من متاسفانه قسمت دیشب رو نتونستم ببینم
لینک دانلودشو میدین؟
راستی دیشب قسمت چندم میشد؟
من متاسفانه قسمت دیشب رو نتونستم ببینم
لینک دانلودشو میدین؟
راستی دیشب قسمت چندم میشد؟
به این سایت سر بزن (امروز فردا)، لینکش رو دانلود کن... (قسمت 20 ام رو)
یاعلیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
کاملا موافقم . موزیکای محشری داره . من که وقتی اون موزیک متن گیتار برقی (؟) رو وسطای سریال یخش میکنه رسما میرم تو کما![]()
ئهههههههههههههههههههههههه هه....دستشون بشکنه...کی اینو زده؟اینو دیدید بچه ها؟
جیگرم سوخت!
ولی دیدید پیش بینی من درست از آب در اومد و منصور در رفت؟
ولی از اولش مشخص بود که منصور کاری با سعید نداره...چون دلش اونقدر سنگ نیس که سعید رو بکشه
درسته
منم لینک دانلودشو می خوام
ها ها ها
منصور هم آواره شد
توجه کردید اول فیلم رو محور عطا بیشتر می چرخید بعدش شد منصور حالا هم شده عادل![]()
اگه تا آخر فیلم بلایی سر عطا نیاد حتما با دختر عیوضی ازدواج می کنه.
چون تو قسمتی که عطا پول به او پسره ی سر چهار راه داد که آهنگ می زد اون پسره گفت ایشالله عروسیت (یا دامادیت یادم نیست دقیق)دختره عیوضی یهو مثله این که خجالت کشیده چادرش رو جمع کرد.
سلام
شما هم به این صحنه ها توجه کردین؟
یکی دو تا صحنه ،
دقیقا جیگر آدم کباب میشه
اول اون انگشت مهر خورده ی دختر عیوضی
دوم صحنه ی پشت چراغ قرمز ؛عطا و دختر عیوضی سوار ماشین سبز رنگ ((دو متهم بی گناه،، دو زندان دیده ی رنج کشیده به حق نرسیده،)) دست بریده ی عطا که در مقابل دامادی که شب آرزوهاشه به بی خانمانی کمک میکنه با تمام فشار روحی و ندیده ی عشق _ عشقه دیگه فقط تو هیچ خوابی نیست. شبیه این عشقای قلابی نیست. عشق میادعشق و دل صبورش_
قشنگ بود
اصلا من نگاه های این عطا رو به دختر عیوضی میبینم جیگرم کباب میشه...
چه شانسی داره ها...عاشق هرکی میشه نمیتونه بهش برسه:(
ولی اونجایی که عطا با دومادش حرف زد و آرومش کرد من خیلی خوشم اومد...گفتم الان دعواشون میشه و دوماد کللی کولی بازی درمیاره
ولی امیدوارم عطا کار اشتباهی نکنه...یعنی از این بیشتر اشتباه نکنه...چون اگر اینکار رو بکنه باید بمیره چون به درد نمیخوره بره زندان چون هرچقدر هم اشتباه کنه حقش زندان نیس
ولی یه چیزی رو توجه کردین؟این تنها سریالی هست که انقدر توش فحش میدن...مخصوصا منصور...اصلا آدم حرسشون رو حس میکنه
توصیف خیلی قشنگی بوددوم صحنه ی پشت چراغ قرمز ؛عطا و دختر عیوضی سوار ماشین سبز رنگ ((دو متهم بی گناه،، دو زندان دیده ی رنج کشیده به حق نرسیده،)) دست بریده ی عطا که در مقابل دامادی که شب آرزوهاشه به بی خانمانی کمک میکنه با تمام فشار روحی و ندیده ی عشق _ عشقه دیگه فقط تو هیچ خوابی نیست. شبیه این عشقای قلابی نیست. عشق میادعشق و دل صبورش_
قشنگ بود
Last edited by RoYaYeEe_NiIiLi; 03-08-2010 at 23:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)