ما اینتری هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی با ما کار داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3-1
تو برگشت هم سوسک میشه بارسا.
ما اینتری هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی با ما کار داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3-1
تو برگشت هم سوسک میشه بارسا.
زخم خوردن همشونوالا ما نمیدونیم باید با کیا الان بحث کنیم با رئالیا ، لیورپولیا باکی آخه!!!!
ماشالا از طرفدارای هر تیمی که از بارسا باخته تو این بحث شرکت می کنن الا اینتریا!!!![]()
دوست عزیز سطح چیه از مورینیو بهتراشم نتونستن دووم بیار !!!
اینا با هر چی که به این سطح رسیدن گواردیولا یه ساله همرو به باد داد و جای همه ی اینا رو گرفت و در عرض یه سال به سطح اینا رسید!!!
یکم حتی یه ذره هم منطق داشته باشید!!!
---------- Post added at 04:09 PM ---------- Previous post was at 04:07 PM ----------
آخ قربون اینتریا بازم به شما
همین اینکه یکی از رئالیا نمیاد بگه اینت قهرمان این فصله خودش جای شکرداره!!!
شما هر چی دوست داری بگو تا هفته ی بعد![]()
در هر صورت اینتر یه حال اساسی به همه داد و کاری که خیلی تیم ها ارزوشو داشتنم انجام داد
شب باشکوه اینتر و لوله شدن بارسا رو به همه عشق اینتری ها و طرفدارای باشگاه های دیگه تبریک میگم
هنوزم که دوستان بارسایی دارن توجیه میکنن بابا بر خلاف تیمتون شماها اصلا حرفه ای نیستین
تازه هنوزم امیدوارن هفته دیگه صعود کنن هنوز تبحر مورینیو رو درک نکردن
love inter,love football
Last edited by sAeEd_kHaAn; 21-04-2010 at 16:18.
نه دوست من دوستان تو پستاشون به اشتباهات داوری که جزوی از بازیه اشاره کردن و اینکه یه ضرب المثل قدیمی میگه آب ریخترو نمیشه جمع کرد!!
و مثال نقضشم بارسا میگه که آب ریخترو تو نیو کمپ جمع می کنن!!!
درست؟
پس شما اینتریا کم میارید می رید طرفدارای تیمای دیگرو میارین تو این تاپیک به بهونه ی اینکه انتقام اونارو از بارسا گرفتید!!!؟عشق اینتری ها و طرفدارای باشگاه های دیگه تبریک میگم![]()
Last edited by runner; 21-04-2010 at 16:28.
اینا شاید هم سطح مورینیو باشن ولی بهتر نیستن.
----
ضمنا بحث گاس هیدینک جداس دیگه به کسی پوشیده نیست که داور شخصا چلسی رو حذف کرد. بارسلونا در مقابل چلسی پارسال یه شوت به سمت دروازه تونست بشه اونم گل شد.
چلسی هر دو تا بازی رو با بارسا مساوی کرد و ازش نباخت + چهار تا پنالتی هم که تو یه بازی نگرفتن.انقدر سر یه سری خوش شانسی ها جوگیر نشین!![]()
دوستان همه پل های پشت سرتون رو خراب نکنید !
حداقل یه راه برگشت برا خودتون بذارید که اگه خدا خواست و بارسا تو بازی برگشت زد اینترو آسفالت کرد روتون بشه بیاین تاپیک و جواب بدین![]()
من نمی خوام طرفداری کنم اما هیچ وقت نگید که فصل قبل چلسی رو بردید که می خندن .
یادتون باشه گاس هیدینگ با بارسا رویایی فصل قبل چی کار کرد
![]()
با اینکه منچستری هستم ولی با سیستم مورینیو حال کردم
برای شکست بارسا کافیست ژاوی و مسی رو بگیرن دیگه تموم
تبریک به همه اینتریها
وای وای کاش کم آورده بودیم اخه مشکل اینه اینتر کاری کرد خیلی از باشگاه های به حصاب حودشون بزرگتر ارزوشون بود یعنی شکست بارسا پس ما کم نیاوردیم باکه به همه یه حال اساسی دادیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)