تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 83 اولاول ... 152122232425262728293575 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 830

نام تاپيک: ویژه امتحانات نهایی سال سومی ها

پروفشنال maghzae-motefaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سوالاش خوب بود دمشون گرم...اولین 20 درست حسابی رو گرفتیم!
    سوال رفار و گرفتار هم غلط سوالی داشت نباید میگفت ساخت...ساخت یهنی مشتق و مرکب و . . .
    ولی ما گول این جور تله هارو نمیخوریم...نه داداش!
    هندسه هم که همش تمرینه کتاب
    این دو روز رو حسابی استراحت میکنیم...آخییییییییش.
    نمره ها
    دینی 19
    جبر 19.75~20
    ادب19.25
    حسابان 19.25
    زبان فارسی 20

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ابول داره .
    تبريك.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بجه ها 16.5 Fix ! اگر مصحح محترم به جواب ها درست و مشابه نمره بدن میشه روی 17.5 هم حساب کرد .

سوال 20 ب رو درست نوشته بودم بعد کردمش 4 جزیی 75/ اینجا پرید 75 سر شعر منظوم ! اینا هر سال جواب این سوالشون بله بود چرا امسال نه شد ؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهرون دیگه!!!

پيش فرض

من واقا دپری شدم! تو عمرم امتحانامو به این بدی نداده بودم.نمیدونم واقا باهام چی شده؟
    دینی=20
    حسابان = 18.5
    جبر= 19.5
    ادبیات= 15.5
    زبان فارسی= 16

یعنی باید حداقل هندسه رو کم کم 19 بگیرم(باید سعی کنم 20 بگیرم).شیمی رو 19 تا 20 بگیرم. فیزیک رو کم کم 17 بگیرم.عربی رو 18 بگیرم.زبان رو هم 20 بگیرم. یعنی اگه معدلم زیر 18 شد فکر کنم بهتر باشه برم از پشت بوم حوزمون خودمو پرت کنم پایین! بابا معلم ادبیاتمون کل سال رو باهامون تست کار کرد و حتی بیشتر امتحاناشم تستی بود.اصلا نهایی کار مکرد نتیجشم این شد! خودش گیر داده بود شما کنکور دارین اینا همش بچه بازیه! البته از یه جهتی راست هم میگفت ولی خوب 15% تاثیر داره!

راستی بچه هاشماها تمرینهای آخر هندسه فضایی رو بلدین؟ اون صفحه آخرش خیلی سخته!

اگه نباشه جاش خالی می مونه MRTZ HSV's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    کرج~مترو~تهران~دانشگاه~...

پيش فرض

کجاش ایول داره...تازه خیلی هم بده
    surprise دینی 20میشی؟دمت گرم باووو

معلم هندسه ما خیلی باهاله همه تمرینارو جواب داده
    هرکی خواست بگه براش عکس بگیرم بزارم...

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

مال ما هم حل کرده
    ولی از اونجایی که چند تمرین هست که خیلی شبیه هستن مخصوصا فصل آخر
    می ترسم اونارو اشتب بنویسم
    راستی من هنوز چک نکردم عینا از کتاب میدن؟

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

من فکر کنم 18.75 یا 19 بشم. اون شعر منظوم ، 0.75 نمرم رو کم کرد. واقعا اون سوالش غیر استاندارد بود. تو زبان فارسی که دیگه نمی خواد تمام آرایه ها رو بلد باشیم، یکم واضح تر می دادن می مردن؟. من گفتم شاید "سخن" منظورش علم و آگاهی باشه و این یک آرایه کافیه. علاوه بر اون اگه کسی بنویسه بله دیگه تا اخرش صفر می شه.
    بلاخره این زبان فارسی هم از دستش راحت شدیم.

و حالا درس هندسه ، زمین شناسی ( برای تجربیا ) و جامعه شناسی ( برای علوم انسانی ها) :
    هندسه معمولا سوال خارج از کتاب نمی آد و اگر هم بیاد خیلی شبیه سوالات کتاب می دن ( البته اگه نخوان مثل بعضی امتحان های قبلی الکی سختش کنن ).
    پس اولویت اول و آخر کتاب است. نمونه سوال هم مفیده تا حداقل بدونی برای چه سوالایی چقدر توضیح لازمه.
    با توجه به وقت کم دیگه برنامه ریزی به نظر من معنی نداره. و باید تا آخر توانتون امروز بخونین و فردا که دیگه نیاز به توضیح نداره
    سعی کنید اول هر سوالی برای خودتون یاد آوری کنید چطور حل می شه و اگر نفهمیدید اون وقت به جوابش نگاه کنید.

موفق و پیروز باشید.

پروفشنال maghzae-motefaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستان به نظرتون زبان فارسي به فينگليش اينطوري ميشه(zabanfarcy3)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    واقعا براشون از ته دل متاسفم

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهرون دیگه!!!

پيش فرض

سلام بچه ها.یه نکته رو تو هندسه خیلی خیلی رعایت کنین.حتما حتما تمیز و منظم بنویسین مخصوصا سوالای اولش.یکی از رفیقام که الان پیش هستش رفته بود امتحان خوب نوشته بود ولی یه سوال رو 1 نمره غلط داشت نفهمیده بودن از بس سوالای اولش رو تمیز و درست نوشته بود فک کرده بودن بقیش هم همینطوریه سرسری تصیح کرده بودن و شده بود 20! الان دوباره زبان فارسی رو چک کردم دیدم اگه خوب تصیح کنن شاید 17 هم شدم.
    دوستان به نظرتون زبان فارسي به فينگليش اينطوري ميشه(zabanfarcy3)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    واقعا براشون از ته دل متاسفم
    واقا خیلی جالبه! حال میده طراح زبان هم همین باشه! کلید تصیحش چی میشه!!!

من برم یه 1 ساعتی چرت بزنم و شروع کنم. ترم های قبل همشو 19-20 گرفتم.تازه با سوالای خارج از کتاب. ببینم میتونم اینو 19-20 بگیرم یا ...!

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهرون دیگه!!!

پيش فرض

کجاش ایول داره...تازه خیلی هم بده
    surprise دینی 20میشی؟دمت گرم باووو

معلم هندسه ما خیلی باهاله همه تمرینارو جواب داده
    هرکی خواست بگه براش عکس بگیرم بزارم...
    آره احتمالا.نمیتونم بگم 100% ولی در شرایط تحصیح خوب امیدی هست بهش.

معلم هندسه ما هم فصلهای 1 و 2 رو جواب داده ولی از 3 به بعد خودشو راحت کرد و همشو از منشور دانش کپی کرد داد به ما. خودش بیشتر با تست حال میکنه.بابا نمیدونم بگم از بدشانسیمون یا ... اکثر معلمامون پیرو تستن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه smagoli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    SaRi

پيش فرض

اینجا چقد بچه درس خون داره (((:

همچینم که شما میگین اسون نبود.

نسبت به سالهای قبل خیلی هم سخت بود

نمیدونم چرا امسال دارن همه امتحاناتو سصخت میگیرن

به برگه پاسخ نامه توجه کردین؟؟؟؟ امتحان زبان فارسی بود، بعد بالاش نوشته بود کشور ؟

خدا عربی رو بخیر کنه ))))))))))))))))))))))))))))))

نیوفتم خوبه

---------- Post added at 02:02 PM ---------- Previous post was at 02:00 PM ----------

آره احتمالا.نمیتونم بگم 100% ولی در شرایط تحصیح خوب امیدی هست بهش.

معلم هندسه ما هم فصلهای 1 و 2 رو جواب داده ولی از 3 به بعد خودشو راحت کرد و همشو از منشور دانش کپی کرد داد به ما. خودش بیشتر با تست حال میکنه.بابا نمیدونم بگم از بدشانسیمون یا ... اکثر معلمامون پیرو تستن!

کلا سیستم اموزشیمون خرابه

---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:02 PM ----------

من فکر کنم 18.75 یا 19 بشم. اون شعر منظوم ، 0.75 نمرم رو کم کرد. واقعا اون سوالش غیر استاندارد بود. تو زبان فارسی که دیگه نمی خواد تمام آرایه ها رو بلد باشیم، یکم واضح تر می دادن می مردن؟. من گفتم شاید "سخن" منظورش علم و آگاهی باشه و این یک آرایه کافیه. علاوه بر اون اگه کسی بنویسه بله دیگه تا اخرش صفر می شه.
    بلاخره این زبان فارسی هم از دستش راحت شدیم.

و حالا درس هندسه ، زمین شناسی ( برای تجربیا ) و جامعه شناسی ( برای علوم انسانی ها) :
    هندسه معمولا سوال خارج از کتاب نمی آد و اگر هم بیاد خیلی شبیه سوالات کتاب می دن ( البته اگه نخوان مثل بعضی امتحان های قبلی الکی سختش کنن ).
    پس اولویت اول و آخر کتاب است. نمونه سوال هم مفیده تا حداقل بدونی برای چه سوالایی چقدر توضیح لازمه.
    با توجه به وقت کم دیگه برنامه ریزی به نظر من معنی نداره. و باید تا آخر توانتون امروز بخونین و فردا که دیگه نیاز به توضیح نداره
    سعی کنید اول هر سوالی برای خودتون یاد آوری کنید چطور حل می شه و اگر نفهمیدید اون وقت به جوابش نگاه کنید.

موفق و پیروز باشید.

بهترین راه برای نمره گرفتن از هندسه حفظ کردن کتابه و لا غیر :

11. این کاربر از smagoli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

rpf

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •