نوشته شده توسط Amin CG
Hi everybody specially the dear administrator,
I sent my design but I don't know in which section of the site I can see it.
Would you help?
Thanks
نوشته شده توسط Amin CG
Hi everybody specially the dear administrator,
I sent my design but I don't know in which section of the site I can see it.
Would you help?
Thanks
ممنون....اما بيشتر دلم مي خواست بگم اصولي هست يا نه .... واسه همين اينجا پرسيدم...نوشته شده توسط love-to-learn
Last edited by ALI Kheradmand; 16-09-2006 at 11:15.
love-to-learn عزيز فكر ميكنم براي موارى 3 و 5 به اين صورت هم مي توان گفت:نوشته شده توسط love-to-learn
3.اسم كامل شما (يعني به ترتيب اسم كوچك+اسم مياني+نام خانوادگي) (با زبان مادري يا همان فارسي)
5.اسم تمام سازمانهاس اداري،اجتماعي يا خيريه اي در آنها عضو بوده ايد.
دوست عزیز من 1 سال انگلیسی کار کردم بعد ول کردم فقط به خاطز کمکور حا لا هم نیمه دوم دانشگاه اصفهان قبول شدم تو این مدت میخواستم زبان کار کنم که یکی این موسسه به من معرفی کرد حا لا هم دودلم حالا هم برای من قیمت هم مهم نیست موثر بودن مهمه. خوب یه قدار بیشتر بگو سی دی ها چه جوری بود من وقت زیاد دارم میتونم روی اینها بیشتر کار کنم نظر شما چیه؟
در ضمن ممنونم که با من همکاری میکنی
نوشته شده توسط asalbanoo
asalbanoo جان مرسي
ولي اسم كامل براي ما ايرانيها همان نام و نام خانوادگي است چون ما ايرانيها اسم مياني نداريم.
برای مورد 5 هم با کلمه اداری تقریبا موافقم ولی اون موقع که مینوشتم این کلمه به ذهنم نیومد - در مورد اجتماعی منم همینو گفته بودم دیگه.....منظورم از گروه دوستی هم بدون کسر " ه " بود یعنی باید ساکن باشه ( حتما میدونین که این گروهها خارج از ایران چی هستن). خیریه رو هم که گفته بودم
ولی بازم ممنون
ببين دوست عزيز ...اگه مي خواي مكالمه ياد بگيري اين كارو بكن...ولي بهتره به يكي از آموزشگاههاي زبان انگليسي كه معتبر باشه برو...اگه مي خواي انگليسي رو از كتاب ياد بگيري يعني تر جمه ات خوب بشه من چند تا كتاب بهت معرفي مي كنم كه اگه بخوني انگليسيت بهتر ميشه
راستي دوست عزيز اينم آدرس اين موسسه xlc
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-22266670-021
09123935770
اينم چند تا كتاب كه دامنه لغات انگليست و مي بره بالا
Elemntary Vocabulary B J Thomas
Intermediate Vocabulary B J Thomas
Advanced Vocabulary & Idiom B J Thomas
سلامنوشته شده توسط ALI Kheradmand
ميتوني يكي از جمله هاي زير رو بگي
Does this follow the princilpes?
Is it according to the principles?
Is it something standard?
فكر كنم اين جمله ها منظورت رو برسونه
موفق باشيد
asalbanoo جان و love-to-learn عزيز از هر دوتون ممنونم. مرسي.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)