کرمانشاه - بازارچه مزری جوانرود !
اره دیگه پس میخواستی گارانتی داشته باشه
تا شنبه احتمالا یه c8000 خودم میرم میگیرم...
کرمانشاه - بازارچه مزری جوانرود !
اره دیگه پس میخواستی گارانتی داشته باشه
تا شنبه احتمالا یه c8000 خودم میرم میگیرم...
گفتم شاید گارانتی کرمانشاه داشته باشه
از یه جهت خوبه میشه مدلی که قیمتش هم بالاست رو با قیمت پایین تر خرید
از یه جهتم بده چون گارانتی نداره و اگه یه وقت مشکلی چیزی پیش بیاد دست آدم به جای بند نیست
پیشا پیش مبارک پس ما منتظر یه رويو کامل ازت باشیم دیگه![]()
با تشکر .
ببخشید من چطوری میتونم این فیلمهای سه بعدی که تو سایت .3dtv.at و با فرمت wmvاست را ببینم
لطفا منو راهنمایی کنید
-فكر ميكنم بعد اجرا بايد توي منوي مربوط به 3d دو حالت كنار هم رو انتخاب كنيد واجرا كنيد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کدوم سری از سامسونگ rgb backlight دارن؟
-تنها برندي كه بخاطر دارم سوني بود و اون هم تنها بالاي 46 اينچ در مدل x450
خریدم
c8000 و 46 اینچ با 3 تا عینک و یه فیلم بلوریش!
راستی فکر میکنم اینا توشون عینک نیست ! درسته ؟ اخه تو سایت های خارجی دیدم! البته فکر میکنم شرایط فروش تو هر کشور فرق بکنه ! در هر صورت یارو 2 تا عینک باهاش بمون میداد که وقتی بازش کردیم دیدیم یه عینک توشهیارو این قدر بهش زور داشت دیگه نتونست برش داره
اهان راستی! قیمتم شد 2 ملیون و 520 هزار تومن! سینما خانگیم اونجا پیدا نکردم واسش...
راستی عکس درست حسابی ازش تو نت نیست اگه خواستین واستون عکس میزارم! البته از خودش که نه چون هنوز بازش نکردیم باید واسش میز بخریم ولی از مخلفاتش![]()
-عجب مبارك باشه گزينه خيلي خوبيه حتما جايزه بوده
-اره سر فرصت وقت داشتي حتما عكس بگزار براي دوستان ممنون![]()
البته نمیدونم اینا رو از کجا میارن(سلیمانیه - دبی -....) ولی روش زده بود 1 عینک فری ! ما 2 تا 8000 خریدیم یکیم واسه یکی از دوستان پدرم اون روش عینک نبود
اینم عکس ها :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدببخشید هنوز بازش نکردم عکس ها رو تکمیل میکنم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by pandora tomorro; 19-11-2010 at 22:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)