دوست دوران جواني همديگه بودن!اون موقع ها كه اقا محسن هنوز ايمانش قوي نشده بود!
![]()
دوست دوران جواني همديگه بودن!اون موقع ها كه اقا محسن هنوز ايمانش قوي نشده بود!
![]()
اون قسمتی که داشتن اشپزی میکردن باحال بود
اونجا که سعید داشت برای عمش دعوا رو تعریف میکرد هم خیلی باحال بازی کرد
یک جایی هم برام غیر منتظره بود
اونجا که سعید داشت برای ساسان در باره کار و ... میگفت وقتی ساسان با اون لحن و طرز بیان گفت منم یکی دو بار از اونجا غذا گرفتم انتظار یک برخورد خیلی خشن و بد از سعید داشتم نه این خنده الکی که از نظر من از رو بی غیرتی محض اومد
یک چیزی اعصاب من رو خورد میکنه که نمیدونم به عوامل edit سریال ربط داره یا پخش شبکه 3
اونم قضیه انچه گذشت هست که قبل از تیتراژ ابتدایی ور میدارن یکم از شب قبل خلاصه میدن
ولی نمیدونم این چه صیغه ای هست که بعد از تمام شدن تیتراژ هم 2 یا 3 دقیقه کامل از شب قبل نشون میدن
باید 50 دقیقه را یه جوری پرش کنند که تا آخر تابستون سر ملت را گرم کنند.![]()
فکر نکنم اونا عکس هایی بوده باشه که سعید ازش گرفته باشه...اگرم حتی سعید گرفته باشه با اطلاع خوده دختره بوده...آخه همچین دختره ژست گرفته بود ..از دست این سعید....باورم نمیشه پسری به سادگیه سعید الان وجود داشته باشهاين سعيد اينقدر ...هست كه يواشكي ازش عكس گرفته!!!![]()
آره...خیلی جالب بود...سعید بیچاره دیگه واسه ی خودش کدبانویی شدهاون قسمتی که داشتن اشپزی میکردن باحال بود
آخه اون قبلا هم گفته بود که از اونجا غذا میگرفته...دیگه برای سعید عادی بود....تازه فکر کنم سعید دیگه خوب میدونه که ساسان سرش شلوغ که محل به این دخترای درپیت نمیدهیک جایی هم برام غیر منتظره بود
اونجا که سعید داشت برای ساسان در باره کار و ... میگفت وقتی ساسان با اون لحن و طرز بیان گفت منم یکی دو بار از اونجا غذا گرفتم انتظار یک برخورد خیلی خشن و بد از سعید داشتم نه این خنده الکی که از نظر من از رو بی غیرتی محض اومد
به عوامل کش دادن همین سریال بر میگردهیک چیزی اعصاب من رو خورد میکنه که نمیدونم به عوامل edit سریال ربط داره یا پخش شبکه 3
اینم یه روش هوشمندانه ی کش دادن هست![]()
اتفاقا اگه میخوای میتونم تا دلت بخواد لیست بدم بهت.باورم نمیشه پسری به سادگیه سعید الان وجود داشته باشه![]()
این که خوبه بازم یکم غرور داره و یکم اوایل بی محلی میکرد
ولی ....
از شخصیت ساسان خیلی بدم میادآخه اون قبلا هم گفته بود که از اونجا غذا میگرفته...دیگه برای سعید عادی بود....تازه فکر کنم سعید دیگه خوب میدونه که ساسان سرش شلوغ که محل به این دخترای درپیت نمیده![]()
به خصوص ادم های تو این تیپ تو اقعیت که کلا تعطیلا
اصلا به هیچ چیز پای بند نیستن
دقیقا از اون تریپ ادم های مغرور و گند دماغ که خدا میدونه با چند دختر رابطه داشته و چه غلط هایی که نکرده
خیلی دلم میخواست این سکانس رو سعید خشن بر خورد میکرد
حتی یک لحظه انتظار یک مشت یا سیلی غیر منتظره رو هم داشتم![]()
اما خدایش این بازیگری که نقش ساسان را بازی میکنه خیلی قشنگ بازی میکنه.این بازیگره همونییه که تو آخرین سریال سامان مقدم تو شبکه دو نقش یکی ازخواستگارای لیلا (اگه اسمشو اشتباه نگم)را بازی میکرد؟همونه؟
آره همونه. منم با این که از اینجور آدما بدم میاد ولی خداییش ساسان خیلی قشنگ بازی میکنه.
ااین شخصیت ساسان حق داره اینطوری بشهز شخصیت ساسان خیلی بدم میاد
به خصوص ادم های تو این تیپ تو اقعیت که کلا تعطیلا
اصلا به هیچ چیز پای بند نیستن
دقیقا از اون تریپ ادم های مغرور و گند دماغ که خدا میدونه با چند دختر رابطه داشته و چه غلط هایی که نکرده
خیلی دلم میخواست این سکانس رو سعید خشن بر خورد میکرد
اینه که این بچه بوده که مامن باباش مردن و این عموهه هم دقیقا تو دورای که ساسان بهش نیاز داشته ولش کرده...خب این بچه هم حق داره اینطوری از آب در بیاد...هر کسی که اینطوری تنها زندگی کنه اینطوری میشه...پس اینجا یه یه ذره هم شده بهش حق بدین
راستی این صدا و سیما چرا واسه ی جلف نشون دادن پسرا و دخترا دست به هر کاری شده میزنن؟
مثلا اون پیراهن آآآآآآبی مسخره ایی که ساسان پوشیده بود چی بود آخه خدایییش؟؟؟؟؟؟
یا اون لباسای مسخره ی بیتا که همیشه یه چیزی رو مانتوش میپوشه و یا یه روسری میبنده دور گردنش
والا این روسریه تا جایی که من میدونم حالا چه دختر و چه پسر واسه کساییه که بلوز و شلوار میپوشن نه واسه کسی که مانتو بپوشه...حالا یکی اینطوری بیاد بیرون همه مسخرش میکنن و اینا واسه اینکه طرف رو جلف نشون بدن به چه کارایی که دست نمیزنن
جای این کارا یه منگوله میزدن رو ابروی ساسان(منگولس چیه که اینا میزنن؟)از همه ی پیراهنای ضایعش بهتر بود
دیگه همچین انتظاری نداشته باش...این کمی تا قسمتی زیادی پخمسحتی یک لحظه انتظار یک مشت یا سیلی غیر منتظره رو هم داشتم![]()
![]()
دیشب داشتن خونه میدیدن این سریال رو منم گفتم یه دقه بشینم ببینم چه جوریه
اونجاش رسیدم که یارو داشت تو ماشین این پسررو درباره ی ربا نصیحت میکرد بعدم یه کتاب داد بهش ،حالم داشت بهم میخورد
این قانون که تو سریالا ادم بدا اسم فارسی دارن و آدم خوبا اسم عربی مثل اینکه تو اینم رعایت شده
تاییییید میشششه...داغ دلمو تازه کردی
خیلی خنده دار بود...یاد کلاس درس افتادم وقتی عموئه داشت براش توضیح میداد...اون سعید بیچاره رو کشوند بیرون که همینو بهش بگه؟
بعد جالبیش اون صحنه ایی بود که دوربین از توی آیته داشت عموئه رو میگرفت...انقدر تابلو کتابو گرفته که یعنی همه ببینید من دارم کتاب مذهبی میخونم....
به خدا اینا پیام مذهبی ندن بهتره...بیشتر کارو خراب میکنن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)