از کی تا حالا شلغم جزو میوه ها شده![]()
از کی تا حالا شلغم جزو میوه ها شده![]()
خواهشا تمومش کنید.
نمیتونیم 3تا پست بدون حرف وحدیث بدیم؟
Last edited by yuseph; 03-07-2010 at 15:37.
اگه آلمان بیاد بالا جام جهانی معلومه که دیگه جام جهانی نیست هر چی تیم تازه هست دارن میان جام ببرن
به نظر من این بازی رو آلمان میبره ... چون تا حالا آرژانتین جلوی تیمای درست و حسابی بازی نکرده ... حتی واسه صعودش هم به جام جهانی شانسی صعود کرد ...![]()
Last edited by amirakhavan; 03-07-2010 at 15:39. دليل: مفهوم نبودن جمله
عجب!
اون موقع که مارادونا یه قل دوقل بازی می کرد آلمان جام جهانی می برد
حالا شد تیم تازه؟
البته بعید نیست از این حرفتون چون شما سنت زیر 15 ساله
آها راست میگی قهرمان اروپا تیم حساب نمیشه .
شما سعی کنید در مقابل آرژانتین قدرتمند نابود نشید و فقط 3 4 تا بخورید , اونوقت بیا در مورد اسپانیا با هم حرف
میزنیم .![]()
معلومه لباس سیاهشونو حاضر کردن!!
لباس المان ها برای بازی امروز!! سیاه رنگ عذا!
---------- Post added at 04:49 PM ---------- Previous post was at 04:47 PM ----------
یه پیشگو هم تو این تاپیک کشف شد!
یه روزی اضافه میشه ... اون موقع که یکی از دو طرفین اینجا مثل طرفدارای برزیل به گریه می افتن![]()
سلام دوستان بازی ساعت چنده؟؟ امروزه؟؟
نه نگفتم آلمان تیم تازه هست گفتم هلند تیم تازه هست ، اولین باری هست که کلمه ی هلند رو می شنوم اونوقت اومدن می خوان جام ببرن! به نظر من اگه به آدم فضایی ها بگیم هلند جام جهانی رو برده فکر میکنن دروغ میگیم چون اصلا هلند رو نمیشناسن
به قول جرمی ، هلندی ها 90 درصدشون معتاد هستند و بد حجاب ترین مملکت جهان هست
و صد البته قد بلند ترین های جهان هستند پس اگه کله میزنن خب چیز عجیبی نیست انگار مثلا یکی قدش 2 کیلو متر باشه بیاد تو استادیوم فوتبال بازی کن ها رو له کنه! خب آره دیگه معلومه وقتی هلندی ها بلندن معلومه که کله میزنن ولی هنر اونجاست که واقعا مثل دیگرون بازی کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)