میشه این استفاده را کرد!
کاملترین دستگاه با قیمت زیر 100 هزار تومان و (با داشتن تاییدیه صداوسیما برای آپدیت نرمافزارش از طریق آنتن فرستنده صدا و سیما)، توی مدیا پلیر بودن بلوسنس T14 و T14+ و T16 است
من خودم با هارد ADATA که UBS3 است و حجمش 500گیگ است و یک هارد سی گیت با یو اس بی2 ، 500 گیگ تستش کردم و خوب جواب داده "طبق گفته وارد کننده اش" T14+ تا 1.5 ترابایت ساپورت میکنه
1080p هم هست (من چون خودم فروشنده امبقیه دستگاه ها را هم تست کردم فیلم 1080p را کم میارن ولی با این دیدم) و 3D هم جواب میده (خودم تست کردم جواب داد)
در کل اگه 1080p بودن برات مهمه T14+ و مهم نیست T16 (خیلی کوچک و جمع و جور است،اندازه کف دست)
تفاوت اسکن تصویر 1080p Progressive و Interlaced 1080i
در رزولیشن 1080*1920، تعداد 1080 خط پیکسل افقی وجود دارد. وقتی یک فریم عوض می شود (با هر فرکانسی) خط های افقی جدید جایگزین خط های قبلی می شوند. اینکه چطور این خط ها جایگزین خط های قبلی ها شوند نوع Scan تصویر را مشخص می کند.
- 1080i- در یک فریم خطوط فرد جایگزین خطوط فرد قبلی و در فریم بعد خطوط زوج جایگزین خطوط زوج قبلی می شوند و این عمل به طور مداوم تکرار می شود تا تصویر کامل گردد. به همین دلیل به این تکنیک interlacedscan می گویند. یعنی اسکن در هم پیچیده شده. حرف i نیز از همین کلمه گرفته شده است.
- 1080p- همه خطوط فرد و زوج به طور یکجا به ترتیب جایگزین خطوط فرد و زوج قبلی می شوند. به همین دلیل دستگاه هایی که از اسکن تصویر progressive استفاده می کنند نسبت به دستگاه هایی که از سیستم اسکن تصویر interlaced استفاده می کنند دارای سرعت بالاتر در حرکت و نمایش پیکسل ها ،عدم به وجود آمدن خطوط افقی در تصویر و کیفیت بسیار بالای تصویر هستند که این موضوع موجب افزایش قیمت این نوع دستگاه ها می شود.