تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 33 اولاول ... 15212223242526272829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 321

نام تاپيک: ریو Rio

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

واقعا قیافش تو کت من نمیره هر کاری میکنم
    با این حساب اختلاف دو سه میلیون ارزش خریدن ال 90 رو داره یا همون ریورو باید گرفت؟

تندر 90 حتما ارزش خرید داره شک نکن

2. 5 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kING ANSHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

درود بر دوستان گلم.انگار یادتون رفت قراربود منو راهنمای کنید.اولا دراین شکی نیست که ریو یک ماشینه فوقالعاداست تو کلاس وقیمته البته کاذب خودش.وکسی هم که اینوقبول نداره بنظرمن مقرضانه حرف میزنه.اینم همه قبول داریم هرچی قیمت خودروبالاتر بره امکانات وکیفیتش بهترمیشه.پس نمیشه مثلا206اس دی رو با ریومقایسه کرد.دوما من بیشتر هدفم ازاین بحث این ماشینای هست که باموتوره206اومدن تو بازار.طبق مقایسه منودوستان206با1058کیلوگرم وزن.که درنوع اس دی به 1104کیلومیرسه بامتور110اسبیش.عالی نشون میده.حالا اگه این موتورو روی 405که1100کیلوهست یاپرشیای1190کیلوی.یاسمند1200ک لوی بزاریم چه جوابی پس میده؟بنظرشمافقط وزن به تنهای رومصرف وقدرت اثرمیزاره یا چیزای دیگه هم هست؟مثل طول ارتفاع عرض ایرودینامیک والاخر؟من میخام دوستان بحث بازکنن تا بقیه(البته خودمومیگم)چیزی یاد بگیرم.ماهی بهم ندیم بلکه ماهی گرفتنو یاد بدیم بهم دیگه.من دارم یه تحقیق کامل راجب این موضوع انجام میدم واسه چاپ.هرکی دوست داره کمکی کنه ممنون میشم.لاقل داداششو راهنمای کرده واسه خرید ماشین.مخصوصا پارس ال ایکس که جدیده ومتور110اسبی206روشه.امکاناتش هم بد نیست.هرجاهستید تنتون سالم لبتون خندون ودلاتون شاد باشه همیشه.داداشی قربونتون بره.مواظب خودتون باشید

4. این کاربر از kING ANSHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن سخت افزار becareful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با این حساب اختلاف دو سه میلیون ارزش خریدن ال 90 رو داره یا همون ریورو باید گرفت؟
    دوست عزیز من سواری دوتاش رو گرفتم ریو واقعا ماشین خوبیه.البته الان گرون شده اون موقع با 13 یه ریو میشد بگیری الان نه. دوم دنده l90 از ریو خیلی سر تر و راحت تره جارفتنش و... بعد دو عیب ریو اینه که تسمه تایمشون پاره میشه(شاهد عینی خودم که یک عموم در 13000 تا تسمه ترکوند یکی دیگر از اقواممون هم روی 65000 تاو چند سری هم توی روزنامه نوشته سایپا چقدر دردسر برای ماشین های گارانتی دار ریوش درست شده که همه تسمه میترکونن. ولی ماشین خوبیه . و رنگ داخلی در ها و جا دستیش نمیدونم چرا پاک میشه.

6. 2 کاربر از becareful بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه madanchi11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

آموزش فنی ریو را ندارید؟ در تاپیک بذارید

باتشکر

داره خودمونی میشه kING ANSHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

سلام دوستان.چندروزپیش توابادام(منطقه ازاد اروند)یه ریوی 2012دیدم.باورکردنی نبود این ریوباشه.باصاحبش حرف زدم واجازه دادتاباهم یه دوری بزنیم.خوب ازاول واستون میگم.این ریوازنوع5درهاچ بک بود.که مطمئنن روی پلت فروم هیوندای ای20ساخته شده.طراحی خوب وشبیه ماشینهای کوپه است.جلوپنجره طرح جدید.فرم خمیده طرح عقب.که زیادشبیه اسپریچ شده.چندوقت پیش تومجله ماشین چاپ شدواگه دوست داریدتهیه کنیدشماره348.کابین ریوازموادومونتاژدراندازها ی بهترینهای هم رده خودش برخورداربود.داشبوردازپلاس یک نرم وباکیفیت بود.فرمان خوش دست وکلفت چرمی.نشاندهندهای کامپیوتری.مدرن وامروزی است.درکلاس خودجادارترین ماشینه.صندوق باری درحدود288لیتری.است.4نوع موتورکه2بنزینی2تاگازوئیلیس ت.گونه3سیلندرگازوئیلی1/1لیتری توربو75اسبقدرت و170نیوتن گشتاورشه.بقیه موتورهاروتوضیح نمیدم که سرتون دردنیاد ولی این یکی دارای یه موتوره4سیلندر1/4لیتری16سوپاپ بنزینی.با109اسب بخارقدرت در6300دورموتور.و137نیوتن متردر4200دوردردقیقه بودومصرفش19/6کیلومتربرهرلیتربود.شتابش هم11/5ثانیه که یکم ضعیف بنظرمیرسه.183حداکثرسرعتش بود.سامانه بازکننده بدون کلیدوقتی توی کابین نشستیدکابینوبزرگترازانتظا رمیبینید.دندهاش خیلی راحت واروم جامیرفت.کلاجش نرم بود.ترمزهابدون نفص وسیستم فنربندیش سفت بود.تنها امتیازمنفیش صدای زیادکابین بودکه ظاهراهنوزاین مشکل برای ریو حل نشده.والبته شتابگیری اروم این خودرو بچشم میومد.قیمتش درمدلهای بنزینی.از10هزارتا16هزاردلار تفاوته.ولی نصبت به نسل قبلی وهمردهای فعلی خودش خیلی بهتر ارزیابی شده.باتوجه به قیمت.خیلی خلاصه گوی کردم.واسه جزئیات.ببخشید.اما ازتجربه نشستن پشت رول ماشین بایدبگم.بنظرمن نگارنده کمی کم لطفی به این خودروکرده.ریوبسیار راحت نشون داد.والبته خیلی جادارهم بود.درنسل قبلی ردیف عقب واقعا تنگ وازاردهنده بودواسه مسافتهای طولانی.ولی این مشکل رفع شده.ازچندنفرخواستم ردیف عقب بشینن ودوبار تیک اپ کردم.ماشین خیلی باتومانینه ویک وقارخاص دورگرفت.چطوربگم.اگه206رونده باشید.دیدیدکه واسه تیک اپ زدن چقدوحشی وسریع عمل میکنه واگه ناشی باشید احتمالاکنترلشوازدست میدید.ولی ریواینطورنبود.نه اینکه سنگین باشه وتنبل .بلکه خیلی باوقاراروم درورمیگرفت.من بهش میگم ماشینای خجالتی.ولی وقتی رفتی2دیگه داستان فرق کرده.خلاصه من خیلی لذت بردم ازاین ماشین.فقط وقتی سواراینجورماشینهامیشین میفهمی چقدردارن توسرمون میزنن وحقمون خورده میشه.خدا حقشونومیزاره کف دستشون.امیدوارم یه کمکی به دوستانم کرده باشم.قراره اهوازهم در طرح منطقه ازاد ادقام بشه.که دراین صورت ماشینهای بیشتری روخواهیم دیدوفرصت کنیم تا واستون چک کنیم.تا درودی دیگر بدرود.

9. 2 کاربر از kING ANSHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

درسته كه قيافه تندر شايد با سليقه ما ايرانيا درست جور در نياد مثلا خود من هر موقع قبلا سوار ميشدم نكاهم كه به داشبورد ميافتاد بي غرض ياد تانك ها مي افتادم يا دستكيره هاي داخل
    ولي در كل ماشين بسيار باكيفيت ،ايمن،كم صداتري نسبت به ريوست
    اكه با ماشيني مثل تندر درست بسازي كاملا بي خرجه و خريدش واقعا مي ارزه

---------- Post added at 05:11 PM ---------- Previous post was at 05:08 PM ----------

داداش وحید وپوریا درود برشما.داداشی گلم من توش موندم نمیدونم چکارکنم.بنظرشما ریو بگیرم یا نه با این اوضا؟تا20ملیون مشکلی ندارم.بنظرتون چکار کنم.تازگیها پرشیاباموتور 20 اومده.همینطور سورن ای ال ایکس باموتور ملی.موندم توش که چی بگیرم
    اكه تا ٢٠ تومن مشكل نداري
    بارس elx , سمندef7، تندر ٩٠ نظر منه

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

درود بر دوستان گلم.انگار یادتون رفت قراربود منو راهنمای کنید.اولا دراین شکی نیست که ریو یک ماشینه فوقالعاداست تو کلاس وقیمته البته کاذب خودش.وکسی هم که اینوقبول نداره بنظرمن مقرضانه حرف میزنه.اینم همه قبول داریم هرچی قیمت خودروبالاتر بره امکانات وکیفیتش بهترمیشه.پس نمیشه مثلا206اس دی رو با ریومقایسه کرد.دوما من بیشتر هدفم ازاین بحث این ماشینای هست که باموتوره206اومدن تو بازار.طبق مقایسه منودوستان206با1058کیلوگرم وزن.که درنوع اس دی به 1104کیلومیرسه بامتور110اسبیش.عالی نشون میده.حالا اگه این موتورو روی 405که1100کیلوهست یاپرشیای1190کیلوی.یاسمند1200ک لوی بزاریم چه جوابی پس میده؟بنظرشمافقط وزن به تنهای رومصرف وقدرت اثرمیزاره یا چیزای دیگه هم هست؟مثل طول ارتفاع عرض ایرودینامیک والاخر؟من میخام دوستان بحث بازکنن تا بقیه(البته خودمومیگم)چیزی یاد بگیرم.ماهی بهم ندیم بلکه ماهی گرفتنو یاد بدیم بهم دیگه.من دارم یه تحقیق کامل راجب این موضوع انجام میدم واسه چاپ.هرکی دوست داره کمکی کنه ممنون میشم.لاقل داداششو راهنمای کرده واسه خرید ماشین.مخصوصا پارس ال ایکس که جدیده ومتور110اسبی206روشه.امکاناتش هم بد نیست.هرجاهستید تنتون سالم لبتون خندون ودلاتون شاد باشه همیشه.داداشی قربونتون بره.مواظب خودتون باشید
    سلام .دوست عزیز لطفا این مطلب را در تاپیک مربوط به خودش مطرح کنید .ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    خواستم بپرسم فاصله سپر جلوی ریو از سطح زمین چند سانتیمتر هست؟و آیا از 206 پایینتره؟
    راستش میخام ریو بخرم ولی ورودی پارکینگ خونه شیب داره و میترسم کفش به زمین گیر کنه.با 206 تست کردم لب به لب وارد پارکینگ شدم.
    ممنون

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام
    خواستم بپرسم فاصله سپر جلوی ریو از سطح زمین چند سانتیمتر هست؟و آیا از 206 پایینتره؟
    راستش میخام ریو بخرم ولی ورودی پارکینگ خونه شیب داره و میترسم کفش به زمین گیر کنه.با 206 تست کردم لب به لب وارد پارکینگ شدم.
    ممنون
    تقریبا میتونم بگم براربرن،چون ما هم ریو داریم هم 206
    گیر نمیکنن به پارکینگ
    ضمنا واسه ریو یه دست لاستیک 195/15 واجبه
    انتخا خوبی هم میکنی،بین 206 و ریو،ریو رو انتخاب کن
    100 البته مدل های 0 نه،چون کیفیت ساخت اومده پایین،بگرد یه 87-6 تمیز گیر بنداز لذت ببر

14. این کاربر از pooria-ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

تقریبا میتونم بگم براربرن،چون ما هم ریو داریم هم 206
    گیر نمیکنن به پارکینگ
    ضمنا واسه ریو یه دست لاستیک 195/15 واجبه
    انتخا خوبی هم میکنی،بین 206 و ریو،ریو رو انتخاب کن
    100 البته مدل های 0 نه،چون کیفیت ساخت اومده پایین،بگرد یه 87-6 تمیز گیر بنداز لذت ببر
    سلام
    ممنون از شما
    فقط مشخصات و اندازه دقیق لاستیک را برام بگید.195/*/15
    ستاره چی باشه؟70 یا 65 و یا ....
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •