من یه هفته ای میشه که با ایرانسل تو تهران مشکل دارم، 2 مگ رو هم بزور دانلود میکنه، از داخل خود گوشی هم سرعتش خوب نیست بعضی وقت ها هم اصلا وصل نمیشه ... ولی تو قشم باهاش مشکلی ندارم ...
من یه هفته ای میشه که با ایرانسل تو تهران مشکل دارم، 2 مگ رو هم بزور دانلود میکنه، از داخل خود گوشی هم سرعتش خوب نیست بعضی وقت ها هم اصلا وصل نمیشه ... ولی تو قشم باهاش مشکلی ندارم ...
دوستان مثل اینکه ایرانسل متوجه شده کاربرا از این اینترنت روی PC استفاده میکنن و دیده داره ضرر میکنه. برا همین استفاده از این بسته ها رو روی کامپیوتر محدود کرده و اگه زیاد استفاده کنی برای چند مدت کلا اینرتنتت قطع میشه یا کند میشه.
من دوتا راه رو تست کردم که میشه یه جورایی مشکل رو حل کرد. نه کاملا ولی مشکل کمتر میشه.
یکی استفاده از نرم افزار cFosSpeed هست که بسیار موثره. یکی هم عوض کردن شماره های تماس کانکشن هر چند مدت یه بار. معمولا میزاریم *98# ... این شماره ها رو هم تست کنید ... *99# و *99**1#
(از راست به چپ بخونید)
دوستان هم تست کنید ببینید برای شما هم موثر هست یا نه ...
البته نیمه شب ها معمولا سرعت خیلی خوبه و مشکل کمتره. روزها مشکل داره میشه ...
سلام دوستان
آره اینم اینطوری شود مثل اینکه قسمت نیست ما یک اینترنت حداقل یکم درست و حسابی داشته باشیم و باید از خیر دانلود و تصویر بگذریم و فقط نوشته ها رو ببینیم.(هی خدا یعنی تو این دنیا واقعا سرعت 33 مگابایتی وجود داره)
سلام بر شما دوست عزیز
من تمام نرم افزارها افزایش سرعت اینترنت رو امتحان کردم هیچکدوم جواب نداد و با موبایلم همه جای خونه رو تست کردم که کجا سرعت زیاده اونم جواب نمیده .
وقتی پهنای باندی وجود نداره ما هر چقدر نرم افزار نصب کنیم یا هر جا که باشیم یا مثلا با کابل وصل شیم یا با بلوتوث هیچکدوم تاثیری نداره و سرعت همونه که همونه
علتش هم اینه که استفاده کننده زیاد شده سرعت اومده پایین اوایل که من از هیچ نرم افزاری استفاده نمیکردم و هر جا که بودم سرعت دانلود بین 10 تا 20 کیلو یایت بود ولی الان هر کاری میکنم سرعت بین 0 تا 2 کیلو بایته و همینه که همینه
تو الکامپ با یکی از ایرانسلی ها که مثلا بخش ساپورت GPRS !!! بود صحبت کردم
گفتم اینجوریه و سرعت کمه و همه ناراضین
ایشون فرمودن چون مردم زیاد استفاده میکنن سرعت کم شده!
گفتم کی قراره درست بشه؟ گفتن هروقت همه کاربرایی که قصد دارن سرویس بگیرن اینکارو بکنن اونوقت ما به میزان اونها زیرساختها رو درست میکنیم (به عبارتی یعنی کشـــــــــــــــک ، چون یه سری همیشه در حال اضافه شدن به این سیستم هستن)
گویا همراه اول هم سرعتش تعریفی نداره
اینم از GPRS
مملکته؟
برای من که جواب داده و سرعت دانلودم حدود 15 هست.
البته پائین میاد و به 10 هم میرسه. ولی قبل از این بقول شما پهنا باند اصلا انگار وجود نداره !!!
گفتم شاید برای بقیه جواب بده.![]()
ما سرعتمون هیچ فرقی نکرده همون بین 20 تا 25 است. و خیلی هم باهاش حال می کنم
آقا من به نفع بقیه دوستان ، از این بسته ها استفاده نمیکنم .... خوب بید : دی
من گوشیم N79 ولی بیشتر با K750 از طریق ایرانسل میرم
چون فرق خاصی تو سرعتشون ندیدم
وقتی خونه هستم با کامپیوتر از راه کابل میرم و موقعی که بیرون
تو جاده ام (من زیاد تو سفرم) با لپ تاپ از راه بلوتوس میرم
در ضمن توی جادهای خارج شهر سرعت دانلودم روی 10 تا 12
هست ولی توی خونه (قائمشهر) یا (تبریز) میانگین روی6تا8 هست
من از 6 مهر از طریق همراه اول اینترنتم وصل شدولی تنظیماتی که برای گوشیم اومده باز نمی شه و replaceمیده در حالی که قبلا وارد اینترنت نشدم
چرا؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)