ماله منم گرین هستش دوست عزیز
هارد اکسترنال ادابتوری بود از باکس درش اوردم
WDC WD20EARS-00MVWB0
ماله منم گرین هستش دوست عزیز
هارد اکسترنال ادابتوری بود از باکس درش اوردم
WDC WD20EARS-00MVWB0
بله ، نیاز به Align هست .
![]()
اطلاعات نمیپره موقع الین ؟
یا با الین کردن امنیت پایین نمیاد؟
اگه ویندوز سون هم نصب کنم باید دوباره فرمت کنم؟
در مورد نحوه align کردن ، به طور کامل در پست اول این تاپیک توضیح داده شده . بهتره که از اطلاعات موجود بکاپ بگیرید و هارد رو کاملاً خالی کنید تا هم فرایند align سریعتر انجام بشه و هم خدای ناکرده مشکل احتمالی برای داده ها پیش نیاد .
اگر هارد توسط win7 پارتیشن بندی و فرمت بشه نیازی به align نیست . بعبارت دیگه باید کلیه پارتیشنهای موجود حذف بشوند و سپس توسط win7 مجدداً پارتیشن بندی و فرمت بشود که در اینصورت align لازم نیست.
اگه توی سون هر پارتیشنو فقط فرمت کنیم چی؟
چون سخته هارد 2ترا کجا خالی کنم![]()
فكر نميكنم فرمت كردن خالي جواب بده .
ضمناً حتي اگر هم قصد فرمت كردن داريد باز بايد از اطلاعات بكآپ بگيريد .
Last edited by ata.royalfalcon; 12-12-2012 at 08:42.
شما وقتی هارد رو پارتیشن بندی کردین و درایوهارو فرمت کردین باید هارد رو الاین کنید لعد از الاین درایوی فرمت بشه پارتیشنی تغییر کنه از الاین خارج میشه
بله دوست عزیز برای xp میگن الین برای سون که نیازی نیست
منظروم اینه اگه من سون نصب کنم یه پارتیشنمو با سون فرمت کنم بعد فایل های درایو دیگمو بریزم توی این پارتیشن واونکیو فرمت کنم میشه ؟یا کلا باید از اول فرمت بشه
شما وقتی سون بریزی دیگه نیازی به الاین نیست
در xp گه بخواین الاین کنید باید هارد باید پارتیشن هاش ساخته بشه دوباره فرمت بشه بعد الاین
اگر هم توی درایوتون اطلاعات است و میخواین در xp الاین کنید میشه اینکارو کرد ولی چون درایو پراست وقت گیر میشه اینکار قبلش یک بکاپ از اطلاعات داشته باشین
دوستان من یه هارد دو ترابایتی سبز وسترن دارم که ازش برای بکآپ استفاده میکنم
دقیقن با همین مشکل کند بودن مواجه هستم
مشکل کند بودن هارد من در زمان مراجعه به این هارد و دیر باز شدن پوشهها هست ، من فکر میکردم که شاید به خاطر 2 گیگ رمی که من دارم این کندی وجود داره
به نظر شما مشکل میتونه از کم بودن حجم رم باشه؟ چون من این هارد و روی ویندوز 7 و نرم افزار Acronis disk فرمت و پارتیشن بندی کردم و فکر میکنم نیاز به Align وجود نداشته باشه
دوستمون تو صفحه اول گفته که جامپر برای کسانی هست که هاردشون یک پارتیشن داره ، پس برای کسایی که 2 پارتیشن دارن این عملیات لازم نیست؟
Last edited by David.Jn; 12-12-2012 at 23:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)