تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 36 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 358

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011 | پیش فصل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فقط امیدوارم پول زور برای خرید فابرگاس ندند و سیاست لاپورتیسم را در پیش بگیره این راسل

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

بفرما آقا حسین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خدایی کلیپه خنده ایه!!! مرسی عزیز!
    اینم لینک مستقیم واسه دانلود:
    کد:

داره خودمونی میشه marya13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

میگم دوستان کسی این جشن اسپانیایی ها تو مادرید رو کامل نداره ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آدريانو با 10 ميليون يورو به بارسلونا پيوست

خبرگزاري آريا- آدريانو بازيکن برزيلي سويا با دريافت ده ميليون يورو با بارسلونا قرارداد بست.
    به گزارش خبرگزاري آريا،رسانه هاي اسپانيايي امروز گزارش دادند باشگاه فوتبال بارسلونا،آدريانو را از باشگاه فوتبال سويا خريده است. در اين گزارش ادعا شده سويا با دريافت ده ميليون يورو (دوازده ميليون و هشتصد و سي هزار دلار) براي انتقال آدريانو بازيکن بيست و پنج ساله برزيلي به بارسلونا، موافقت کرده است.
    براساس اين گزارش،اين نخستين قراردادي است که ساندرو روسل پس از تحويل سمت رياست باشگاه بارسلونا از خوان لاپورتا در اول ماه ژوئيه، امضا مي کند. پپ گوارديولا سرمربي بارسا ظاهرا هفته جاري از روسل خواسته است بال چپ تيم را تقويت کند.
    برپايه گزارش خبرگزاري آلمان،آدريانو سال دو هزار و پنج به سويا پيوست و نقش مهمي در قهرماني اين تيم در دو دوره مسابقات جام يوفا و دو دوره مسابقات باشگاه هاي اسپانيا، ايفا کرد.
    کد:

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اینم در مورد این بازیکن جدید
    کد:

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

زلاتان آماده بازگشت به تیم ملی سوئد

سایت گل - زلاتان ایبراهیموویچ در صحبتهایی اعلام کرد که پس از صحبتهایی که با اریک همرن، مربی جدید تیم ملی سوئد داشته، تصمیم گرفته تا بار دیگر پیراهن تیم ملی سوئد را برتن کند.

زلاتان روز جمعه در کنفرانسی خبری گفت: «آنچه من همیشه گفته ام این است که افتخار می کنم که برای تیم ملی کشورم به میدان بروم. شما می توانید بر روی دیدار بعدی تیم روی من حساب باز کنید.»

این ستاره باتجربه در ادامه صحبتهایش اعلام کرد که نبود انگیزه و شکست تیمش مقابل دانمارک و ناکامی در راهیابی به رقابتهای جام جهانی سبب شده بود تا او تصمیم به خداحافظی از فوتبال ملی بگیرد.

ایبرا ادامه داد: «بعد از آخرین بازی، زمانی که تیم ما در راهیابی به جام جهانی ناکام ماند، احساس کردم که تمام انگیزه هایم ناپدید شد. به همین دلیل تصمیم به خداحافظی گرفتم. هیچ انگیزه ای برای بازی کردن نداشتم ولی من یک بازیکن جنگنده هستم و می خواهم برای پیروزی بازی کنم. همیشه به این فکر می کنم که پس از پایان فوتبالت، باید از تو به عنوان بازیکنی برنده یاد شود.»

زلاتان در حالی به ترکیب تیم ملی سوئد بازمی گردد که با انجام 62 بازی ملی، 22 گل برای کشورش به ثمر رسانده است. ایبرا اکنون آماده است تا برای راهیابی تیم ملی کشورش به رقابتهای یورو 2012 بجنگد و در این راه می بایست مقابل تیمهای هلند، مجارستان، فنلاد، موالداوی و سن مارینو قرار بگیرد.

از همین رو انتظار می رود تا در دیدار دوستانه تیم ملی سوئد مقابل اسکاتلند که روز یازدهم آگوست برگزار می شود، شاهد حضور زلاتان در ترکیب زرد و آبی پوشان باشیم.

کد:
    2010/7/16

چابی: مورینیو انگیزه بارسلونا را بیشتر می‌کند

سایت گل - چابی ارناندس، استاد خط میانی بارسلونا و ستاره بارسا و تیم ملی اسپانیا در گفتگویی با روزنامه اسپورت گفته رفتن ژوزه مورینیو به رئال مادرید انگیزه‌ای برای بارسا خواهد بود: «مورینیو مربی بزرگی است و رفتن او به رئال انگیزه‌ای اضافی برای ماست که حتی از اینی که هستیم هم بهتر شویم. مادرید فصل گذشته تلاش اقتصادی زیادی انجام داد تا بازیکنان بزرگی بخرد و حالا آنها یکی از بهترین مربیان دنیا را دارند. آنها می‌خواهند قهرمان شوند و باید ببینیم این فصل چه می‌شود.»

او درباره آدریانو، خرید جدید بارسا گفته از آمدن این بازیکن سریع و انعطاف‌پذیر برزیلی خوشحال است: «او خریدی عالی است و به ما گزینه‌های بسیاری خواهد داد. او بسیار سریع است و با هر دو پا عالی بازی می‌کند. او بازیکنی بسیار رقابتی و کامل است.»

چابی همچنین از سسک فابرگاس گفته: «همه چیز بستگی به بارسلونا و آرسنال دارد. سسک گفته دوست دارد بیاید و امیدوارم در کنار ما بازی کند. او و من با هم سازگار هستیم و او دی‌ان‌ای بارسلونا را دارد.»

این بازیکن 30 ساله همچنین امیدوار است کارلس پویول در تیم ملی اسپانیا بماند: «اسپانیا در دورانی درخشان از تاریخ خود به سر می‌برد و نسلی عالی از بازیکنان دارد. هیچ بازیکنی هرگز از رقابت خسته نمی‌شود. او دارد به کناره‌گیری فکر می‌کند، ولی فکر کنم به حضور در تیم ملی ادامه دهد.»

کد:
    2010/7/17

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گزارش ویژه: پنج قانون مورینیو در اولین جلسه تمرینی

سایت گل – ژوزه مورینیو، مربی رئال مادرید در اولین جلسه تمرینی تیمش گفته هر کسی دیر به اتوبوس تیم برسد، از بازی بازخواهد ماند: «من منتظر هیچ کس نمی‌مانم. اگر کسی به اتوبوس دیر برسد او را جا خواهیم گذاشت، حتی اگر مجبور شویم با یک بازیکن کمتر بازی کنیم.»

مربی پرتغالی پنج قانون طلایی وضع کرده که بازیکنانش باید از آن پیروی کنند. این قوانین به این ترتیب هستند:

1- هر کسی که دیر به تمرین برسد حق حضور در تمرینات گروهی را ندارد و باید تنها تمرین کند. جلسات تمرینی ساعت 9:30 صبح آغاز می‌شود.

2-به نظر می‌رسد مورینیو بسیار به وقت‌شناسی اهمیت می‌دهد، چون قانون دوم او می‌گوید اتوبوس تیم همیشه سر وقت حرکت خواهد کرد و هر کسی دیر برسد حق حضور در آن بازی را نخواهد داشت.

3- جلسات تمرینی 90 دقیقه به طول می‌انجامند، اما شامل تمرینات سخت می‌شوند و کار فیزیکی بدون توپ مورد توجه مورینیو نیست.

4- بازیکنان مصدوم باید یک ساعت پیش از تمرین به مجتمع تمرینی بالدبباس بروند تا مورد معاینه پزشکان قرار بگیرند. دکترها به مربی خواهند گفت آیا بازیکنان قادر به تمرین هستند یا نه.

5- استفاده از موبایل و گوش دادن به موسیقی در اتوبوس تیم منعی ندارد، اما موبایل‌ها باید در حالت سایلنت باشند و صدای موسیقی هم نباید آن قدر بلند باشد که دیگران را اذیت کند.

مورینیو قصد دارد نظم و انضباط را بر تیم حاکم کند.

کد:

زلاتان: از شایعات خسته شدم

سایت گل – زلاتان ایبراهیموویچ مهاجم بارسلونا گفته از شایعات نقل و انتقالاتی که رسانه‌ها منتشر کرده‌اند خسته شده است.

او که تنها یک فصل را در بارسلونا گذرانده در نشستی خبری گفت که قصد دارد دوباره به تیم ملی سوئد هم بازگردد. ایبراهیموویچ درباره انتقال خود گفته است: «وقتی به تعطیلات رفتم بازیکن بارسا بودم و وقتی به تمرینات برگردم باز هم بازیکن بارسا هستم. چهار سال از قرارداد من با این باشگاه مانده. می‌خواهم به همه آنهایی که از اسم من استفاده کردند تبریک بگویم و از آنهایی که به این شایعات دامن زدند تشکر کنم. به گفته آنها من به چلسی، منچستر سیتی و هر جای دیگری رفتم و اتفاقا بسیار هم به من خوش گذشت!»

ایبرا با قیمت 69 میلیون یورو به بارسلونا آمد و گران‌ترین بازیکن تاریخ این باشگاه شد. او در ابتدا کار را عالی شروع کرد اما مصدومیت او باعث شد دچار مشکل شود و دیگر هم نتوانست به فرم عالی خود برگردد و در نهایت جایش را در ترکیب ثابت از دست داد.

با آمدن داوید ویا، شایعات بسیار زیادی درباره جدایی زلاتان منتشر شده است، به ویژه آن که بارسا مشکلات مالی زیادی هم دارد. زلاتان سالانه 14.5 میلیون یورو دستمزد می‌گیرد.

کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

مصاحبه با مورینیو

سایت گل- مربي پرتغالي باشگاه مادريدي در گفتگويي با خبرگزاري پرتغال از تمايل تيمش براي جذب سامي خديرا، ستاره آلماني صحبت کرده.
    مورينيو اميدوار است تا بتواند موفقيتهايش را با تيم مادريدي ادامه دهد و در اين گفتگو از برنامه هايش براي کهکشاني ها سخن گفته است:

* قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا هدف اصلي شماست. نه؟

** قهرماني ليگ قهرمانان اروپا، خواسته اي منطقي براي تيم مادريدي است که شايد در اين لحظه تيم فوق العاده اي نداشته باشد، ولي بايد در نظر داشت که در رختکن اين تيم بهترين بازيکنان دنيا حضور دارند. آنها دوست دارند به موفقيت برسند و اگر اين اتفاق نيفتد نااميد مي شوند. همين مي تواند انگيزه خوبي براي تيم ما باشد.

* آيا فشارهاي کادر مديريتي بر روي شما تأثيرگذار است؟

** زماني که قرارداد امضا کردم، از من خواسته شد که وظيفه و مسؤوليت بخشي را برعهده بگيرم که آنها در آن تخصص ندارند و پرونده اي متفاوت با آنچه مربيان اخير اين تيم داشتند، به من ارائه دادند.

* پرونده جديد و پروژه جديد تيم مادريدي چيست ؟

** به جز کاپلو، تمام مربياني که در اينجا بودند، مي خواستند پرونده جديدي را آغاز کنند. زماني که آنها به نيمکت مربيگري تيم رسيدند، بايد که تجربه اي جديد را آغاز مي کردند و مسائل جديدي را تجربه مي کردند و کمبود سطح تيم را بر گردن بازيکنان انداختند. به همين دليل مسؤولان باشگاه مربي اي را انتخاب کردند که موفقيتهاي به مراتب بيشتري در مقايسه با بازيکنان تيم داشته باشد و تجربه درخشش بيشتر از بازيکنان باشد.

* وظيفه اصلي شما به عنوان مربي رئال چيست؟

** مسؤوليت من اين است که ساختاري را در تيم بنا نهم که به سمت پيروزي و موفقيت پيش برود؛ زيرا بزرگترين تيم دنيا نبايد دو يا سه فصل را بدون کسب عنوان قهرماني سپري کند و يا اينکه بايد که چنين تيمي 10 يا 20 سال در حسرت قهرماني در رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا بماند. رقابت حساسي که ميان دو تيم بارسلونا و رئال مادريد وجود دارد، انگيزه مضاعفي براي من محسوب مي شود.

* بارسلونا را چطور مي بينيد؟

** به نظر من بارسلونا بهترين تيم دنياست. ساختار اين تيم شکل گرفته و بازيکنانش مي توانند با چشمهاي بسته هم بازي کنند. بارسلونا فلسفه خاص خود را دارد که آن را حفظ کرده و در مقابل تيمهايي که در حال شکل گيري هستند، بازي مي کنند. آنها رو به جلو حرکت مي کنند، ولي آنچه من مي خواهم اين است که اين ما باشيم که جلوتر از همه حرکت مي کنيم.

* پس بشدت در انتظار موفقيت سريع و زودهنگام هستيد!

** شايد فصل اول حضور برروي نيمکت مربيگري يک تيم، زمان مناسبي براي کسب موفقيت نباشد، ولي من دوست دارم که خودم را تحت چنين فشارهايي قرار دهم. در بازه زماني بلند مدت مي توانم به آرامش دست بيابم. دوست دارم بگويم که لازم است هر چه زودتر به موفقيت برسيم و اين فشار را دوست دارم.

* به خريدهاي زيادي در رختکن تيمتان نياز داريد؟

** نمي خواهيم پادشاه بازار نقل و انتقالات باشيم. همان فلسفه هميشگي رئال مادريد را دنبال مي کنيم؛ خريد بازيکنان طبق پروژه. ما دي ماريا را به خدمت گرفتيم؛ درست است که اين خريد برايمان اندکي گران تمام شد، ولي او ظرفيت بالايي دارد. اکنون به دنبال جذب خديرا هستيم، بازيکني که فضاي زيادي براي پيشرفت و بهبود دارد. اين همان شيوه خريدي است که من از آن لذت مي برم.

*گمان مي کنيد که رئال در چه پستهايي بايد به تجديد نيرو و تقويت قوا بپردازد؟

** ما به يک مدافع و يک بازيکن مياني نياز داريم، ولي بايد با تعادل و بدون دخالت احساسات خريد کنيم. زيربناي اصلي تيم ما برپايه تيم فصل گذشته است و بازيکناني که به رختکن تيم اضافه مي شوند، براي افزايش حس رقابتي در رختکن تيم مي باشند. اين اندکي پيچيده است؛ زيرا زماني که تيم مادريدي نسبت به جذب بازيکني ابراز تمايل مي کند، قيمت اين بازيکن به صورت نجومي افزايش مي يابد.

* از کريس چه توقعي داريد؟

** اميدوارم که او مثل هميشه باشد. در خلق فرصتها به تيم کمک کرده و گلهاي سرنوشت سازي را به ثمر برساند و به تيم در کسب جامهاي قهرماني ياري برساند. نمي توانم توقع ديگري داشته باشم؛ زيرا انگيزه هاي او فراوان است. کریس و کاکا نباید بیش از این منتظر جام بمانند.

* مردم نسبت به شما چه ديدگاهي دارند؟

**گمان مي کنم که خيلي ها از ديدن موفقيتهاي من خسته شده اند. خيلي ها مي گويند که من مربي تدافعي اي هستم، ولي اولاً اين صحت ندارد و ثانياً اينکه واقعاً برايم مهم نيست و ثالثاً يک مربي تدافعي يک بار مي تواند به قهرماني برسد ، نه 17 بار. جامهاي قهرماني خودشان گوياي همه چيز هستند. به عنوان مثال در ديدار اينتر مقابل بارسا، اينتر در دور برگشت، بازي فوق العاده تدافعي اي را ارائه کرد، ولي در ديدار رفت، ما به سه گل دست يافتيم و بازي فوق تهاجمي اي رابه نمايش گذاشتيم، ولي از بازي دور رفت هيچ وقت صحبتي نمي شود.

کد:
    پیگرینی: من در رئال هیچ‌کاره بودم

سایت گل – مانوئل پیگرینی، مربی سابق رئال مادرید به شدت به کارفرمایان سابقش تاخته و گفته صدای او در برنابئو شنیده نمی‌شد.

پیگرینی تابستان گذشته مربی مادرید شد، اما نتوانست آنها را به هیچ عنوانی برساند و سرانجام جایش را به ژوزه مورینیو داد.

این مربی اهل شیلی در مصاحبه‌ای با نشریه ال‌مرکوریو گفته که روسای سابقش حمایتی از او نمی‌کردند و او در نقل و انتقالات دخالتی نداشت: «ما فاتح لیگ قهرمانان نشدیم، چون تیم ساختاریافته‌ای برای فتح آن نداشتیم. این مخالفت اصلی من با فلورنتینو پرس بود. ما در جام حذفی هم خیلی بد کار کردیم که شرم‌آور بود و من مسئولیتش را به صورت کامل به عهده می‌گیرم.»

مربی سابق ویارئال اصرار دارد که نمی‌خواست آرین روبن یا وزلی اسنایدر را بفروشد: «اختلاف نظر زیادی درباره ساختار تیم داشتیم. اما آنها بعضی از بازیکنان که از دید من مهم بودند را فروختند.»

کد:

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

پیگرینی: من در رئال هیچ‌کاره بودم
    دقیقا همینطوره ، و به همین دلیل نامهای کوچکی مثل تو و کرش و راموس و ... با اهدافی کوچکتر از خودتان هیچوقت در رئال موفق نمیشوید جناب مهندس پیگرینی

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بیاید این گومز رو وردارید ببرید رئال
    شاید اونجا استعدادهاش شکفته شد هر چند رئال خودش کلوب بازیکن خراب کنی هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •