من قبل از اینکه از مخابرات بگیرم پینگش رو با مال یکی ار اقوام که اونم از مخارات داشت چک کردم ! خیلی عالی بود البته مرکز اونا امام بود ولی مال ما ولیعصر
ایرادی نداره در عوض این ماه کلی دانلود کنم![]()
من قبل از اینکه از مخابرات بگیرم پینگش رو با مال یکی ار اقوام که اونم از مخارات داشت چک کردم ! خیلی عالی بود البته مرکز اونا امام بود ولی مال ما ولیعصر
ایرادی نداره در عوض این ماه کلی دانلود کنم![]()
Last edited by behexen; 28-02-2011 at 07:54.
من شنبه فرم رو پر کردم یکشنبه (امروز صبح ) وصل شد و پینگم روی گیم رنجر 350 هست! 256KB سرعت دانلود هم 33 هست.
خدا رو شکر که معما (error شمارهی 900) حل شد.اتفاقاً منم که از مخابرات اشتراک گرفتم، user و pass رو که در اختیارم گذاشتن، نگفته بودن که 0 رو باید قبل از کد شهر وارد کنی (به عنوان Username). شما کار درستی کردی که اینجا دلیل بروز خطا رو نوشتی. هر چقدر که این مبحث پربارتر باشه، گره از کار افراد بیشتری باز می کنه. در ضمن، همه می دونن که از مخابرات خیری به مردم نرسیده تا حالا. اما در زمینهی همین خدمات ایننرنت ADSL اش، مخابرات تقریباً مطابق با همون تبلیغاتش عمل کرده تا اینجا. منظورم همون عبارت "اینترنت پرسرعت ADSL با پهنای باند واقعی" هست. سرعت دانلود تقریباً همون چیزی هست که منطقاً باید باشه. در ضمن یه نکته ای رو بعضی ها در مورد سرعت دانلود و آپلود در نظر نمی گیرن. شما که از سرعت اینترنت ات تست می گیری، باید همهی Automatic Update ها از جمله به روز رسانی خودکار خود ویندوز، به روز رسانی نرم افزارهای ضد بدافزار (anti-virus، firewall) و همچنین نرم افزارهای مدیریت دانلود (مثل IDM و FlashGet) و حتی قابلیت خودکار بررسی وجود یک نسخهی جدید از یک نرم افزار (مثل امکانی که مثلاً در مرورگر فایرفاکس و بسیاری دیگه از نرم افزارها وجود داره) رو غیر فعال کرده باشی (اگه بخوای سرعت واقعی رو بسنجی). اگه این هایی که اشاره کردم غیرفعال نباشن، تست سرعت، نمایش دقیقی از سرعت دسترسی شما به اینترنت ارائه نمیکنه. چون که بخشی از پهنای باند شما در اختیار نرم افزار(های) دیگه هست.
مثلاً یک راه برای این که بشه فهمید که چه نرم افزارهای کامپیوتری در حال حاضر در حال استفاده از پهنای باند اینترنت شما هستند، یک ابزاری هست که مثلاً در مجموعه نرم افزار امنیتی ESET Smart Security وجود داره. که البته نسخه ای که من دارم بر طبق اون برای شما توضیح می دم، نسخهی 4 این نرم افزار هست. اگه این نرم افزار روی ویندوز شما نصب هست،با فرض این که User Interface (رابط کاربری یا به عبارتی همون شکل و شمایل پنجرهی برنامه در هنگام استفاده) در حالت Advanced قرار داشته باشه، و شما از منوی Protection Status، گزینهی Network Connections رو انتخاب کنید، لیست نرم افزارهایی که در حال حاضر از شبکه استفاده می کنند رو نمایش می ده. با این نرم افزار، این امکان برای شما وجود داره که ارتباط یک/بیش از یک استفاده کننده از شبکه رو به اختیار خودتون موقتاً قطع کنید. البته اینم بگم که این امکانات صرفاً مختص این نرم افزار نیست.
امروز پشت سر هم دی سی میشه (حسابگر)
امروز دیگه واقعا سرعت خیلی پایین بود.حسابگر
2 شب هست حسابگر اصلا نمیشه دانلود کرد البته بی دلیل هم نیست ...
برا من که مشکلی نبوده![]()
دوستان شما انگار خیلی میخواین بیشتر از پولتون آش بخورین !
سرویس 128 کیلوبیت سرعت دانلودش باید حداکثر بین 16 تا 18 کیلوبایت باشه و اونی که تا 35 میره خیلی لطف داشته بهتون مخابرات ! . حسابگر و شاتل و ... شرکت های خصوصی برای جذب مشتری سرعت burts رو زیاد میکنن که سرعت ها به چشم زیاد بیاد اما با در نظر گرفتن محدودیت حجم و دانلود شبانه های افتضاح بعضی شرکت ها این سرعت در اصل به ضرر مصرف کننده هست چون وقتی توی یه سایت سنگین میری خیلی از چیزایی رو که نیاز نداری ( ویدئو ها و ... ) لود میشن و خیلی از حجم مصرف میکنه . سرعت به تنهایی بد نیست ولی وقتی شرایط رو در نظر میگیری میبینی اصلا ارزشی نداره و بیشتر برای جذب مشتری هست . به نظرم سرویس های مخابرات اگه همینطور بمونه عالی هست
اگه حجمی ارائه بده خیلی عالی میشه چون من یکی به سرعت بالای دانلود عادت کردم مصرفمم بیشتر از 3 گیگ در ماه نبوده این یکی دو سالی که از حسابگر داشتم .
کسی از برنامه مخابراتیا خبر نداره ؟
سرویس مخابرات هرچه بارش در ساعات آخر شب و نیمه شب سبک بشه پهنای باندشه در اختیار باقی کاربران
میزاره..برعکس حسابگر که همیشه از حق مردم کم میزاره>؟؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)