خوب اين كه تابلو...نوشته شده توسط star_blue
اگه شمااين ماسكوداشته باشيدوقتي مرديداين ماسك ونشون مي ده ومي گه كه مي خواي ازاين ماسك استفاده كني...اونوقت شما مي گيدبله!
نمي دونم شايدم من سوال شماروخوب متوجه نشدم!
خوب اين كه تابلو...نوشته شده توسط star_blue
اگه شمااين ماسكوداشته باشيدوقتي مرديداين ماسك ونشون مي ده ومي گه كه مي خواي ازاين ماسك استفاده كني...اونوقت شما مي گيدبله!
نمي دونم شايدم من سوال شماروخوب متوجه نشدم!
آره اما من دارم ماسك رو اما از من نميپرسه و استفاده نميكنه و اينكه ماسك اسكلت قدرتش چيه ؟
سلام.
ميخواستم ببينم نرم افزاري براي استخراج آهنگ هاي بازي وجود داره يا نه. همچنين براي تبديل دموهاي پوشه ipu
پس چي بازي كنيم...پرنس...فيفا7....كانتر.... دال افتخار....شرك!...وهزارتاچرت وپرت ديگهنوشته شده توسط simsevil
![]()
بالاخره تونستم مشکل کنترل بازی رو حل کنم....
بهتون میگم چون الان وقت ندارم...
ببين يه دمو كامل اين بازي رو دانلود كردم منظورم پكشه بيا ببيننوشته شده توسط Mehrshad-msv
سلام.نوشته شده توسط MaFia
من كه با نرم افزار JoyToKey کار می کنم خیلی خوبه فقط بعد از دانلود روی گزینه Create New Configuration File کلیک کرده و سپس اسم بازی رو وارد می کنیم و سپس در سمت راست Joystick 1 را فعال کرده و سپس روی جهت ها و سایر دکمه ها دابل کلیک کرده و به این صورت وارد کرده که مثلا برای جهت Left اگر در بازی دکمه A هست با دابل کلیک روی Left گزینه Keyboard را آورده و دکمه A را می زنیم و بقیه به همین ترتیب سپس برنامه را Minimize کرده و بازی رو اجرا می کنیم.![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این کاری که من کردم بدون نیاز به هیچ برنامه ای هستش و تمام Gamepad ها رو هم ساپورت میکنه...
سلام
میخوام یه چیزی بگم ولی نخندینمن تازه این بازی رو گرفتم همین اولاش که بازی میکنم وقتی جونورا میان من اصلا هیچی توی تصویر ندارم تصویر سیاه سیاه فقط وقتی شلیک میکنم یه خورده نور میده با چشم جونورا
![]()
حالا نمیدونم بازی اولاش این جوری یا مال من خرابه فکر کنم مال تکین سافت باشه
کسی میدونه چه مرگشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)