تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 71 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 709

نام تاپيک: همه چیز درباره HTPC

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

نبینم این تاپیک بره پایین

دوستان من یه نتیجه ای رسیدم تو این مدت میخواستم نظر شما رو هم بدونم...

من این دسکتاپی که الان دارم حدود 2 سال پیش گرفتم با قصد اینکه بعنوان یه HTPC ازش استفاده کنم. از همون موقع دنبال این بودم که کارت گرافیک حتما HDMI داشته باشه (اون موقع تک و توک HDMI داشتن ) و تا حدی که ممکنه ساکت هم باشه کلا سیستم. شکل ظاهری کیس هم با اینکه درنظر داشتم افقی باشه ولی پیدا نشد و همین معمولی ها رو گرفتم. الان بعد دو سال فهمیدم که تو این مملکت عزیزمون واقعا نمیشه یه HTPC درست حسابی و ساکت و شیک با این قطعاتی که تو بازار هست ساخت.

خلاصه الان حدود دو ماهه که یه نت بوک Acer داشتم اونو وصل کردم به تلویزیون، پردازنده اش هم که میدونید Atom هستش و داغونه واقعا، اینی هم که من دارم از اون سری اولی هاست و کلا خیلی ضعیفه. ولی با این حال خوشبختانه خیلی خوب جواب داد بعنوان HTPC. با VGA وصلش کردم و صداش هم با یه کابل صدا دادم به ریسیور. (دالبی و اینا خب مسلما باهاش ممکن نیست) ولی در کل خوبه راضیم. با یه سری از ویدیو های HD مشکل داره که اونم طبیعیه. مهم ترین چیزش واسه من همین ساکت بودنشه، میشه کلا صفحه نمایش رو بست و گذاشتش کنار بقیه دستگاه ها اصلا هم معلوم نیست که لپتاپه.

چندتا مزیتی که الان این سیستم نسبت به اون قبلیه دسکتاپ داره: ساکت بودنش. مصرف برق کمتر (طوری که میشه 24 ساعته روشنش گذاشت). شیک تر بودنش نسبت به یه دسکتاپ.

من خلاصه نظرم اینه که نمیشه با قطعات تو بازار یه HTPC خوب ساخت، شاید بهترین کار خرید یه لپتاپ باشه. درسته یه سری HTPC هایی هست که خود شرکت ها ساختن ولی من خودم خیلی کم دیدم تو ایران اینا باشن. Mac Mini هم هست با اینکه خیلی هم خوبه ولی نسبت به قیمتش واقعا نمی ارزه.

حالا این نظر من بود میخوام ببینم نظر دوستان چیه. از سیستمی که خودتون قطعاتش رو انتخاب کردید راضی هستید الان؟

2. 2 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

تا 2 ماه آینده من باید یه HTPC جمع کنم. اگه کسی در مورد کیس به نتیجه رسید خواهشا اینجا بنویسه.

ممنونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

تا 2 ماه آینده من باید یه HTPC جمع کنم. اگه کسی در مورد کیس به نتیجه رسید خواهشا اینجا بنویسه.

ممنونم.
    از همین سایت زیر که دوستمون در صفحه قبل لینک دادن پیگیری کنید شاید به نتیجه برسید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 3 کاربر از BraveKnight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنونم.
    من چند وقتیه که واقعاً خیلی سرم شلوغه ولی یه چیزی که بچه هایی که می خوان HTPC جمع کنند می تونند بهش توجه کنند سیستم های mini ITX هست که کیسش هم تو بازار هست

گرین یه دو سه مدلی کیس داره برای این سیستم ها در ضمن مارک های دیگه هم هستند فقط نمیدونم مادربورد هاش هم اومده یا نه؟
    ولی هم از نظر اندازه و هم از نظر مصرف و همچنین از نظر میزان نویز کاملاً مناسب HTPC هستند
    گیگابایت هم یه مدل بر پایه AMD Fusion ارائه کرده که اگه بیاد بی نظیره

کد:

7. 5 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام دوستان ، اینو یک نگاه بندازید طرف جعبه مادربوردشو به صورت کیس در اورده . مادربوردشم Gigabyte H55N چیز جالبی هستش.

کد:

9. 3 کاربر از Mortezi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان . نظرتون راجع به این نت تاپ ها چی هست ؟ به جای htpc میشه استفاده کرد ؟
    البته مدلهاییشم هست که dvd rom هم داره. تو سایت های بلاد کفر هم مدلهایی دیدم که با ریموت کنترل و ماوس و کیبرد وایرلس مدلهایی بود حدود 500 600 دلار
    یک نگاهی به این لینکها بندازید لطفا

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:

11. 5 کاربر از dara_az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان . نظرتون راجع به این نت تاپ ها چی هست ؟ به جای htpc میشه استفاده کرد ؟
    البته مدلهاییشم هست که dvd rom هم داره. تو سایت های بلاد کفر هم مدلهایی دیدم که با ریموت کنترل و ماوس و کیبرد وایرلس مدلهایی بود حدود 500 600 دلار
    یک نگاهی به این لینکها بندازید لطفا

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    خوبه فقط فکر می کنم یه مقدار قیمتشون بالاست و در ضمن قابلیت ارتقا و انعطاف پذیری بالایی ندارند ولی نمی شه از مصرف برق فوق العاده پایین و کم جا و شیک بودنشون هم گذشت.

13. 3 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کد:
    این کیسها هم با وجود ظاهری نچندان زیبا میتونن انتخاب بشن...بازم از دوستان درخواست میکنم اگه کیس به درد بخوری دیدند حتما توی این تاپیک اعلام کنند.

امروز به این فکرمیکردم که با یکم ابتکار و داشتن طرح، خیلی راحت میشه کیس رو ساخت...MDF و چوب رو میشه به راحتی شکل داد و فکر نکنم بیشتر از 100 تومن آب بخوره.

فقط یه شاسی کیس لازم دارید و اگه بشه از این LCD هایی که بعضی کیسها دارند هم پیدا کرد که عالی میشه. میشه خیلی راحت کارت ریدر و eSata هم به پنل جلوش اضافه کرد.. تنها مشکلی که میمونه اینه که مثلا جای فلاپی کیس که در حالت خوابیده عمودی میشه "برای کارت ریدر یا سی دی رام" باید افقی بشه که اونم به نظر کار سختی نمیاد و میشه درش آورد.

15. 4 کاربر از amir3408 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال stb2xxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان از سیستم های mini ITX كه هسته atom اينتل و ion رو دارن پرهيز كنيد كه در پخش فايل ها mkv ضعيف و نا اميد كننده هستند

17. این کاربر از stb2xxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان از سیستم های mini ITX كه هسته atom اينتل و ion رو دارن پرهيز كنيد كه در پخش فايل ها mkv ضعيف و نا اميد كننده هستند
    اگه Ion باشه که مشکلی نداره! تا 1080p رو راحت جواب میده. بیشتر سیستم ها هم الان ترکیب همین Atom و Ion هستن.

فقط به نظرم همونطور که پژمان جان گفت این سری جدید Fusion ـه AMD از این Atom ها خیلی بهتره. ببینیم میاد اینجا یا نه...

19. 2 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •