تشویق از نوع توپ، تانک ، فشفشه
یا تشویق خواهر مادر اینا![]()
تشویق از نوع توپ، تانک ، فشفشه
یا تشویق خواهر مادر اینا![]()
پرسپولیس میاد پایین { نترسین}![]()
آره تمام برنامه نود همینو میگفت: من اصلا دنبال پول نیستم...ولی پولمو میخوام!!!![]()
تركيب احتمالي استقلال مقابل سپاهان؛ جباري نميرسد
سايت گل ـ به احتمال فراوان فردا با اين تركيب: محمد محمدي، پژمان منتظري، حنيف عمرانزاده، آندره لوييس، مهدي اميرآبادي، كيانوش رحمتي، ميلاد ميداوودي، ايمان مبعلي، فرهاد مجيدي، آرش برهاني با روش احتمالي 1ـ3ـ2ـ4 مقابل سپاهان قرار خواهد گرفت.
اين در حالي است كه پزشكان استقلال در تلاش بودند جباري را به اين بازي برسانند اما در آخرين لحظات تصميم گرفته شد كه جباري در تركيب اصلي بازي نكند البته احتمال دارد پرويز مظلومي جباري را جزو 18 بازيكن اين بازي قرار دهد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپرويز مظلومي: هميشه به امير احترام گذاشتم
سايت گل ـ پرويز مظلومي سرمربي تيم استقلال درباره تقابل حساس اين تيم با سپاهان ميگويد:«به اعتقاد من اين بازي يكي از حساسترين بازيهاي فصل دهم ليگ برتر است كه دو تيم مدعي استقلال و سپاهان در برابر هم قرار ميگيرند. به اعتقاد من اين بازي ميتواند يكي از جذابترين ديدارهاي ليگ دهم باشد به دليل اينكه بسياري از ستارههاي ليگ فوتبال ايران در مقابل يكديگر قرار ميگيرند.»
مظلومي درباره شناخت خود از سپاهان اينطور توضيح ميدهد:«تيم امير قلعهنويي را به دقت آناليز كردم و ميدانم كه اين تيم از لحاظ فني يكي از بهترين تيمهاي ليگ دهم خواهد بود كه نتايج سپاهان از ابتداي فصل تاكنون كاري نداريم چرا كه اين تيم با توجه به تغييراتي كه در فصل جديد ليگ داشت هنوز به هماهنگي لازم نرسيده به همين دليل نميتوان نتايج هفتههاي ابتدايي اين تيم را ملاك سنجش و ارزيابي قرار داد، سپاهان تحت هر شرايطي براي پيروزي به ميدان ميآيد و ما به خوبي از اين مسأله مطلع هستيم.»
سرمربي استقلال پيرامون تقابل با امير قلعهنويي هم توضيحاتي ميدهد:«از وقتي كه به استقلال آمدهام، هيچ وقت عليه امير قلعهنويي حرفي نزدهام چرا كه تيم بايد آرامش داشته باشد و من از اولين روزي كه وارد استقلال شدم سعي كردم از حاشيهها دوري كنم. امير قلعهنويي يكي از مربيان با دانش و پرافتخار فوتبال ماست و من هميشه به او احترام گذاشتهام.»
پرويز مظلومي در پايان صحبتهاي خود از تماشاگران خواست كه از حاشيهها پرهيز كنند:«هواداران واقعي استقلال مثل هميشه بدون حاشيه در آرامش كامل به ورزشگاه ميآيند و تيم خود را تشويق ميكنند. از آنها ميخواهم به بازيكناني كه در اين فصل از استقلال جدا شدهاند و به سپاهان رفتهاند مانند خسرو حيدري و فابيو جان واريو احترام بگذارند و آنها را تشويق كنند به هر حال فوتبال حرفهاي و از اين جابهجاييها براي تيمهاي بزرگ كم اتفاق نميافتد. اميدوارم در فضاي خوب و آرام از سپاهان ميزباني كنيم و در نهايت برنده اين بازي باشيم.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبیانیه کانون هواداران استقلال؛ مهر ورزی به آبی های سابق سپاهان
سایت گل- کانون هواداران باشگاه استقلال در بیانیه ای از تماشاگران این تیم خواست در بازی جمعه شب به بازیکنان و کادر فنی سپاهان که سابقه حضور در استقلال را داشته اند احترام بگذارند. در این بیانیه آمده است:با آرزوي قبولي طاعات و عبادات ماه مبارك رمضان و تبريك سالروز ولادت كريم اهلبيت حضرت امام حسن مجتبي(ع) بر همه مسلمانان به ويژه تماشاگران با صفا و متدين استقلالي به اطلاع ميرساند همانگونه كه با هم عهد و پيمان بستهايم و در اهداف چهارگانه كانون در هفتههاي اخير بارها آن را تكرار و تمرين نمودهايم، جمعه شب نيز گرد هم آمده و يك صدا و متحد تيم محبوب استقلال را مورد تشويق قرار داده و بازيكنان و سرمربي سابق خود را كه در تيم مقابل هستند را مورد لطف و مهرورزي قرار ميدهيم.
اميد وافر داريم بازيكنان و كادرفني تيم قهرمان استقلال نيز با تلاش مضاعف و با برد قاطع قدر اين حضور ارزشمند و طلايي شما را ارج نهاده و شبي خاطرهانگيز را در آزادي ثبت نمايند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رضا عنايتي: با دسته گل به سمت هواداران استقلال ميروم
سايت گل ـ رضا عنايتي مهاجم فصل قبل تيم استقلال كه اين فصل به سپاهان پيوسته درباره تقابل استقلال و سپاهان در هفته هفتم ليگ برتر ميگويد:«اين بازي مثل همه بازيها سه امتياز دارد. اصلا فكرش را نميكردم يك روز ي دوباره مقابل استقلال قرار بگيريم منتها شرايطي پيش آمد كه اين فصل در خدمت باشگاه سپاهان و اميرقلعهنويي باشم. فردا هم با همه وجود براي تيم سپاهان بازي ميكنم چرا كه به اين تيم تعهد دارم و بايد با همه وجود مقابل تيم سابقام بازي كنم.»
عنايتي در ادامه حرفهايش گفت:«قطعاً براي من كه سالها براي استقلال بازي كردم سخت است كه مقابل اين تيم قرار بگيرم تمام خاطرات دوران فوتبالم متعلق به استقلال است اما چارهاي نيست كه فردا بايد با لباس سپاهان در برابر استقلال قرار بگيرم.»
عنايتي درباره رفتار احتمالي تماشاگران استقلال در قبال بازيكناني كه ابتداي فصل از اين تيم جدا شدند ميگويد:«هواداران واقعي استقلال بسيار فهيم و با شخصيت هستند و من خيلي بعيد ميدانم كه آنها خدا ناكرده به بازيكناني كه در اين فصل از استقلال جدا شدند و به سپاهان پيوستند حرف نامربوطي بزنند يا فحاشي كنند. اميدوارم كه شاهد هيچگونه حاشيهاي در اين بازي نباشيم و تماشاگران يك بازي خوب را نظاره كنند.»
عنايتي در پايان حرفهايش به نكته مهمي اشاره كرد:«انشاءالله فردا با دسته گل به سمت هواداران استقلال ميروم.»
کوتاه از نفت آبادان
سایت گل- کاظم فرهانی مربی دروازهبانهای تیم صنعت نفت بعد از شرکت در کلاس 4 روزه مربیگری دروازهبانی، به تمرینات تیم بازگشت.
● تیم صنعت نفت آبادان در بازی هفته هفتم مقابل ملوان بندر انزلی بدون بازیکن مصدوم و محروم خواهد بود. دیدار دو تیم روز شنبه در انزلی برگزار می شود.
● حجت چهارمحالی مهاجم مصدوم صنعت نفت آبادان بعد از هشت ماه به تمرینات این تیم بازگشت. چهارمحالی که با فولاد سابقه حضور در لیگ برتر را دارد، در فصل گذشته به دلیل مصدومیت نیم فصل دوم را از دست داده بود.
● مهندس عیسیزاده مدیرعامل باشگاه نفت آبادان از حمایتهای یکپارچه و پرشور بیش از بیست هزار نفر از هواداران آبادانی در روز بازی با ذوبآهن اصفهان، تقدیر و تشکر نمودند. هواداران آبادانی در بازی هفته ششم مقابل ذوب اهن برای اولین بار در ورزشگاه تختی آبادان حضور یافتند.
● یک بازیکن کامرونی که در تمرینات تیم صنعت نفت شرکت کرده بود نتوانست رضایت کادر فنی تیم را جلب نماید و به کشورش بازگشت.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداستیل آذین- تراکتورسازی در تختی تهران
سایت گل- بازی تیمهای تراکتورسازی و استیل آذین در هفته هفتم لیگ برتر روز شنبه در ساعت 21:30 و در ورزشگاه تختی انجام خواهد شد. سازمان لیگ برتر دیروز با ارسال نمابری به باشگاه تراکتورسازی محل مسابقه دو تیم را در مورخه 89/6/6 در ورزشگاه تختی اعلام کرد.
پیش از این قرار بود بازی تراکتور و استیل آذین در ورزشگاه دستگردی برگزار شود، اما با توجه به استقبال زیاد تماشاگران از این بازی سازمان لیگ تصمیم به برگزاری آن در استادیوم تختی تهران کرده است.
شما یا دوست نداری خوب گوش کنی یا اینکه می خوای سر خودت رو شیره بمالی.بهتون توصیه می کنم این کار رو نکنید. آدم که خودش رو.....نمی کنه!
گفت من حقم رو می خوام....پول با حق فرق می کنه.
سعی کنید به مسائل بهتر نگاه کنید!
اینو بخونید
علی کریمی از این حرفا بدتر به آجرلو زد اما حالا چی شد؟ اومده داره بازی می کنی.اين علي دايي تغيير پيدا كرده، آيا ميتواند شاگردي مثل علي كريمي داشته باشد؟!
به نظر من نه تنها علي دايي بلكه تمام مربيان ما بايد به دنبال ساختن بازيكناني مثل علي دايي، علي كريمي، مهدويكيا و... باشند. شما همين علي دوستي را ببينيد كه در شهرهاي كوچك و پايينشهر تهران به دنبال پيدا كردن استعدادهاست و متاسفانه چنين تفكري در تيمهاي بزرگ ما ديده نميشود.
ما كه جوابمان را نگرفتيم!
ببينيد اختلافنظري بين من و علي دايي وجود دارد كه نميتوانيم در كنار هم باشيم، چون اگر كنار هم باشيم، براي پرسپوليس حاشيهسازي ميشود و اين تيم بيشتر لطمه ميبيند.
يعني امكان بازگشت علي كريمي به پرسپوليس دايي وجود ندارد؟
من به درد علي دايي نميخورم. در حال حاضر شرايط كار كردن ما دو نفر كنار يكديگر وجود ندارد!
علی کریمی و علی دایی الان که دارن واسه هم نوشابه باز می کنند.
به قول عادل رابطه شون قسمت پیک بالایی سینوس هست!![]()
البته خوب حقشه...پول دو سال کاری که انجام نداده!! مگه من غیر این گفتم؟!
فقط نمیدونم چرا بعد از اخراجش تا چند ماه صداش در نمیومد چه برسه مطالبه حق() کنه!
همونطور که شما گفتی آدم باید خیلی خودشو.....کنه تا نفهمه دعوا سر پوله( پول مفت), بحثایی مثل یتیم خونه و غیره هم برای همون.....کردن مردمه که توی مملکت ما خوب جواب میده, حیف نیمشه وگرنه چند نمونه سیاسی میاوردم روشن شید!
شما هم سعی کنید به مسائل همونطوری نگاه کنید که بعضی رسانه ها میخوان!!![]()
البته خوب حقشه...پول دو سال کاری که انجام نداده!! مگه من غیر این گفتم؟!
قرارداد فوتبال همینه. اگه اخراج کنی باید کل مبلغ قرار داد را بپردازی. به قرار داد هم باید عمل بشود
-- گرچه قبول دارم شبهه داشت که بررسی آن کار من نیست
نمی خواست. مردم که نباید برای شما دلیل بیاورند. وضعش خوب بوده الان کم پول شده دیده اینجا هم مقداری پول خوابیده بریم یه زوری بزنیمفقط نمیدونم چرا بعد از اخراجش تا چند ماه صداش در نمیومد چه برسه مطالبه حق( ) کنه!
در مورد آجرلو هم بهتره کمی صبر کنیم ، عضویت دومدیر عامل سابق باشگاهی ایران در هیئت مدیره استیل در حین این درگیریها کمی عجیب نیست ؟ ضمن اینکه من فکر نمیکنم آجرلو آدمی باشه که با این شرایط کنار بیاد ( بالاخره هرچی نباشه به اصول محکمی توی کارش عقیده داره ) و اینکه رایشو وتو کنند چندان به مزاقش خوش نخواهد اومد.علی کریمی از این حرفا بدتر به آجرلو زد اما حالا چی شد؟ اومده داره بازی می کنی.
علی کریمی و علی دایی الان که دارن واسه هم نوشابه باز می کنند.
به قول عادل رابطه شون قسمت پیک بالایی سینوس هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)