تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 29 اولاول ... 15212223242526272829 آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 282

نام تاپيک: سریال هوش سیاه

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

آقا من فکر کنم که هوش سیاه از دستی می خواست خودشو تسلیم پلیسها بکنه فکر کنم نقشه ای داره وگر نه گارگردان این سریال این قدر ببو گلابی نیست که این قدر ضایع آخر این سریال رو بسازه
    واقا این سر هم بندیای پایان سریالا دیگه داره اپیدمی می شه
    پارسال سریال پنجمین خورشید که یادتونه؟
    حس خوبی داره که بفهمی یه ماه سر کار بودی :|

2. 2 کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

واقا این سر هم بندیای پایان سریالا دیگه داره اپیدمی می شه
    پارسال سریال پنجمین خورشید که یادتونه؟
    حس خوبی داره که بفهمی یه ماه سر کار بودی :|
    یادم نمیاد, آخرش چی شد؟

راستی اون ویتالی در سریال افسران پلیس, کجاش قشنگ بود؟ تو خونه ما هر کی اون رو میدید میگفت این دختره چرا اینطوریه؟ همه بد تعریف میکردن. بعد یه بار که بهشون گفتم اون زیباترین دختر کشور سازنده فیلم هست دیگه انگار بهشون گفتم یه بمب اتمی تو مشهد منفجر کردن.

واقعا این آخرش چقدر مذخرف بود. من که قسمت آخر رو ندیدم فقط همون تیکه آخر روی پشت بوم که بعدش اون نوشته امد: ولی این داستان ادامه دارد...! اصلا یه حسی بهم دست داد.

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

یادم نمیاد, آخرش چی شد؟

راستی اون ویتالی در سریال افسران پلیس, کجاش قشنگ بود؟ تو خونه ما هر کی اون رو میدید میگفت این دختره چرا اینطوریه؟ همه بد تعریف میکردن. بعد یه بار که بهشون گفتم اون زیباترین دختر کشور سازنده فیلم هست دیگه انگار بهشون گفتم یه بمب اتمی تو مشهد منفجر کردن.

واقعا این آخرش چقدر مذخرف بود. من که قسمت آخر رو ندیدم فقط همون تیکه آخر روی پشت بوم که بعدش اون نوشته امد: ولی این داستان ادامه دارد...! اصلا یه حسی بهم دست داد.
    آخرش نشون دادن که طرف یه نویسنده ست و تمام حوادثی که اتفاق افتاده در اصل داستانی بود که اون نویسنده می نوشت :| :| :|

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

پيش فرض

آقا من فکر کنم که هوش سیاه از دستی می خواست خودشو تسلیم پلیسها بکنه فکر کنم نقشه ای داره وگر نه گارگردان این سریال این قدر ببو گلابی نیست که این قدر ضایع آخر این سریال رو بسازه
    اينم حرفيه !!! چون اگه يادتون باشه به يكي زنگ زد و گفت 24 ساعت ديگه آمادس !!! ( تو همين مايه ها بود )
    و اينكه تو يكي از قسمتاي مياني سريالم واسه يكي پيام زد كه همه چي عاليه و ... و اينكه حتي اون سلاح هايي كه تو سقف خونش بودم اونا فكر كنم واسش تهيه كردن !!! در هر صورت اين احتمال وجود داره كه بقيش تو همين مايه ها باشه !!! يا شايدم هـــــــــوش ســـــياه : فصل دوم ( فرار از زندان )

6. 2 کاربر از dehtoday بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

این قسمت آخر به شکل عجیبی شبیه فیلم SAW نبود؟؟؟؟!!!!
    آره دقيقاً‌ !!!!

ای کاش بجای اینکه این همه به سوتی ها و ضعف ها فکر کنیم یکم هم به پیشرفت های این مدل فیلم ها فکر کنیم ...
    چرا ما عادت کردیم تا یه فیلم ایرانی زده میشه یه سره بزنیم تو سرش و نقطه ضعفاشو بگیم. با این طرز فکر به نظرم سریالای ما هیچ وقت پیشرفت نمیکنن. چرا وقتی این فیلم ساخته شد هیشکی نگفت یه فیلم به روز و جدیدیه و توش هیچ خبری از عشق و عاشقی نیست.
    موافقم !

یعنی همچین آدم باهوشی(هوش سیاه) چشم بچه رو نمیبنده ؟؟!که متوجه نشه کجاست! که بخواد به باباش آدرس پارکینگ بده و حالا هم که نبسته ، اجازه میده تا واسه باباش خاطره تعریف کنه!!! الان دیگه برادرای بسیجی هم وقتی یکی رو میخوان ببرن ناکجا آباد چشمشو میبندن!
    اين كاراش خيلي ناشيانه بود !

این هوش سیاه مگه دیوانه بود اینهمه خودشو به زحمت بندازه و از بیمارستان فرار کنه تا عمدا بیفته دست پلیسا. خیلی راحت میتونست یه جا قایم شه یا فرار کنه.
    بعد این " ولی...
    آخه فردی به اون باهوشی به این راحتی از پشت بوم همون ساختمونی که کل پلیسا ظرف 5 مین محاصرش میکنن میخواد فرار کنه ؟
    اونم با طناب و به اون ضایگی ؟
    ...اونوقت این کیکاووس به راحتی خودشو انداخت تو دام پلیسا اونم در حالی که یه گروگان داشت!
    احتمالاً يه نكته اي تو اين نهفته است كه شايد تو سري بعدي (در صورت وجود) مشخص شه !!!

راستی مگه اینو نشون پسرش نداده بود؟؟؟!!! پس چرا پسرش به طرف که خواست بدزدتش گفت" شما"
    اينم يه سوتي بود ديگه !!!!

این قسمت خیلی بد بود مخصوصا زمانی که سریع معماها رو حل می کردند . رو چه حسابی یه دفعه گفت بهترین کالا برای زود آب کردن ماشین هستش ، اینقدر حرکت ناشیانه بود که حتی قبلش اسم
    ههه به سرعت نور همه چي حل ميشد !!!!!! آخ حرصم مي گيره !!!!

هدف اصلی فیلم (البته به نظر من) :

شما منظور سریال رو از اینکه هوش سیاه با یکی تو خارج از کشور صحبت کرد و گفت نهایت 24 ساعت وقت داره تو ایران بمونه رو متوجه شدین؟!
    برداشت من اینه که میخواست بگه همه ی این خرابکاری ها از خارج از کشور هدایت میشه و بدست کشورای غربی اداره میشه و اینا هم همشون اغفال شده های اون کشوران!! و اینکه ادامه دارد هم موضوعش همین بود....
    امیدوارم به کسی بر نخوره این نظر من!
    آره آره! آفرين ! زدي به هدف ! منم نفهيمده بودم واسه چي با اون صحبت كرد كه الآن گرفتم .

كلاً قسمت آخر خيلي در بر هم شده بود .ما رو باش داريم واسه پايان اين سريال بحث مي كنيم در صورتيكه چيزايي كه ما براي پايان اون ميگيم غير ممكنه چون به ضرر ...
    Last edited by reza-atom; 23-05-2010 at 15:05.

8. این کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedadash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Wall Street

پيش فرض

[QUOTE=Vamp!r3
    صحنه آخر هم روی پشت بوم مضخرف بود........بدتر از این نمیشد.........

......[/QUOTE]

سکانس پشت بام که بیشتر شبیه مراسم تقدیر و قدر دانی از پلبس بود تا بگیر و ببند یارو هزار تا مشت خورد رو

پشت بام و بیهوش شد ولی جالب اینکه از 6 تا پله اهنی خودش اومد پائین داشتم شاخ در می اوردم جالب تر

اینکه اسلحه پلیس هم تیری درش نبود که بخواد شکلیک کنه سمت پلیس سئوال دیگه اینکه چرا رفت پشت

دیوار مخفی شد بجای اینکه از پشت بام خودشو با طناب بنداز پائین ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !

پيش فرض

اونوقت این کیکاووس به راحتی خودشو انداخت تو دام پلیسا اونم در حالی که یه گروگان داشت!
    به یاد dark knight می افته ادم: دی
    شاید اومدن جوکر بازی در بیارن: دی

پروفشنال dampayi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همین دور و ورا

پيش فرض

پس چرا پسرش به طرف که خواست بدزدتش گفت" شما"
    باو این شما با اون شما فرق داره ؟
    یه جورایی حرف نعجب بود ....!

هدف اصلی فیلم (البته به نظر من) :

شما منظور سریال رو از اینکه هوش سیاه با یکی تو خارج از کشور صحبت کرد و گفت نهایت 24 ساعت وقت داره تو ایران بمونه رو متوجه شدین؟!
    برداشت من اینه که میخواست بگه همه ی این خرابکاری ها از خارج از کشور هدایت میشه و بدست کشورای غربی اداره میشه و اینا هم همشون اغفال شده های اون کشوران!! و اینکه ادامه دارد هم موضوعش همین بود....
    امیدوارم به کسی بر نخوره این نظر من!
    البته این که همیشه یه جورایی وصلش می کنن به اون ور آب غیر قابل انکاره ولی خداییش این سری ربطی نداشت !!!
    می خواست بره اونور خب مثلا به آشناش زنگ زد دیگه ....! حالا چه ربطی به .... بیخیال آقا بلند بگو مرگ بر آمریکا

سکانس پشت بام که بیشتر شبیه مراسم تقدیر و قدر دانی از پلبس بود تا بگیر و ببند یارو هزار تا مشت خورد رو

پشت بام و بیهوش شد ولی جالب اینکه از 6 تا پله اهنی خودش اومد پائین داشتم شاخ در می اوردم جالب تر

اینکه اسلحه پلیس هم تیری درش نبود که بخواد شکلیک کنه سمت پلیس سئوال دیگه اینکه چرا رفت پشت

دیوار مخفی شد بجای اینکه از پشت بام خودشو با طناب بنداز پائین ؟

دقیقا
    خیلی مضحک بود

12. این کاربر از dampayi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

ولی چیزی مشخص نشد که بگیم بد بود . نه خوب بود واقعا پلیس ها را بازی داد و این هم جزء اهدافش بود.

شما همین فیلم جنایت های غیر حرفه ای را هم که ببینید در آخر مرد بمب گذار دستگیر می شه و هیچ کس ناراحت نمیشه .

البته من هم خیلی دلم می خواست جمشید دستگیر نشود ولی به نظر هیچ چیز این فیلم به پایان نرسیده !

داره خودمونی میشه HGH 878's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    USI=United States Iran

پيش فرض

ببخشید خانو پلیسه و نیازی چی شدند؟!!!امید هم که کلا یادشون رفت؟!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •