تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 74 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 734

نام تاپيک: Medal of Honor - نسخه PC

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArashNAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    نا کجا آباد

پيش فرض

این بازی با کسپر مشکل داره حس میکنم یه چیه بازی رو پاک میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    برای این بازی به direct x 11 نیازه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    من هنوز نتونستم بازی کنم میزنم بره تو بازی بعده چند دقیقه این علامت موس هست تغییر میکنه یعنی میخواد بره تو بازی میاد ولی بعدش انگار نه انگار نه اروری نه چیزی
    ولی تو قسمت مولتی هست که باید سرور بسازی تو اون میره
    نمیدونید مشکل من از کجاس؟؟؟؟؟
    راهنمایی کنید

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

چی فکر میکردیم چی شد....
    این تریلرا خیلی توقعمو بالا برده بودن ولی بازیو که شروع کردم خورد تو ذوقم بخصوص همون اولش که مجبور میشی نایت ویژنتو روشن کنی!!! نایت ویژن MW1 کجا و این کجا... گردوغبار از تو لیزرت رد میشد اما تو این فقط یه خطه در ضمن رنگ سبزش هم طبیعی نیست...
    کلا بازی نیم ساعت اول اصلا بهتون فاز نمیده و مدام میگید e؟ ایجاش عین کال آف دیوتی ... عین که چه عرض کنم شبیهِ وگرنه نه صحنه های درگیری که حالت سینمایی میشه و نه دیگر الهامات از MW هیچکدوم به خوبی mw درنیومدن.

اما اگر جلو تر برید از بازی کم کمک خوشتون میاد و سرگرم میشید... نورپردازی بازی انصافا فوق العاده است و همین گرافیک بازیو در نظر گیمر خوب جلوه میده بخصوص تو روز.
    تخریب صخره ها و سنگ ها و پاشیدن سنگ و کلوخ و سیمان و خاک خیلی خوب درومده و مشخصه خیلی رو این بخش کار کردن...کلا حال میده یکیو که کاور گرفته بگیریش زیر بار گلوله... بعضی دیوارهای گلی و سیمانی هم قابل تخریبن و همچین واسه کاور گرفتن ایمن نیستن. البته نباید نگران بود چون دشمنا یا همون طالبانیا دائم میگن پلیز کیل می... کیل می پلیـــــــــــز! البته به زبون نمیارن من از چشماشون خوندم : دی خیلی پیش میاد که دوس داری دشمنا ببیننت ولی اصلا انگار نه انگار که یه امریکایی نزدیکشونه... به شخصه به من یکی برخورد، دارم التماسش میکنم میگم هوی طالبانی هوی نا مسلمون یه نیگا به ما بنداز مارو ببین منم آدمم توروخدا منو به حساب بیار: دی تو مرام من نیس جز از روبرو کسیو بترکونم اما چه کنیم که هوش پلاستیکی!!! بازی مجبور میکنه...

درگیری های شلوغش تو بیابونای بگرام + با وینچستر ترکوندن افغانیا(بداشون... اون بدجنساشون: دی وگرنه افغانیا که مـــــــاهن: دی) + آپاچی سواری+این شیرجه زدنش رو زمین وقتی میدویی و دکمه C رو میزنی + اسنایپش که البته میتونست بهتر هم باشه + کات سنس های سیجیه بازی جالبن.

در کل با اینکه تو این نسل من شماره قبلی(ایربورن) رو به این ترجیح میدم اما تا اومدن کال آف دیوتی میتونه سرگرم کننده باشه...

3. 14 کاربر از Sam Fisher 11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

چی میگههههههههههههههههه؟

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

چی فکر میکردیم چی شد....
    این تریلرا خیلی توقعمو بالا برده بودن ولی بازیو که شروع کردم خورد تو ذوقم بخصوص همون اولش که مجبور میشی نایت ویژنتو روشن کنی!!! نایت ویژن MW1 کجا و این کجا... گردوغبار از تو لیزرت رد میشد اما تو این فقط یه خطه در ضمن رنگ سبزش هم طبیعی نیست...
    کلا بازی نیم ساعت اول اصلا بهتون فاز نمیده و مدام میگید e؟ ایجاش عین کال آف دیوتی ... عین که چه عرض کنم شبیهِ وگرنه نه صحنه های درگیری که حالت سینمایی میشه و نه دیگر الهامات از MW هیچکدوم به خوبی mw درنیومدن.

اما اگر جلو تر برید از بازی کم کمک خوشتون میاد و سرگرم میشید... نورپردازی بازی انصافا فوق العاده است و همین گرافیک بازیو در نظر گیمر خوب جلوه میده بخصوص تو روز.
    تخریب صخره ها و سنگ ها و پاشیدن سنگ و کلوخ و سیمان و خاک خیلی خوب درومده و مشخصه خیلی رو این بخش کار کردن...کلا حال میده یکیو که کاور گرفته بگیریش زیر بار گلوله... بعضی دیوارهای گلی و سیمانی هم قابل تخریبن و همچین واسه کاور گرفتن ایمن نیستن. البته نباید نگران بود چون دشمنا یا همون طالبانیا دائم میگن پلیز کیل می... کیل می پلیـــــــــــز! البته به زبون نمیارن من از چشماشون خوندم : دی خیلی پیش میاد که دوس داری دشمنا ببیننت ولی اصلا انگار نه انگار که یه امریکایی نزدیکشونه... به شخصه به من یکی برخورد، دارم التماسش میکنم میگم هوی طالبانی هوی نا مسلمون یه نیگا به ما بنداز مارو ببین منم آدمم توروخدا منو به حساب بیار: دی تو مرام من نیس جز از روبرو کسیو بترکونم اما چه کنیم که هوش پلاستیکی!!! بازی مجبور میکنه...

درگیری های شلوغش تو بیابونای بگرام + با وینچستر ترکوندن افغانیا(بداشون... اون بدجنساشون: دی وگرنه افغانیا که مـــــــاهن: دی) + آپاچی سواری+این شیرجه زدنش رو زمین وقتی میدویی و دکمه C رو میزنی + اسنایپش که البته میتونست بهتر هم باشه + کات سنس های سیجیه بازی جالبن.

در کل با اینکه تو این نسل من شماره قبلی(ایربورن) رو به این ترجیح میدم اما تا اومدن کال آف دیوتی میتونه سرگرم کننده باشه...

با سلام
    چه عجب یکی پیدا شد از بازی تعریف کرد من می خواستم بازی رو بخرم پشیمون شدم از بس بد تعریف کردند،بالاخره EA هست دیگه زیاد ازش توقع نداشته باشید .در ضمن بازی در حد arma ,opration flash point نیست؟

چی میگههههههههههههههههه؟
    دوست عزیز مشکل به احتمال زیاد از directx سیستم شما هست.بهتره directx سیستمتون رو دوباره نصب و یا به روز کنید.
    یه سری هم به این سایت بزنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

ولی واقعا این کجا و کالاف کجا ...
    یادش بخیر یه ماه پیش کلا سری کامل کالاف را زدیم (البته غیر از یک و سه)
    هیجان بازی اصلا قابل قیاس با سایر گیم ها ی رغیب نبود ...
    ولی چه کنیم که گیم دردی بد دردی هست
    در کل برا دست گرمی بد نبود ...

7. این کاربر از piroooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

سلام
    من وقتی بازی رو می خوام اجرا کنم این پیام میاد و دیگه اجرا نمی شه

کسی می تونه یاری برسانه!

واقعا هیچ کسی نمی دونه؟

آخر فروم باز popowoody's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ایران ؛ مشهد - ⎠⏠⏝⏠⎝

پيش فرض

چی میگههههههههههههههههه؟
    برید تو صفحه زیر روی Download ... .DLL کلیک کنید بعد فایل که دانلود شد محتواشو تو پوشه بازی بریزید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    من وقتی بازی رو می خوام اجرا کنم این پیام میاد و دیگه اجرا نمی شه

کسی می تونه یاری برسانه!
    یا کرکت مشکل داره یا درست مراحل کرک کردن رو انجام ندادی !

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    اقا ما هم بازی رو گرفتیم یه دو مرحله ای هم جلو رفتیم . بر حسب تصادف 2 روز پیشم lp2 رو شروع کرده بودم. راستش رو بخواید این بازی بد نیست. اما به نظر من بهتره اول لاست پلانت رو برید بعد بیاد سراغ این. لاست پلانت هر چی نداشته باشه گرافیک فوق العاده ای داره و از باگ های عجیب توش خبری نیست. البته مدال هم بد نیست اما من که همزمان دو تا دارم اول دارم LP2 رو میرم.

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

با سلام
    چه عجب یکی پیدا شد از بازی تعریف کرد من می خواستم بازی رو بخرم پشیمون شدم از بس بد تعریف کردند،بالاخره EA هست دیگه زیاد ازش توقع نداشته باشید .در ضمن بازی در حد arma ,opration flash point نیست؟
    به نظر من نباید با هم مقایسشون کرد چون ARMA شبیه سازی جنگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •