چی فکر میکردیم چی شد....
این تریلرا خیلی توقعمو بالا برده بودن ولی بازیو که شروع کردم خورد تو ذوقم بخصوص همون اولش که مجبور میشی نایت ویژنتو روشن کنی!!! نایت ویژن MW1 کجا و این کجا... گردوغبار از تو لیزرت رد میشد اما تو این فقط یه خطه در ضمن رنگ سبزش هم طبیعی نیست...
کلا بازی نیم ساعت اول اصلا بهتون فاز نمیده و مدام میگید e؟ ایجاش عین کال آف دیوتی ... عین که چه عرض کنم شبیهِ وگرنه نه صحنه های درگیری که حالت سینمایی میشه و نه دیگر الهامات از MW هیچکدوم به خوبی mw درنیومدن.
اما اگر جلو تر برید از بازی کم کمک خوشتون میاد و سرگرم میشید... نورپردازی بازی انصافا فوق العاده است و همین گرافیک بازیو در نظر گیمر خوب جلوه میده بخصوص تو روز.
تخریب صخره ها و سنگ ها و پاشیدن سنگ و کلوخ و سیمان و خاک خیلی خوب درومده و مشخصه خیلی رو این بخش کار کردن...کلا حال میده یکیو که کاور گرفته بگیریش زیر بار گلوله... بعضی دیوارهای گلی و سیمانی هم قابل تخریبن و همچین واسه کاور گرفتن ایمن نیستن. البته نباید نگران بود چون دشمنا یا همون طالبانیا دائم میگن
پلیز کیل می... کیل می پلیـــــــــــز! البته به زبون نمیارن من از چشماشون خوندم : دی خیلی پیش میاد که دوس داری دشمنا ببیننت ولی اصلا انگار نه انگار که یه امریکایی نزدیکشونه... به شخصه به من یکی برخورد، دارم التماسش میکنم میگم هوی طالبانی هوی نا مسلمون یه نیگا به ما بنداز مارو ببین منم آدمم توروخدا منو به حساب بیار: دی تو مرام من نیس جز از روبرو کسیو بترکونم اما چه کنیم که هوش پلاستیکی!!! بازی مجبور میکنه...
درگیری های شلوغش تو بیابونای بگرام + با وینچستر ترکوندن افغانیا(بداشون... اون بدجنساشون: دی وگرنه افغانیا که مـــــــاهن: دی) + آپاچی سواری+این شیرجه زدنش رو زمین وقتی میدویی و دکمه C رو میزنی + اسنایپش که البته میتونست بهتر هم باشه + کات سنس های سیجیه بازی
جالبن.
در کل با اینکه تو این نسل من شماره قبلی(ایربورن) رو به این ترجیح میدم اما تا اومدن کال آف دیوتی میتونه سرگرم کننده باشه...