تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 35 اولاول ... 15212223242526272829 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 345

نام تاپيک: معرفي گيرنده ديجيتال X.Vision با قيمت مشخص 79هزار تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان کلا به نظرتون میشه از این گیرنده فقط به عنوان پلیر استفاده کرد ؟
    چون من تو دریافت کانال های تلوزیون مشکلی ندارم و فقط میخام به عنوان پلیر استفاده کنم .
    یه هارد اکسترنال با آداپتور هم دارم ADATA که USB3 هست ( البته کابل USB2 هم دارم ) منتها نمیدونم ساپورت میکنه یا نه ؟ کسی میدونه ؟
    میشه این استفاده را کرد!
    کاملترین دستگاه با قیمت زیر 100 هزار تومان و (با داشتن تاییدیه صداوسیما برای آپدیت نرمافزارش از طریق آنتن فرستنده صدا و سیما)، توی مدیا پلیر بودن بلوسنس T14 و T14+ و T16 است
    من خودم با هارد ADATA که UBS3 است و حجمش 500گیگ است و یک هارد سی گیت با یو اس بی2 ، 500 گیگ تستش کردم و خوب جواب داده "طبق گفته وارد کننده اش" T14+ تا 1.5 ترابایت ساپورت میکنه
    1080p هم هست (من چون خودم فروشنده ام بقیه دستگاه ها را هم تست کردم فیلم 1080p را کم میارن ولی با این دیدم) و 3D هم جواب میده (خودم تست کردم جواب داد)
    در کل اگه 1080p بودن برات مهمه T14+ و مهم نیست T16 (خیلی کوچک و جمع و جور است،اندازه کف دست)

تفاوت اسکن تصویر 1080p Progressive و Interlaced 1080i
    در رزولیشن 1080*1920، تعداد 1080 خط پیکسل افقی وجود دارد. وقتی یک فریم عوض می شود (با هر فرکانسی) خط های افقی جدید جایگزین خط های قبلی می شوند. اینکه چطور این خط ها جایگزین خط های قبلی ها شوند نوع Scan تصویر را مشخص می کند.
    -
    1080i- در یک فریم خطوط فرد جایگزین خطوط فرد قبلی و در فریم بعد خطوط زوج جایگزین خطوط زوج قبلی می شوند و این عمل به طور مداوم تکرار می شود تا تصویر کامل گردد. به همین دلیل به این تکنیک interlacedscan می گویند. یعنی اسکن در هم پیچیده شده. حرف i نیز از همین کلمه گرفته شده است.
    -
    1080p- همه خطوط فرد و زوج به طور یکجا به ترتیب جایگزین خطوط فرد و زوج قبلی می شوند. به همین دلیل دستگاه هایی که از اسکن تصویر progressive استفاده می کنند نسبت به دستگاه هایی که از سیستم اسکن تصویر interlaced استفاده می کنند دارای سرعت بالاتر در حرکت و نمایش پیکسل ها ،عدم به وجود آمدن خطوط افقی در تصویر و کیفیت بسیار بالای تصویر هستند که این موضوع موجب افزایش قیمت این نوع دستگاه ها می شود.
    Last edited by isfahaneshop; 13-03-2011 at 15:05.

2. این کاربر از isfahaneshop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی دوستان...

دوستان دستگاه X.VISION رو نمیشه به آنتن مرکزی آپارتمان وصل کرد ؟ برادر من یکی خریده و به آنتن مرکزی وصل کرده ولی اصلا" هیچ سیگنالی نداره ! به نمایندگی زنگ زده ، گفتن که با آنتن مرکزی نمیشه ! آخه چرا اینجوریه ؟ با این آنتن های کوچیک هم جواب نمیده ! بنده خدا یه پول الکی داده پای این دستگاه مسخره

موفق باشید...

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام به همگی دوستان...

دوستان دستگاه X.VISION رو نمیشه به آنتن مرکزی آپارتمان وصل کرد ؟ برادر من یکی خریده و به آنتن مرکزی وصل کرده ولی اصلا" هیچ سیگنالی نداره ! به نمایندگی زنگ زده ، گفتن که با آنتن مرکزی نمیشه ! آخه چرا اینجوریه ؟ با این آنتن های کوچیک هم جواب نمیده ! بنده خدا یه پول الکی داده پای این دستگاه مسخره

موفق باشید...
    با آنتن UHF جواب میده
    راه حل شما این است که یک آنتن کوچیک برای داخل خانه بگیری و کنار پنجره بذاری به سمت صدا و سیمای شهرتون که فرستنده دیجیتال داره
    با دوبار فشردن دکمه info روی کنترل گیرنده دیجیتال درصد سیگنال دریافتی روی اون کانال را می بینی و با چرخاندن آنتن جایی که بیشترین سیگنال با مقدار ثابت (خیلی مهمه که سیگنال روی یک عدد بالای 60 درصد ثابت بمونه، اگه دائم کم و زیاد بشه شما تصویر را مثل سی دی خش دار می بینی و یا تصویر فریز میشه) را می گیری بهترین جا است.
    به فروشنده بگو برای چه کاری می خوای و بگو اگه جواب نگرفتی پس میاری
    با این آنتن لوله ای معمولی ها هم جواب میده ولی کلا بستگی به موقعیت خانه شما داره که کجا هستی؟ ساختمان خیلی بلند جلوی شما هست یا نه؟ و ...

5. این کاربر از isfahaneshop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام

دوستان گیرنده Provision T7 بهتره یا X vision 131 ؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_nnn13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با آنتن UHF جواب میده
    راه حل شما این است که یک آنتن کوچیک برای داخل خانه بگیری و کنار پنجره بذاری به سمت صدا و سیمای شهرتون که فرستنده دیجیتال داره
    با دوبار فشردن دکمه info روی کنترل گیرنده دیجیتال درصد سیگنال دریافتی روی اون کانال را می بینی و با چرخاندن آنتن جایی که بیشترین سیگنال با مقدار ثابت (خیلی مهمه که سیگنال روی یک عدد بالای 60 درصد ثابت بمونه، اگه دائم کم و زیاد بشه شما تصویر را مثل سی دی خش دار می بینی و یا تصویر فریز میشه) را می گیری بهترین جا است.
    به فروشنده بگو برای چه کاری می خوای و بگو اگه جواب نگرفتی پس میاری
    با این آنتن لوله ای معمولی ها هم جواب میده ولی کلا بستگی به موقعیت خانه شما داره که کجا هستی؟ ساختمان خیلی بلند جلوی شما هست یا نه؟ و ...
    سلام دوست عزیز...

بابت راهنمایی و توضیحات خیلی خیلی ممنونم..

راستش موقعیت آپارتمان تقریبا" وسطهای کوچست و تمام کوچه آپارتمان های 4 تا 10 طبقه هستش ! خونه طبقه اوله ! خیابون جردن هم هست... سطح کوچه هم حدودا"1.5 متری با سطح خیابون فاصله داره و پایینتره ! کلا" ایرانسل هم توی خونشون خوب آنتن نمیده ! ولی طبقه های بالاتر اصلا" مشکلی ندارن ! ولی نمیدونم طبقه های بالا از گیرنده دیجیتال استفاده میکنن یا نه !

پس با آنتن مرکزی هیچ جوری نمیشه راش انداخت ؟

موفق و شاد و سلامت باشین...

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوست عزیز...

بابت راهنمایی و توضیحات خیلی خیلی ممنونم..

راستش موقعیت آپارتمان تقریبا" وسطهای کوچست و تمام کوچه آپارتمان های 4 تا 10 طبقه هستش ! خونه طبقه اوله ! خیابون جردن هم هست... سطح کوچه هم حدودا"1.5 متری با سطح خیابون فاصله داره و پایینتره ! کلا" ایرانسل هم توی خونشون خوب آنتن نمیده ! ولی طبقه های بالاتر اصلا" مشکلی ندارن ! ولی نمیدونم طبقه های بالا از گیرنده دیجیتال استفاده میکنن یا نه !

پس با آنتن مرکزی هیچ جوری نمیشه راش انداخت ؟

موفق و شاد و سلامت باشین...
    منظورت از آنتن مرکزی همون سیستم آنالوگ است که با یک آنتن و تقویت کننده به تمامی خانه ها یک سیم آنتن رفته؟
    من توی یک آپارتمان 10 واحدی وصلش کردم به دستگاه لومکسی خیلی خوب گرفت
    امتحانش راحته! سیم آنتن را وصل کن به دستگاه و جستجو کن ببین جایی را پیدا می کنه!
    یا برو توی جستجوی دستی و ببین درصد دریافت سیگنال دستگاه چند است.

9. این کاربر از isfahaneshop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام

دوستان گیرنده Provision T7 بهتره یا X vision 131 ؟

ممنون
    حداقل برایت یا تکویژن یا لومکسی بگیر که از هر دوتاش بهتره

11. این کاربر از isfahaneshop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

دوستان من xvision 333 گرفتم با hdmi به lcd وصل كردم ولي اسپيكر سمت چپ lcd صدا نداره فقط سمت راست صدا داره تنظيمات و اينا هم رفتم نشد مشكل چيه؟
    سوال ديگه اينكه آخرين ورژن فريمورش چنده؟خودش v1.06 بود آپديت كردم بازم همين ورژنه

داره خودمونی میشه mr.pejiman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان کسی میدونه اگه x-vision رو به دیش وصل کرد, شبکه های ماهواره ای رو میگیره یا نه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان کسی میدونه اگه x-vision رو به دیش وصل کرد, شبکه های ماهواره ای رو میگیره یا نه؟
    این ---_T است و ماهواره ---_S
    یکمی ! با هم تفاوت داره
    نه نمیشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •