وقتی tt رویه نیمکت باشه همین میشه دیگه ولی گل اول آفساید بود
وقتی tt رویه نیمکت باشه همین میشه دیگه ولی گل اول آفساید بود
کل سایت های خارجی و داخلی و کارشناسان گفتن آفساید نبوده!!!
مقصر اصلی علی دایی بودتو زمین داشت راه میرفت . فرانسه 10 نفره بازی میکرد
![]()
بازی فرانسه مکزیک رو ندیدم! ولی وقتی نتیجه رو فهمیدم، اصلا باورم نشد!!! یعنی دومنک بره بمیره! امکان صعود تقریبا یه چیزی در حده محاله...نه؟
آه ایرلندیا بدجور دامن فرانسه رو گرفت
اینو خوب امیدی
نمیدونم چرا آنری رو بازی نداد .
دوستان من یکی از هوارداران پر و پا قرص تیم فرانسه هستم...
میگم به نظرتون فرانسه صعود میکنه...
من میگم صعود میکنه...
چون اگه مکزیک و اروگوئه یکیشون از همدیگه ببازن و فرانسه هم آفریقای جنوبی رو ببره فرانسه میشه دوم و صعود میکنه...
درسته؟
اصلا اعصابم داغون بود p30 نیومدم فقط نظرم رو چند روز قبل بخونید به روشنی روز:
سردگمی مربیی که حتی به سیستمه خودش هم اعتماد نداره مشخص میکنه هیچ فکری پشت فرانسه نبود.. ریبری در مرکز زمین؟؟!! عالیه منتها ... اوه پسر گند زدی برو همون گوش چپ!! هی مربی.. مربی.. 2-0 عقبی الان باید تعویض کنی!! -ولش کن خستم! سرم درد میکنه صدام نکن داشت خوابم میبرد! هی اما اگه شماره 12 رو بیاری با 12 صورفلکی یه 24 تشکیل میشه که اگه 22 تا ازش کم کمی که نشون دهنده جام 20 امه منها 2 گلی که خوردی اونوقت 2 گل باقی میمونه که میتونه مال تو باشه.. اینو یکی از قاب بازهای معروف قهوه خونه ی محلمون گفت..فرانسه باید به مهاجماش اضافه کنه وگرنه اون صفر جلوی نام تیم باقی میمونه... سردرگمی در طراحی حمله و نبود یک استراتژیست در خط حمله فرانسه محرز بود.. ریبری که از اول بازی اصرار داشت بگه من ریبری هستم الان همه رو دریب میزنم و براتون گل میزنم...فرانسه برای یه بازی بهتر باید یا سیستم رو عوض کنه یا جای بازیکنا رو وگرنه مثل روز روشنه...
.......
ما فقط امیدمون به بازیه آخره....................
اگر مکزیک و اروگوئه مساوی نکنند و ما ببریم میریم بالا...........
آخه چرا آنری رو نیاورد........
حقشه وقتی شوتش کردن بیرون می فهمه.............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)