ولي واقعا كاكا بخواد اينطوري بازي كنه كه اوضاع خرابه
بعيده از يك بازيكن كه نامزد بهترين جهان بوده!
واقعا جاي خاليه رونالدينيو حس مي شه!
شايد خوب بازي نمي كرد ولي وجوودش يه روحيه واسه تيم بود
مثل جسد رونالدو كه غرور تيم رو بالا مي برد!!!
کاکا روحیه ش تعطیله
بازم خدا رو شکر روبینیو هست.
شاید الان دونگا از این تیم جمع کردنش پشیمون باشه.
کاملا تو بازی دیشب مشخص بود که بازیکنان برزیل مغرور شده بودند و انگیزه ای برای بازی در مقابل این تیم ضعیف نداشتند.
روبینیو دیشب عالی بازی کرد.
هرچی ابرو تا دیشب جمع کرده بودم از دست رفت.
برزیل قهرمان این جامه . من بهش امید دارم.
ببینیم امروز اسپانیا چه می کنه...
دومين بازي جام جهاني 2010 كه كامل ديدم
بازي كسل كننده اي بود .
به نظر من كره بازي و برد . با اينكه برزيلي ها بردن ولي بازي كه تموم شد اصلا راضي به نظر نميومدن .
گل اولي هم كه Maicon زد و نميخواست گل شه و گل شد باحال بود :دي
در هر صورت تبريك ميگم به طرفداري برزيل بابت برد تيمشون.
کسی میدونه؟![]()
مرسی
ولی این تیکه قرمز رو موافق نیستم! با بیرون پا به توپ کات داد. اگه می خواست پاس بده با داخل پا ضربه می زد.
نمی دونم فردوسی پور دیشب چرا با برزیل لج بود!!!
مجتبی جان برا این لج بود که اونم از برزیل همچین انتظاری نداشتنمی دونم فردوسی پور دیشب چرا با برزیل لج بود!!!
میگیم کره دفاع کرد درسته؟؟پس چرا برزیل حمله نکرد؟؟؟با یونان یورو 2004بازی که نمیکرد ؟ با کره شمالی بود
تعجب میکنم برزیل که اینهمه بازیکن داره واقعا هافبک خلاق توش پیدا نمیشد که گیلبرتو سیلوا یا ملو باید تو تیم ملی بازی کنن؟فک کنم جان واریو استقلال خیلی بهتر از این هافبکا به ترکیب برزیل بخوره
گل مایکون مشخص بود اشتباهی بود چون با توجه به نگاهش کاملا مشخص بود میخاست سانتر کنه
Last edited by beckham7; 16-06-2010 at 17:40.
بازی کسل کننده ای بود؟ خب دلیلش احتمالا اینه که بازیهای دیگه رو ندیدی! خیلی هم اتفاقا بازی خوبی بود. البته دلیل خوب بودنش بازی بی نظیر کره بود. همه متعجب بودن که چه طور جلو برزیل اینا اینطور بازی میکنن.بازي كسل كننده اي بود .
دیگه حاشا نکن دوست عزیز D: کاملا مشخص بود که میخواست سانتر کنه. اصلا نگاهش به سمت دروازه نبود و بعد از ضربه رو سر بازیکنا رو نگاه میکرد. از بس متعجب بود از گلی که زده، زد زیر گریه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)