شک نکن قلم چی از سنجش برنامش فوق العاده تره!!!
قلم چی + 3 جامع بعد از عید سنجش ثبت نام کن
شک نکن قلم چی از سنجش برنامش فوق العاده تره!!!
قلم چی + 3 جامع بعد از عید سنجش ثبت نام کن
بيا از درسهايي شروع كن كه دوستشون داري.بهت اخطار ميدم كه به خودت فشار نياري آهسته و پيوسته برو.
من جات بودم از پايه شروع ميكردم.واسه شروع هم سعي نكن سرخودت رو با كتابهاي كمك درسي مختلف شلوغ كني.با يكي كاركن تا خوب راه بيفتي بعد برو يكي ديگه بخر.
باور كن مهم شروع كردنه نه چه جوري شروع كردن.
يكي از تفاوتهاي انسانهاي موفق و ناموفق هم همين شروعه.آدمهاي موفق وقتي به نقطه ي پايان ميرسن كه ديگران هنوز در نقطه ي شروع موندن.
انشالا كه شما جز موفق هاشي.![]()
از آرایه ی طنز استفاده شده بودولی اگه داداش/خواهر من بودی عمرا نمیذاشتم بری سنجش !
در ضمن دوستان دیدند اگر مطلبی مربوط به تاپیک نیست به تاپیک مربوطه ارجاع بدهند:
در مورد انتخاب آزمون های آزمایشی چندین تاپیک وجود داره مثلا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد انتخاب کتاب هم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by shah abas; 29-07-2010 at 14:29.
من اكيدا توصيه مي كنم سنجش نرين مخصوصا اگه جايي مثل كانون ميرين و تداخل داره.چون اگه جامع كانون باشه واقعا حيف سوالاشه كه جاش سنجشو بدين و اگه ادامه برنامش باشه كه از برنامتون عقب ميفتين.
فقط سنجش يك خوبي داره اونم جامعه آماريشه. كه اونم اصلا مهم نيست. جدا ميگم.
Last edited by panizir; 29-07-2010 at 17:29.
ولی نظر من کاملاً برعکس توئه!!!!!حیفه سه تا جامع سنجش که نری به جاش قلم چی بری !!!!!منم گول این حرفا رو خوردم!!!دوتا از جامعای سنجشو نرفتم به جاش قلم چی رفتم...بعدش که وارد دروه جمع بندی شدیم رفتم سوالای کنکور+ سوالای جامع سنجش 88 رو بررسی کردم دیدم که 3 تا سوالا شیمی که تو جامع سنجش اومده تو کنکور همون سال تو دوتا گروه اومده بود فقط جای گزینه ها رو عوض کرده بودن،از اون تیپ سوالایی بود که هیچ کس جدیشون نمیگیره...من اكيدا توصيه مي كنم سنجش نرين مخصوصا اگه جايي مثل كانون ميرين و تداخل داره.چون اگه جامع كانون باشه واقعا حيف سوالاشه كه جاش سنجشو بدين و اگه ادامه برنامش باشه كه از برنامتون عقب ميفتين.
الان دیگه از هرکی بپرسی میگه 3 تا جامع سنجشو حتماً برو نه به خاطر سوالاش که به خاطر تعداد داوطلباشم که شده از نظر من حتماً باید سه تا جامع آخر سنجشو شرکت کرد...
به نظر من مرحله ای های گزینه دو یا قلمچی + 3 تا جامع سنجش. همین.
اتفاقا منم به خاطر جامعه آماريش رفتم. اما چه فايده؟ يه سري سوالاش كه خود سوالاي كنكور سال قبلشه. هركي اونارو زده خوب جواب ميده. هركي نزده يهو رتبش ميره بالا. اصلا رتبه هاشو مخصوصا آخريشو كه من اصلا قبول نداشتم.
امسال كه سوال تكراري نداشت. ديگه هم فك نكنم از اين اتفاقا بيفته تو كنكور.
نمی دونم ، شاید از نظر شما آزمون های زیادی حسن باشه، ولی به نظر من آزمون زیادی آدم رو خسته و کوفته می کنه و یکی از دوستان رو می شناسم که دو سه تاش رو نرفته بود. ( قلمچی شرکت کرده بود ). در ضمن به نظر من سوالات گزینه دو عالیه. فقط اگر از نظر کسی که این پست رو می خونه آزموناش کمه، بهتره بره قلمچی و اگر از نظرش کافیه، بره گزینه دو. من می رم گزینه دو ، چون با سه تا جامع سنجش دیگه فکر نکنم به چیز دیگه ای نیاز داشته باشیم.گزینه 2 سطح سوالای ازموناش نسبت به سنجش و قلم چی سخت تره ولی باز از لحاظ برنامه ریزی و تعداد ازمونایی که میگیره به پای قلم چی نمی رسه
ولی به هر حال با هر کدوم حال می کنین، حال کنین. اون بهترین خواهد بود .( اینم از اون شعارهاستا )
يه سوال......
سنجش كي ثبت نام مي كنه؟؟؟؟؟؟
ولي من دو ساله كه تو قلم چيم.......امسال فرق من با اونايي كه سال سوم نيومدن تو معدل مشخص شد......
آزمونهای سنجش رو شرکت کنید تا متوجه بشید که در کنکور امسال تمرکز روی کدوم مباحث هست ! ، مباحثی که در آزمونهای سنجش میاد رو بیشتر بررسی کنید ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)