با سلام دوستان
دوستان خواهشمندم راهنمايي كند که چرا در مدل الجی -LD-460 ساعت ال سیدی پس از خاموش کردن به حالت پیش فرض غیر فعال برمیگرده؟
در ضمن منوی مخفی هم با اموزشهای تو سایت باز نمیشه"""""![]()
با سلام دوستان
دوستان خواهشمندم راهنمايي كند که چرا در مدل الجی -LD-460 ساعت ال سیدی پس از خاموش کردن به حالت پیش فرض غیر فعال برمیگرده؟
در ضمن منوی مخفی هم با اموزشهای تو سایت باز نمیشه"""""![]()
حالا ۱ بار هم لطف کنید بگید چه جور شده؟![]()
ممنون از لطفت
با هزار امید رفتم کابل آنتن صادراتی کرمان و فیش جدید خریدم و تعویض کردم گفتم شاید نتیجه بگیرم باز هم به خنسی خوردم.فقط مونده آنتن که به نظرم نباید از آنتن باشه چون من با یه آنتن فسقلی داخل اتاقم تاکید می کنم داخل اتاقم با کارت tv تصویر صاف صاف دریافت می کنم ولی این آنتن پشت بام است و باز هم هیچ.
در مورد سوالت هم زیرنویس فارسی را به درستی نمایش نمی دهد.خرچنگ قورباغه نشان می دهد که با هر دو فرمت زیرنویس هم کار کردم ولی نتیجه ای نگرفتم
سلام دوستان
دوستان خواهشمندم راهنمايي كند که چرا در مدل الجی -LD-460 ساعت ال سیدی پس از خاموش کردن به حالت پیش فرض غیر فعال برمیگرده؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ما همچنان منتظریم![]()
کسی نظری نداره ؟
سلام،
من دیروز یه 47LCD660 گرفتم، و مشکلی هم با YouTube و ... نداره، فقط تیونر دیجیتال ظاهراً نداره. این مدل واقعاً تیونر دیجیتال نداره یا غیر فعالش کردن؟ میشه طوری فعالش کرد؟
سلام
تا جائی که من میدونم فقط LED های LG دیژیتال تیونردارن.
اگر اینطور باشه که خیلی عجبیه... چون همه قابلیت های دیگه LEDها از جمله پخش HD و ... رو داره. ضمناً من یه LCD 27 دارم LG، که یک سال و نیم پیش خریدم، اون DTV داره... بعد از یکسال به جای پیشرفت پس رفت کرده یعنی؟ (:
تلویزیون شما هم احتمال فراوان مثل تلویزیون من این قابلیت رو داره ولی غیر فعاله.روش فعال شدنش هم ارتقا فیرمور اون هستش که من تا الان برای تلویزیون خودمو گیر نیاوردم (42LD460 ) .با این حال این شرکتی که تلفنش رو از خدمات گلدیران گرفتم با ۱۵ هزار تومن هزینه این کارو انجام می ده فقط زنگ بزنید و بپرسیدکه مطمین شوید. تلفن:۸۸۵۱۳۲۷۰
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)