اتفاقا رفیق یک چیزی که فک منو انداخته اینه که جدا با اینکه 2 تا لوستر توخونه روشنه هیچی رفلکت نداره.تو این خونه s10 , g10 و 29 crt او هرجور بگی tv بوده منم که توی نمایندگی دیدم حس کردم برعکس nx710 این هیچی صفحش رفلکس نداره اومدم خونه تست کردم جدا فک ام افتاد.
انصافا کمترین رفلکس رو بین پنل های دیگه داشت کافیه تست کنید کار خاصی نیست.احتمالا شما از روی تصویر زاویه بسته با نور زیاد رودید که تصویر اون سمت افتاده و این نتیجرو گرفتید.
پیشنهاد میکنم یک بار خودتون از نزدیک چیک کنید.با محض روشن شدن tv با مینیمم back light باز هم هیچ رفلکتی حتی نور مستقیم لوستر اثر نداره و به همین خاطر من به سونی تبریک میگم.
پنل های lg و سامی حتی سری high end اشون برای من راضی کننده نبود چه دیزاین چه کارایی در 3d .همین hx800 سونی که من تصاویر 3d اشو دیدم از باقیه پنل های دیگه باز یک مقدار کیفیت بهتری میداد البته بجز panasonic که اونم عالی بود والبته از hx800 به نظر من یکمی تاریک تر اما کارایی 3d ایش به نظرم بهتر بود.متاسفانه کارای 3d پنل hx925 رو به علت نبود پلیر 3d در قسمت این tv ندیدم اما قطعا با motion flow 800hz نسبت به 200hz پنل hx800 فاصله فراوانی خواهد داشت.
نکته مهم درمورد پنل اینکه من هنوز هیچ fullhd پلیری بهش متصل نکردم تا ps3 حاظر شه.بسیاری از اپشن هاش غیر فعاله که تنها در عکس های fullhd فعال میشه.مثل edge enhancer و quality enhancer که بشدت کیفیت تصاویر تولیدی رو افزایش میداد.
هنوز من باید از رفقای elite تلویژن سوال کنم