خیلی ممنون حسین جان!
این عکس اولی به نظر من که گرافیکش اصلا جالب نیست!
بعد معلومه روی انیمیشنها کار کردن......
تماشاگرا هم روی اعصابم هستن!
خیلی ممنون حسین جان!
این عکس اولی به نظر من که گرافیکش اصلا جالب نیست!
بعد معلومه روی انیمیشنها کار کردن......
تماشاگرا هم روی اعصابم هستن!
اول باید تشکر کنم از حسین عزیز و آرمان و سایر بچه ها که اخبار رو سریعا در اختیار ما قرار میدن
اما در مورد عکس ها
توی تصویر اولی استارت مسی برای پاس ژاوی جالبه ولی اون سیستم جدید انرژی پاس ها بازی رو غیر واقعی میکنه و به نظر من که اصلا سیستم جالبی نیست اسکوربورد که خیلی شیکه منم با اون آرم PES2011 خیلی حال کردم
پیراهن بازیکن ها هم جالب تر و طبیعیتر شده
اینم تصویر جالبیه
راستی حسین جان قرار بود توی بازی از سیستم Drag & Drop برای Formation جدید استفاده کنند خبری از این سیستم نیست ؟
Last edited by d_a_n_t_e; 01-06-2010 at 13:55.
آره استارتش خیلی جالبه !
در ضمن این سیستم قدرت پاس بسیار عالی هست ولی مسئله ای که باید بهش توجه بشه اینه که نباید این علامت قدرت داخل زمین و زیر پای بازیکن باشه. باید مثل FIFA در همونجایی که قدرت شوت رو نشون میده باشه تا از کیفیت و رئالیستی ای بازی کم نشه.![]()
دوستان عزیز یه خبر جالب دیدم.اونو اینجا میذارم. اون لینک پیش نمایش یورو گیمر هم که گذاشتم رو اگه یه نفر زحمت بکشه ترجمه کنه خیلی عالی میشه. پیش نمایش خیلی طولانی و کاملی هستش. همچنین چند تا عکس جدید از بازی رو می تونید از اینجا بببنید:
تیم بازی PES برای این نسل آماده نشده بودندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Seabass سازنده بازی PES صراحتا در مورد مشکلاتی PES که در این نسل رخ داده صحبت کرد و اشاره کرده که به طور کافی برای انتقال به نسل فعلی کنسول ها آماده نبودیم.
پیش از در همایش PES 2011 در توکیو Seabass گفته بود که:
به عنوان یک رهبر من می خواستم PES 2011 را در ابتدای نسل فعلی بسازم اما از PS2 تا PS3 زمان بندی خیلی سخت برای ما بود و به خاطر اینکه روحیه گروه ما که در حال سر شدن بود نیاز به یک تغییر در این زمان بود.
ما برای حدود 10 سال از زمان PS1 در حال ساخت PES هستیم.هر دفعه که نسخه جدیدی از بازی منتشر می کردیم ما بازیی درست کرده بودیم که در اون آزادی بازی رفته رفته ناپدید می شد.که همین شاید ساخت بازی را خیلی پیچیده می کرد.ما اشتباهات گذشته خودمان را قبول داریم و از گفتن آن شرمی نداریم. اما حالا می خواهیم در PES 2011 با دو برابر یا حتی سه برابر انتظاراتی که از ما هست برگردیم.
خصوصیات کلیدی PES 2011 شامل بهبود یافتن پاس کاری بازیکنان٬سیستم های تاکتیکی و دفاعی٬انیمشن های جدید و مسترلیگ آنلاین هست.
می تونید پیش نمایش یورو گیمر که امروز نوشته شده را از این جا ببینید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حسين جان نفهميديم اون تصوير پايين كه گفته بودي مربوط به چيه. خودت بگو
دقیقا عزیز اگه یادتون باشه این خبر رو چند پست پیشتر دادم ولی امروز که مرور کردم دیدم ادمین اونو حذف کرده نفهمیدم واسه چی ...!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دلیل این اعتراف هم اینه که در بازیهای این چنینی تجربه از نسل قبل پایگذار نسل بعد می باشد.
تیم های ملی لایسنس شده:
Nationals Teams Licensed Europe
Africa
- کرواسی
- چک
- انگلیس
- فرانسه
- آلمان
- یونان
- ایرلند جنوبی
- ایتالیا
- هلند
- ایرلند شمالی
- پرتغال
- اسکاتلند
- سوئد
- ترکیه
Americas
- ساحل عاج
- غنا
Asia
- آرژانتین
- برزیل
- استرالیا
- ژاپن
- کره جنوبی
Last edited by Traceur; 01-06-2010 at 19:07.
به تیم گزارشگران بازی آقای Jim Beglin اضافه شده ........حالا من نمیدونم این یارو کیه ..!؟
جان مورفی هم قول داده گزارشگری بازی بهبود پیدا کنه ........
.................................
حسین جان اگه زحمتی نیست گفته های سایتهایی که از بازی صحبت کردن رو به فارسی () منتشر کن ...
اینم چندتا عکس دیگه ......
![]()
Last edited by google_boy07; 01-06-2010 at 19:28.
وباشکاههای لایسنس شده:
RSC Anderlecht
Club Brugge KV
Standard de Liège
NK Dinamo Zagreb
SK Slavia Praha
Sparta Praha
Brّndby IF
F.C. Copenhagen
HJK Helsinki
A.E.K. Athens F.C
Olympiacos
Panathinaikos
PAOK Thessaloniki
APOEL FC
Rosenborg Ballklub
Wisła Kraków
SL Benfica
S.C. Braga
FC Porto
Sporting
Dinamo Bucuresti
CFR Cluj
Unirea Urziceni
Lokomotiv Moscow
Spartak Moscow
FC Zenith St. Petersburg
Aberdeen
Celtic FC
Hearts
Rangers Football Club
FK Crvena Zvezda
AIK
IFK Goِtenborg
Kalmar FF
FC Basel 1893
Beşiktaş JK
Fenerbahçe SK
Galatasaray A.S
Sivasspor
Shakhtar Donetsk
FK Metalist Kharkiv
FC Dynamo Kyiv
C.A. Boca Juniors
River Plate
SC Internacional
تمام باشگاههای ایتالیا
تمام باشگاههای هلند
تمام باشگاههای فرانسه
دوتیم از لیگ انگلیس: منچستر یونایتد و لیورپول
11 تیم از لیگ اسپانیا:اتلتیک بیلبائو - آتلتیکو مادرید - بارسلونا - دیپورتیوو لاکرونیا - اسپانیول - مایورکا - راسینگ سانتاندر - رئال مادرید - سویا - والنسیا - ویارئال.
Last edited by Traceur; 01-06-2010 at 19:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)