    مطمئن باشید LED هست.
    پانل های LCD و LED در واقع یکی است یعنی همه کریستال مایع هستن(حالا ممکنه نسبت به زمان در فرایند ساخت بهبود پیدا کرده باشن) ولی مساله اصلی تفاوت نور منبع هست.
    به طور خلاصه در LCD ها از یک منبع فلوروسنت در پشت پنل جهت ایجاد نور استفاده میشه که نور تمام صفحه رو ایجاد می کنه ولی در led ها توسط دیود هایی نور ها پخش میشن که موجب این میشه که تفاوت نور نقاط نزدیک بهم زیاد بشه و کنتراست بهتری داشته باشه.
    خود نور پراکنی در led به چند طریق امکان پذیر هست:1.نور پراکنی از پشت و به صورت متغیر 2.نورپراکنی از کناره ها (Edge LED)
    تو صفحه قبل یه سری تنظیمات گذاشتم از روی اون تصویر رو تنظیم کنید و یک تصویر با کیفیت رو پخش کنید ببینید تغییری می بینید.
    یه نکته دیگه اینکه در LED اون موارد Brightness و sharp دیگه مثل تلویزیون های معمولی نمونده و معانی متفاوتی دارن که متاسفاه هنوز همونا رو میزارن.پس برای داشتن شفافیت نور رو بی مورد زیاد نکنید.در ضمن یک سنسور هوشمند تنظیم نور هم هست که خاموش کنید فکر کنم Intelligent Senseo باشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •