نبینم این تاپیک بره پایین
دوستان من یه نتیجه ای رسیدم تو این مدت میخواستم نظر شما رو هم بدونم...
من این دسکتاپی که الان دارم حدود 2 سال پیش گرفتم با قصد اینکه بعنوان یه HTPC ازش استفاده کنم. از همون موقع دنبال این بودم که کارت گرافیک حتما HDMI داشته باشه (اون موقع تک و توک HDMI داشتن ) و تا حدی که ممکنه ساکت هم باشه کلا سیستم. شکل ظاهری کیس هم با اینکه درنظر داشتم افقی باشه ولی پیدا نشد و همین معمولی ها رو گرفتم. الان بعد دو سال فهمیدم که تو این مملکت عزیزمون واقعا نمیشه یه HTPC درست حسابی و ساکت و شیک با این قطعاتی که تو بازار هست ساخت.
خلاصه الان حدود دو ماهه که یه نت بوک Acer داشتم اونو وصل کردم به تلویزیون، پردازنده اش هم که میدونید Atom هستش و داغونه واقعا، اینی هم که من دارم از اون سری اولی هاست و کلا خیلی ضعیفه. ولی با این حال خوشبختانه خیلی خوب جواب داد بعنوان HTPC. با VGA وصلش کردم و صداش هم با یه کابل صدا دادم به ریسیور. (دالبی و اینا خب مسلما باهاش ممکن نیست) ولی در کل خوبه راضیم. با یه سری از ویدیو های HD مشکل داره که اونم طبیعیه. مهم ترین چیزش واسه من همین ساکت بودنشه، میشه کلا صفحه نمایش رو بست و گذاشتش کنار بقیه دستگاه ها اصلا هم معلوم نیست که لپتاپه.
چندتا مزیتی که الان این سیستم نسبت به اون قبلیه دسکتاپ داره: ساکت بودنش. مصرف برق کمتر (طوری که میشه 24 ساعته روشنش گذاشت). شیک تر بودنش نسبت به یه دسکتاپ.
من خلاصه نظرم اینه که نمیشه با قطعات تو بازار یه HTPC خوب ساخت، شاید بهترین کار خرید یه لپتاپ باشه. درسته یه سری HTPC هایی هست که خود شرکت ها ساختن ولی من خودم خیلی کم دیدم تو ایران اینا باشن. Mac Mini هم هست با اینکه خیلی هم خوبه ولی نسبت به قیمتش واقعا نمی ارزه.
حالا این نظر من بود میخوام ببینم نظر دوستان چیه. از سیستمی که خودتون قطعاتش رو انتخاب کردید راضی هستید الان؟