سلام . این بازی دو نفره آفلاین (split-screen) داره ؟
تو چندتا فروم خارجی پرسیدم جواب درست و حسابی ندادن ، یکی میگفت داره یکی میگفت نداره و ما که نفهمیدیم.
سلام . این بازی دو نفره آفلاین (split-screen) داره ؟
تو چندتا فروم خارجی پرسیدم جواب درست و حسابی ندادن ، یکی میگفت داره یکی میگفت نداره و ما که نفهمیدیم.
دوستان نسخه pc این بازی اومده یا نه؟؟؟![]()
فقط این بازی با Racing Wheel G27 حال میده دیگر هیچ!!!
من برام عجیبه تو این کلیپی که صفحه قبل گذاشته بود نه از داخل ماشین چیزیو نشون داد نه از اسپرت ماشین؟همش چرته
اینو بخونین
NO TUNING in NFS Hot Pursuit 2010
the tuning had gone as far as it could.
as Criterion said, the game is Inspired by the Orignal 1994 NFS, Tuning wasn't introduced in NFS untill 2003. im glad there is no tuning, it takes up too much room on the disk, room that could equate to new cars, and prevented EA from getting there hands on certain lisceneces, such as Ferrari and Maserati, who refuse to have anything to do with tuning.
منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورش اون قسمتیه که 4 تا نواره جابه جا میکنی مثلا ماشین تنظیم میشه که قدرت بالاتر داشته باشه یا تورک بالاتر.من برام عجیبه تو این کلیپی که صفحه قبل گذاشته بود نه از داخل ماشین چیزیو نشون داد نه از اسپرت ماشین؟همش چرته
اینو بخونین
NO TUNING in NFS Hot Pursuit 2010
the tuning had gone as far as it could.
as Criterion said, the game is Inspired by the Orignal 1994 NFS, Tuning wasn't introduced in NFS untill 2003. im glad there is no tuning, it takes up too much room on the disk, room that could equate to new cars, and prevented EA from getting there hands on certain lisceneces, such as Ferrari and Maserati, who refuse to have anything to do with tuning.
منبع
زیاد مهم نیست من که اصلا استفاده نمیکردم.همه رو هم میبردم.
من هم خودم از طرفداران سری need For Speed هستم ولی از carbon به بعد دیگه اصلا بیخیالش شدم
تا رسیدیم به Shif
وقتی shift رو بازی کردم اصلا از هندلینگش خوشم نیومد
خلاصه اصلا با بازیش حال نکردم
ولی Hot Pursuit قراره بترکونه
سازندش هم که criterion games هست
پس میترکونه![]()
قضیه اینه که مطمئنم از اسپرت ماشین خبری نیست و همچنین داخل ماشین!!
اگه منبعی دارین بگین تا ثابت بشه که اسپرت میشه!
اگه اسپرت نداشته باشه میشه یه چیز مثلsplit\second .........بعضی ماشینا با اینکه خیلی خوشگل بودن ولی بازم حال نمیداد
فک کنم دیگه وقت شمارش معکوس فرا رسیده
فقط 6 روز دیگه تا عرضه جهانی....
من احتیاجی ندارم که حرفمو به کسی با مدرک اثبات کنم.
منم مطمئنم که کاستومایز کردن ماشین بخشش با تیونینگ جداس.ا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)