تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 29 اولاول ... 15212223242526272829 آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 288

نام تاپيک: جشنواره تابستان 89 ايرانسل و طرحهاي جديد/تمامی مباحث مربوطه در این تاپیک

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام.
    همراه اول یه شماره تلفنی داره که اگه بهش شماره سریال و رمز شارز رو بگی بهتون میگن که به کدوم شماره همراه ریخته شده....
    ایرانسل هم همچین شماره ای داره؟؟؟ خیلی احتیاج دارم؟؟؟
    در ضمن چطوری گوشی را باید به سیستم وصل کنم و از اینترنتش در سیستم استفاده کنم..تنظیماته خاصی داره؟؟؟
    Last edited by Amin.P30; 05-07-2010 at 12:24.

2. این کاربر از Amin.P30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

تمام دوستانی که در مورد اینترنت موبایل روی PC و LapTop سوال دارن بیان به تاپیک زیر.
    در این مورد کاملا بحث شده!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

آخرش این ایرانسل gprsesh محدودیت حجم داره ؟
    یه سوال دیگه : این دستگاهی که توش سیمکارتو میذاریم بعد وصلش میکنیم به سیستم قیمتش چقدره ؟گیر میاد ؟

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اقا یه سوال الان سیم کارت ایرانسل چنده و ایا سیم کارت هدیه هم داره
    ببخشید من چون تا الان ایرانسل نداشتم نمیدونم

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

RE
    سلام.
    همراه اول یه شماره تلفنی داره که اگه بهش شماره سریال و رمز شارز رو بگی بهتون میگن که به کدوم شماره همراه ریخته شده....
    ایرانسل هم همچین شماره ای داره؟؟؟ خیلی احتیاج دارم؟؟؟

8. این کاربر از Amin.P30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یعنی کسی نمیدونه من الان یه جایی هستم که نمی تونم برم از مغازه دار سوال کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان من یه طرح 1 هفته ای فعال کردم و چون خونمون به انتن ایرانسل نزدیک بود و موبایلم هم edge داشت سرعتم 35 k تا 40 k بود یه 2 روز کامپیوترم 24 ساعت داشت دانلود میکرد یه هو اینترنت قطع شد دیگه نه سند داشتم نه رسیو گفتم شاید مشکل از ایرانسل باشه و گفتم یه 1 دو ساعت دیگه استفاده کنم تو همین حین اومده که زنگ بزنم دیدم هیچی شارژ ندارم(0 تومان) ولی در صورتی که من 14 هزار تومان شارژ داشتم نگو مثل اینکه اصلا من طرح انتخاب نکرده باشم gprs ایرانسل شروع کرده بوده کیلو بایت حساب کردن و همه شارژم کم کرده.
    زنگ زدم پشتیبانی 1 ساعت حرف زدیم به نتیجه ای نرسیدیم یه شماره پیگیری داده ولی 1 دو روز خبری نشده و همش میگن دوباره یا فردا
    در هر صورت هم یه 5 تومان از طرحم رفت هم 14 تومان شارژم فکر میکنم تو این دو روزه یه 3 - 4 گیگ دانلود کردم پس طرحم فعال بود و یه 4 روزی هم وقت داشتم تا طرحم تموم بشه .
    حالا نظر دوستان چیه؟
    من توصیه میکنم اگر میخون استفاده کنید سعی کنید از سیم کارتی استفاده کنید که شارژ نداشته باشه

11. این کاربر از saeed_lm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان من یه طرح 1 هفته ای فعال کردم و چون خونمون به انتن ایرانسل نزدیک بود و موبایلم هم edge داشت سرعتم 35 k تا 40 k بود یه 2 روز کامپیوترم 24 ساعت داشت دانلود میکرد یه هو اینترنت قطع شد دیگه نه سند داشتم نه رسیو گفتم شاید مشکل از ایرانسل باشه و گفتم یه 1 دو ساعت دیگه استفاده کنم تو همین حین اومده که زنگ بزنم دیدم هیچی شارژ ندارم(0 تومان) ولی در صورتی که من 14 هزار تومان شارژ داشتم نگو مثل اینکه اصلا من طرح انتخاب نکرده باشم gprs ایرانسل شروع کرده بوده کیلو بایت حساب کردن و همه شارژم کم کرده.
    زنگ زدم پشتیبانی 1 ساعت حرف زدیم به نتیجه ای نرسیدیم یه شماره پیگیری داده ولی 1 دو روز خبری نشده و همش میگن دوباره یا فردا
    در هر صورت هم یه 5 تومان از طرحم رفت هم 14 تومان شارژم فکر میکنم تو این دو روزه یه 3 - 4 گیگ دانلود کردم پس طرحم فعال بود و یه 4 روزی هم وقت داشتم تا طرحم تموم بشه .
    حالا نظر دوستان چیه؟
    من توصیه میکنم اگر میخون استفاده کنید سعی کنید از سیم کارتی استفاده کنید که شارژ نداشته باشه

احتمالن اگر زنگ بزنید می گن تو سیستم ثبت شده شما طرح رو غیر فعال کردید.!!! خیلی ناکس بازی در میارن

به من هم همین رو گفت.گفتم مگه دیوانه ام که این کار رو بکنم!!

بهترین کار همونه که گفتی

13. 2 کاربر از zoorg2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

حالا نظر دوستان چیه؟
    تا جایی که بروبچ میگن محدودیت داره و واسه 1 ماهش 3 گیگ هست.حالا 1 هفته ایش کمتره.تازه سیستمم شبا مشکل داره و در حالی که طرح فعاله از شارز کم میکنه.(البته در بعضی موارد)
    واسه شما 2 حالت داره.
    1.یا شما مقدار دانلودی که داشتید بیشتر از اون مقداری بوده که سیستم تعریف کرده و بعد هم از شارز گوشی کم کرده.
    2.ویا این مقدار شارزی که کم شده به خاطر همون مشکل شبا بوده که با توجه به اینکه شما الان سند و رسیو ندارید پس همون احتمال اولی درسته.
    من که طرحم فعال بود و حدود 1700 تومنم کم شده بود و اشکال از همون مشکلی بود که شبا هست (البته الان بهتر شده).زنگم زدم چیزی گیرم نیومد بیخیال شدم.
    اینم بگم مطمئن باشید طرح شما فعال بوده چون در غیر این صورت 3-4 گیگ فکر کنم یه 2-3 ملیون تومنی بشه.(من که یه بار حواسم نبود حدود 2 مگابایت دانلود کردم 2 تومن کم کرد چه برسه به 4 گیگ)

15. این کاربر از ebi66_boukan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

برای خرید حتما به یه نمایندگی مطمئن ایرانسل برو

من رفتم و یه سیمکارت معمولی به قیمت 5000 تومن خریدم . البته سیمکارت تقریبا رند هم داشت به قیمت 8000 تومان .
    همونجا یه فرم ثبت نام رو تکمیل می کنی و یه کپی از کارت ملی هم تحویل می دی . بعد از نیم ساعت یا یه ساعت سیمکارتت فعال می شه

برای سیم کارت هدیه اون کدپستی رو که تو فرم ثبت نام نوشتی رو باید از همون خط یه پیام کوتاه بدون متن به 2112 و بعد 2115 ارسال می کنی تا تایید بشه

17. این کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •