گرچه من eset رو قبولش ندارم ولی با اطمینان نمیشه گفت ایراد از اونه باید دونه دونه امتحان کنی بخصوص add-ons بویژه تولبار و ملحقات گوگل
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
گرچه من eset رو قبولش ندارم ولی با اطمینان نمیشه گفت ایراد از اونه باید دونه دونه امتحان کنی بخصوص add-ons بویژه تولبار و ملحقات گوگل
پيشنهاد شما چيه؟ ناد رو Uninstall کنم؟ مودم رو از اول تنظيم کنم؟
با تشکر
مودم بدبخت این وسط تقصیری نداره ناد هم که از اول بوده احتمالش خیلی کمه که از اون باشه ولی من خودم تجربه کردم یوقتی مرور گر با تاخیر فاز بالا میومد به Microsoft Security Essentials شک کردم ولی آخرش رفتم توی تنظیمات add-ons و اونجا مقصر رو که یکی از اجزای تولبار گوگل بود پیدا کردم مشگل حل شد حالا شما هم برو توی این قسمت هرچی هست غیر فعال کن ببین چی میشه.
خوب من فکر کردم قبلا تنظیمات pppoe بوده و جدیدا کانکشن بریج ساختید
خوب اگر قبلا هم بصورت بریج وصل شدید که مشکل از تنظیمات مودم نیست
به نظر من می تونه از برنامه هایی باشه که یا روی مرورگر نصب کردید یا در محیط ویندوز
حتی می تونه از block list نود هم باشه که ممکنه چیزهایی رو جدیدا نا خواسته بلاک شده باشه
من خودم تا حالا چنین مشکلی رو نداشتم ولی من هم توصیه می کنم برنامه ها رو تک تک چک کنید و ببینید مشکل از کجاست
البته آسون ترین کار نصب دوباره ی سیستم عامل هست که البته پاک کردن صورت مسئله حساب میشه![]()
اقاي نيکان و جناب Reb
با تشکر از راهنمايي هاي شما
بايستي دوباره يادآوري کنم که کليه صفحات وب توسط وب بروزرهاي مختلف مثل اپرا، فاير فاکس، کروم و اکسپلورر نمايش داده مي شود.
مشکل زماني بوجود ميآيد که روي لينک ياهو ميل و يا سرويس جي ميل و يا گردش حساب هر بانک(يا هر سايت و لينکي که نياز به يوزر نيم و پسوورد داره) کليک کنم و يا ادرسشو توي آدرس بار بنويسم(اگر آدرس سايت با httpsهم شروع بشه، حدود يک دقيقه طول ميکشه و پيام too long to respond رو ميده. در ضمن add-ons هم جديداً نصب نکردم. فقط freedom بود که با اون هم مشکل نداشت و وقتي تنظيمات رو برمي گردوندم کار ميکرد. که همونطور که خدمتتون گفتم اون رو هم uninstall کردم.
بازهم از راهنمايي ها و دقت نظر شما سپاسگزارم.
Last edited by partab1; 16-08-2010 at 12:17.
احتمالا مشکل شما با ssl هست.از کدوم شرکت سرویس دارید؟
Last edited by sei_pm; 16-08-2010 at 12:17.
از شرکت مخابرات سرويس 128 و منطقه پيام نور
مخابرات - 128 - مشهد - فیبرنوری
![]()
Last edited by amirreza.13; 17-08-2010 at 14:23. دليل: ویرایش
متاسفانه پورت وی پی ان از دیروز توسط مخابرات بسته شده.
دوستان من الان یه هفته در خواست adsl از مخابرات دادم بعد یه هفته هنوز وصل نشدم وهی erore 678
میده به پشتیبانیم زنگ میزنم میگه از اینجا که وصله و چراغ dsl مودم هم هی چشمک میزنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)