سلام دوستان . من 256 از مخابرات دارم . میشه بگین وضعیت من چطوره ! دانلودم روی 30 هستش !
![]()
سلام دوستان . من 256 از مخابرات دارم . میشه بگین وضعیت من چطوره ! دانلودم روی 30 هستش !
![]()
علت اینکه downstream گاهی بالا پایین میشه و با روشن خاموش کردن مودم تغییر میکنه چیه؟ از طرف Isp هست؟ ضمنا upstream هیچ تغییری نمیکنه وثابته .
وضعیت مودم من اینه:
بعضی ساعات روز قطعی زیاد می شه قبلا این قدر Attenuation زیاد نبود سر خط هم تست کرد فرقی نداره ایراد از چی می تونه باشه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کمبود سرعت و قطع وصل شدن مداوم اینترنت گوشی
با سلام
یه سوال دارم واون اینه که وقتی با گشی ارکسون 800 به اینترنت وصل میشم سرعت دانلود خیلی پایین میاد وهمچنین تند تند قطع میشه
ولی وقتی با خود گوشی وصل میشم خیلیم خوب جواب میده
لطفا راهنماییم کنید
باید بگم که صد بار ویندوز وکنکشن های اینترنت را پاک ودو باره نصب کردم ولی جواب نداده
مشکل اینترنت من چی میتونه باشه؟ خواهش میکنم کمکم کنید.
متشکرم
Last edited by DragonVsPhoenix; 31-08-2011 at 08:36.
راستی این تصویر، نمودار سرعت دانلود یه فایل رو نشون میده . مشخصه حین دانلود، سرعت دائما در حال تغییره و اکثر اوقات صفر و با هر لینک دیگه ای این مشکلو دارم.
با سلام.
از اساتیدی که جواب سوال بنده رو میدونن تقاضای کمک دارم.بنده isp دارم.نمیدونم چجوری میتونم rate کاربرای Adsl رو تغییر بدم.توی dslam هیچ جا پهنای باند کاربرامو محدود نکردم.
اما تو بعضی خطوط تلفن که رانژ میکنم rate رو میزنه 256 و بعضی جاهای دیگه .1023
امیدوارم جای درستی سوالمو پرسیده باشم.email رو میزام که دوستان لطف کنن شماره تلفنشون رو برام بزارن.
هزینه ی وقت با ارزش اساتید رو هم تقدیم می کنم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
درود بر همه دوستان
میخواستم بدونم وضعیت خطم چطوره؟ خیلی درامه؟
سرویسم 512 هستش.
اسپلیتر هم روی خطم دارم نمیدونم چرا اینقدر( اس ان آر) پایینه؟!
چیکار باید کرد؟
ممنون.
سلام حدود 8 ساله منتظرم ای دی اس ال بکشم . حالا هم که شده به علت نویز زیاد کلافه شدم . نویزم روی 6 هست و همش قطعی دارم.هیچکسی هم اهمیتی نمیده . نه مخابرات نه شرکت مربوطه.
واقعا دیگه میدونم چیکار کنم.
خیلی کارها کردم ولی اصلا درست نمیشه .تنها مونده تعویض فیوز خطم در مخابرات .
که بعید میدونم حل شه.سرعتم روی 120-150 متغیره ولی اصلا سرعت برام مهم نیست.فقط ارتباط دائم میخوام.
خواهش می کنم اگه دوستان تجربه ای دارند در اختیار من و دوستان بزارند تا استفاده کنیم ممنون
به دلیل دور بودن شما از مرکز مخابراتیتون خط شما کشش سرویس 2 مگ رو نداره به خوبی.
شما از اطلاعات خطتتون مثل کاربر بالایی عکس بگیرید تا وضعیت خطتتون رو چک کنم اگر فاصلتون زیاد باشه down stream رو روی 512 یا 1024 ببندند مشکل حل میشه.
سرویس دهندتون کدوم شرکته؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)