هنوز کسپر نشناخته
اینم نتیجه الانه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هنوز کسپر نشناخته
اینم نتیجه الانه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی که میگفتن کسپر دیگه به نامه های ایران جواب نمی ده و تشکر نمی کنه . به نظر من اون یک تغییر بوده که دیگه دو تا پیام ندن و یکی بدین و در متن پیامشون نواقصی بود که حالا کامل کردنو بعد از فرستادن فایل سریع اگه فایل ویروس جدید بود پیام میده و در همون پیام تشکر میکنه
این تصویر مربوط به جوابهای قبلی
و این برای الان
![]()
همه سرویس های ایمیل معروف و حتی سایت های آپلود از انجین آنتی ویروسها برای محافظت از کاربراشون استفاده میکنند. قبلا یاهو و هاتمیل از دو آنتی ویروس نورتون و Trendmicro استفاده میکردند. الان نمیدونم همین آنتی ویروسها هستند یا تغییر دادند.
اگر اسم فایل آلوده رو که سرویس ایمیل به شما بعنوان اخطار نشون میده رو بنویسی میشه تشخیص داد کدوم آنتی ویروسه. همینطوری که نمیشه ..![]()
بله ايميل ها هم آنتي ويروس دارن كه آن لاين اسكن ميكنه. براي yahoo رو ميدونم نورتن هست ولي hotmail رو نميدونم
تروجان دومی چی شد؟ اجراش کردی و نشناخت؟
خب الان سیستمت باید آلوده باشه.
امروز تولد p30world ، تولدش مبارك
تمام دوستان هم خسته نباشن خيلي دارن زحمت ميكشن و فعاليت ميكنن همگي موفق باشين![]()
میخوام اجرا کنم ولی اصلا اجرا نمیشه
یعنی الان ویروسی شدم؟
چطوری باید متوجه بشم که ویروسی شدم؟
Last edited by gharibe63; 20-06-2010 at 19:21.
نمیدونم چرا کسپر من 19 تا رو شناسایی میکنه. با وجودیکه تنظیماته کسپر رو چند بار تغییر دادم و روی حالت سختگیرانه ترینه ممکن گذاشتم ولی باز هم همون 19 تا رو بیشتر نشناخت. کسپر شما چه ورژن و چه تنظیماتی داره Dreamland عزیز؟
![]()
با Hitman Pro یا Malwarebytes Antimalware سیستمت رو اسکن کن.
سلامویروس جدید.
این ویروس رو فقط 1 آنتی ویروس به اسم Fortinet تا این لحظه میشناسه. همه آنتی ویروسهای دیگه فعلا
جی دیتا ، 30/ 3 / 89 ساعت 21 - شناخت و حذف کرد .
عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)