تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 1124 اولاول ... 1521222324252627282935751255251025 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

اگه نباشه جاش خالی می مونه behexen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

خوب قبلش می گفتی برای بازی آنلاین می خوای تا سرویس بهتری بهت معرفی می کردیم
    مخابرات پنگش بالاس
    پینگ پایین می خوای آسیاتک پینگش زیر 300 بود

من قبل از اینکه از مخابرات بگیرم پینگش رو با مال یکی ار اقوام که اونم از مخارات داشت چک کردم ! خیلی عالی بود البته مرکز اونا امام بود ولی مال ما ولیعصر
    ایرادی نداره در عوض این ماه کلی دانلود کنم
    Last edited by behexen; 28-02-2011 at 07:54.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من شنبه فرم رو پر کردم یکشنبه (امروز صبح ) وصل شد و پینگم روی گیم رنجر 350 هست! 256KB سرعت دانلود هم 33 هست.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

1

سرویس من 256 ( مخابرات بعثت ) که سرعت اینترنتم امروز بسلامتی توی سایت که تست کردم 200 بود دانلودشم 30 واقعا شرکتهای خصوصی بهتر عمل میکنن به نظر من .
    راستی از دوستانی که بابت ارور 900 راهنمایی کردن ممنونم مشکل از یوزر بود که من 0831 اول شماره میزدم که نباید صفر رو بزنی یعنی !!!!831835 این درسته .

خدا رو شکر که معما (error شماره‌ی 900) حل شد. اتفاقاً منم که از مخابرات اشتراک گرفتم، user و pass رو که در اختیارم گذاشتن، نگفته بودن که 0 رو باید قبل از کد شهر وارد کنی (به عنوان Username). شما کار درستی کردی که اینجا دلیل بروز خطا رو نوشتی. هر چقدر که این مبحث پربارتر باشه، گره از کار افراد بیشتری باز می کنه. در ضمن، همه می دونن که از مخابرات خیری به مردم نرسیده تا حالا. اما در زمینه‌ی همین خدمات ایننرنت ADSL اش، مخابرات تقریباً مطابق با همون تبلیغاتش عمل کرده تا اینجا. منظورم همون عبارت "اینترنت پرسرعت ADSL با پهنای باند واقعی" هست. سرعت دانلود تقریباً همون چیزی هست که منطقاً باید باشه. در ضمن یه نکته ای رو بعضی ها در مورد سرعت دانلود و آپلود در نظر نمی گیرن. شما که از سرعت اینترنت ات تست می گیری، باید همه‌ی Automatic Update ها از جمله به روز رسانی خودکار خود ویندوز، به روز رسانی نرم افزارهای ضد بدافزار (anti-virus، firewall) و همچنین نرم افزارهای مدیریت دانلود (مثل IDM و FlashGet) و حتی قابلیت خودکار بررسی وجود یک نسخه‌ی جدید از یک نرم افزار (مثل امکانی که مثلاً در مرورگر فایرفاکس و بسیاری دیگه از نرم افزارها وجود داره) رو غیر فعال کرده باشی (اگه بخوای سرعت واقعی رو بسنجی). اگه این هایی که اشاره کردم غیرفعال نباشن، تست سرعت، نمایش دقیقی از سرعت دسترسی شما به اینترنت ارائه نمی‌کنه. چون که بخشی از پهنای باند شما در اختیار نرم افزار(های) دیگه هست.
    مثلاً یک راه برای این که بشه فهمید که چه نرم افزارهای کامپیوتری در حال حاضر در حال استفاده از پهنای باند اینترنت شما هستند، یک ابزاری هست که مثلاً در مجموعه نرم افزار امنیتی ESET Smart Security وجود داره. که البته نسخه ای که من دارم بر طبق اون برای شما توضیح می دم، نسخه‌ی 4 این نرم افزار هست. اگه این نرم افزار روی ویندوز شما نصب هست،با فرض این که User Interface (رابط کاربری یا به عبارتی همون شکل و شمایل پنجره‌ی برنامه در هنگام استفاده) در حالت Advanced قرار داشته باشه، و شما از منوی Protection Status، گزینه‌ی Network Connections رو انتخاب کنید، لیست نرم افزارهایی که در حال حاضر از شبکه استفاده می کنند رو نمایش می ده. با این نرم افزار، این امکان برای شما وجود داره که ارتباط یک/بیش از یک استفاده کننده از شبکه رو به اختیار خودتون موقتاً قطع کنید. البته اینم بگم که این امکانات صرفاً مختص این نرم افزار نیست.

4. این کاربر از arash1988nw بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

امروز پشت سر هم دی سی میشه (حسابگر)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرماشان

پيش فرض

امروز دیگه واقعا سرعت خیلی پایین بود.حسابگر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

2 شب هست حسابگر اصلا نمیشه دانلود کرد البته بی دلیل هم نیست ...

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

2 شب هست حسابگر اصلا نمیشه دانلود کرد البته بی دلیل هم نیست ...
    برا من که مشکلی نبوده

آخر فروم باز BZ7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Vice City

پيش فرض

دوستان شما انگار خیلی میخواین بیشتر از پولتون آش بخورین !
    سرویس 128 کیلوبیت سرعت دانلودش باید حداکثر بین 16 تا 18 کیلوبایت باشه و اونی که تا 35 میره خیلی لطف داشته بهتون مخابرات ! . حسابگر و شاتل و ... شرکت های خصوصی برای جذب مشتری سرعت burts رو زیاد میکنن که سرعت ها به چشم زیاد بیاد اما با در نظر گرفتن محدودیت حجم و دانلود شبانه های افتضاح بعضی شرکت ها این سرعت در اصل به ضرر مصرف کننده هست چون وقتی توی یه سایت سنگین میری خیلی از چیزایی رو که نیاز نداری ( ویدئو ها و ... ) لود میشن و خیلی از حجم مصرف میکنه . سرعت به تنهایی بد نیست ولی وقتی شرایط رو در نظر میگیری میبینی اصلا ارزشی نداره و بیشتر برای جذب مشتری هست . به نظرم سرویس های مخابرات اگه همینطور بمونه عالی هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان شما انگار خیلی میخواین بیشتر از پولتون آش بخورین !
    سرویس 128 کیلوبیت سرعت دانلودش باید حداکثر بین 16 تا 18 کیلوبایت باشه و اونی که تا 35 میره خیلی لطف داشته بهتون مخابرات ! . حسابگر و شاتل و ... شرکت های خصوصی برای جذب مشتری سرعت burts رو زیاد میکنن که سرعت ها به چشم زیاد بیاد اما با در نظر گرفتن محدودیت حجم و دانلود شبانه های افتضاح بعضی شرکت ها این سرعت در اصل به ضرر مصرف کننده هست چون وقتی توی یه سایت سنگین میری خیلی از چیزایی رو که نیاز نداری ( ویدئو ها و ... ) لود میشن و خیلی از حجم مصرف میکنه . سرعت به تنهایی بد نیست ولی وقتی شرایط رو در نظر میگیری میبینی اصلا ارزشی نداره و بیشتر برای جذب مشتری هست . به نظرم سرویس های مخابرات اگه همینطور بمونه عالی هست
    اگه حجمی ارائه بده خیلی عالی میشه چون من یکی به سرعت بالای دانلود عادت کردم مصرفمم بیشتر از 3 گیگ در ماه نبوده این یکی دو سالی که از حسابگر داشتم .
    کسی از برنامه مخابراتیا خبر نداره ؟

در آغاز فعالیت 6682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض داداش قاط نزده

من از مخابرات جوانرود 64 کیوبایت گرفتم واقعا خوبه نسبت به نماینده حسابگر تو اینجا با حسابگر سرعت دانلودم 6 کیلوبایت زیادتر نمیشد با مخابرات راحت میرم تا 11 کیلوبایت رنجش بین 9 تا 11 هست ولی یه شب یهو دیدم سرعت دانلود تغییر کرده رفته بود 135 تا 140 کیلوبایت در ثانیه خدا کنه دفعه دیگه اینجوری بشه تا صبح دانلود کردم حدود 2 گیگ دانلود کردم چقدر سرعت باحالی بود همچنان منتظر سرعت ناگهانی هستم امیدوارم بازم قاط اینجوری بزنه

سرویس مخابرات هرچه بارش در ساعات آخر شب و نیمه شب سبک بشه پهنای باندشه در اختیار باقی کاربران
    میزاره..برعکس حسابگر که همیشه از حق مردم کم میزاره>؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •