بابا من نمیدونم شما چرا گیر دادید به این هش پاهه ...بابا بیخیال شید برید پی کارو زندگیتون![]()
بابا من نمیدونم شما چرا گیر دادید به این هش پاهه ...بابا بیخیال شید برید پی کارو زندگیتون![]()
منبع:اخبار شبکه 3 هم گفت برد اسپانیا رو پیشبینی کرده.نمیدونم منبعشون کجا بوده ولی به نظر وقتی تلویزیون میگه باید درست باشه.
حالا خود منبع چي گفته:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
The Spain picture is now believed to be a fake. We will let you know once verified video reports of Paul's prognostications for the semifinal have surfaced.
درسته. خبر واقعیه.
مثل اين كه تلوزيون اشتباه گفته.اخبار شبکه 3 هم گفت برد اسپانیا رو پیشبینی کرده.نمیدونم منبعشون کجا بوده ولی به نظر وقتی تلویزیون میگه باید درست باشه.
واقعا اخبار نبايد اين خبرو بگه . يه جورايي برا خرافات تبليغ ميشه
كاملا موافقماگه همین خبر از ایران خودمون در اومده بود همه میریختن اینجا و در مورد عقب موندگی و خرافاتی بودن ایرانیا حرف میزدن و کلی بد و بیراه میگفتن!!
اما الان که رسانه های بزرگ رو این مسئله هر روز تبلیغ میکنن شده یه امر عادی و جالب برای همه...حتی میگن جنگ روانی و تبلیغ هوشمندانست..هر چی باشه خرافات نیست!!اما همه ميدونن مسخره بازيه
منبعش فالس نیوز و خبرگذاری های دروغ نویس داخلیه
تا تعريف شما از خرافات چي باشه!! به اندازه كافي آدم هايي هستن كه كل بساط دين رو خرافات بدونن!! هشت پا كه ... !واقعا اخبار نبايد اين خبرو بگه . يه جورايي برا خرافات تبليغ ميشه
خب خدا رو شکر که این اختاپوس ننه مرده رو بالاخره انداختن تو آب و ملتی رو از نگرانی در آوردن
منبع: خودم : دی
فکر کنم اگه پیشبینیش درست بشه خود آلمانیها به دلیل تظعیف روحیشون بکشنش![]()
Last edited by RAHIL_2; 05-07-2010 at 22:19.
از قبل معلوم شده که اسپانیا قهرمانه
محاسبات ریاضیدانان رو هم بهش اضافه کنید![]()
به این زودی دل خوش نکنیداین هشتپائه که هیچی ننه باباشم برن تو ظرف آلمان بازم واسه اسپانیا فرقی نداره!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)