چه تست هایی ؟ میشه لینک بدی ماهم ببینیم؟راستی ، تو تست های انجام شده ، گوشیهای HTC EVo 4G , N8 و... سوسک شدن!![]()
نکنه اون مقایسه جدول رو میگی؟
از کجا فهمیدی سوسک شدن؟مثلا چرا اون اچ تی سیه سوسک شده؟
اگه فیلمی چیزی هست لطف کن به ما هم بده.
ممنون.![]()
چه تست هایی ؟ میشه لینک بدی ماهم ببینیم؟راستی ، تو تست های انجام شده ، گوشیهای HTC EVo 4G , N8 و... سوسک شدن!![]()
نکنه اون مقایسه جدول رو میگی؟
از کجا فهمیدی سوسک شدن؟مثلا چرا اون اچ تی سیه سوسک شده؟
اگه فیلمی چیزی هست لطف کن به ما هم بده.
ممنون.![]()
یعنی چی شاید نشه به همین راحتی براش آنتن گرفت؟؟؟؟
شما حساب کن ، چند تا اپراتور از میکروسیم پشتیبانی میکنند! ؟؟!!!!
خوب ، به نسبت ، سیم معمولی تعدادشون کمه! پس میشه نتیجه گرفت ، آیفون ۴ فقط و فقط بصورت لاک عرض شه!
حتی اگر بصورت آنلاک فکتوری عرضه بشه ، ممکنه ، سیم کارت هایی که ما در ایران داریم (بعد از برش و...) روش جواب نده! (یعنی آنتن نده!)
البته این یک احتمال ه! که خیلی هم دور از ذهن نیست!
موفق باشید ،
امید
از نظر صفحه نمایش ، تعداد پیکسل ، کیفیت تاچ (که همیشه بالا بوده!) و...
تست های اولیه ، توسط engadget انجام شده ، ببینید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیک نکته رو هم اضافه میکنم ، سیستم عامل iPhone OS که از دیشب به نام iOS تغییر نام داد ، یک سیستم عامل کاملا انعطاف پذیر و با امنیت بسیار بالا ست که از هسته ی قدرتمند یونیکس استفاده میکنه! که در مقابلش ، آندروید و ویندوز موبایل سوسکه ، چه برسسه به سیستم عامل هایی که به زبان JAVA نوشته شده اند!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو میتونم بهتون ثابت کنم ، با استفاده از SDK iOS4.0 ، SDK Android و SDK سیمبیان , جاوا هم که دیگه احتیاجی به اثبات نداره!![]()
اگر یکم ، به زبان ++ C و Cacao Touch (زبان برنامه نویسی تحت مکینتاش!) مسلط باشید ، میفهمید چی میگم!
یکبار دیگه ، تاکید میکنم ، اپل همیشه و همیشه واسه ماشین های دیگه بنزه!!!
موفق باشید ،
امید
Last edited by Mojtaba N87; 08-06-2010 at 17:55. دليل: ایجاد کل کل
خوب مگه از اولشم evo صفحه نمايش خوفي داشت ؟ !
در مورد سيستم عامل شايد حق با شما باشه ... ولي اندرويد هم با زبان جاوا برنامه نويسي شده يعني از جاوا هم كمك گرفته و موتور جاوا هم داره .. اين به نظرم نه تنها عيب نيست بلكه مزيته ...
بادا هم C++ نوشته شده و همين اعمالي كه در اندرويد صورت گرفته يعني جاوا در بادا هم صورت گرفته ...
به نظرم iphone 4 خيلي خوبه ولي حداقلش توقع داشتم power sgx 540 بزاره نه همون گرافيك 3gs ..
در كل گوشي خوبي به نظر مياد و بسيار خوش استيل و ظاهر زيبا ولي اين استيو جابز معروف بزرگنمايي هاش تمامي نداره
در مورد n-8 با شما موافقم اصلا اين 2 گوشي به هم شبيه نيستن .. مثل اينكه بيايم 8910 رو با 3gs مقايسه كنيم ... يا يك خودروي اسپرت هيجان انگيز رو با يك خودروي suv قدرتمند
دوست عزیز شما که ادعای تسلط روی اطلاعات و گوشی رو دارید ! از شما بعیده . با یه تست اونم وقتی نصف این گوشی ها تو بازار نیومدن ؛ اونم تست صفحه نمایش چجوری نتیجه گرفتید که گوشی های دیگه سوسک شدن؟!
این ادبیات در شان شما که از تکنولوژی صحبت می کنید نیست.
طبق جدولی که منتشر شد و اکثرا دیدن ، این گوشی ها همه حرف هایی برای گفتن دارن و قرار نیست چیزی سوسک شه . هر کس با توجه به نیاز و علاقه و بودجه ای که داره انتخاب می کنه .
سلام دوستان این قیمت قراردادی فقط و فقط مربوط به سیم کارت های at&t میشه؟
یا وودافون هم شامل میشه؟
خدا لعنتت کنه چرا بلوتوثش نمی فرسته: دی
آقا ما که هر چی داشتیم رو فروختیم!!!!
1 میلیون و 400 تومن جور کردم منتظرم این جیگر طلا بیاد تو بازار....
کیفیت صفحه نمایش و قدرت پردازندش رو که تصور میکنم واقعا ارزش خرید داره
بچه ها یه سوال واسه من پیش اومده.
ماجرای این Micro Sim Support Only دقیقا چیه؟!
صفحات قبل رو نخوندم ، ممنون میشم یه توضیح مختصر بدید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)