كسي از دوستان در خصوص تفاوت كاربرد اين دو ديكشنري (Longman Language activator و Longman Lexicon of contemporary English) نظري
نداره؟! من نسخه Activator رو ندارم ولي ظاهرا از لحاظ كاربرد شبيه Longman Lexicon هستش! ممنون ميشم نظر دوستان رو بدونم.
كسي از دوستان در خصوص تفاوت كاربرد اين دو ديكشنري (Longman Language activator و Longman Lexicon of contemporary English) نظري
نداره؟! من نسخه Activator رو ندارم ولي ظاهرا از لحاظ كاربرد شبيه Longman Lexicon هستش! ممنون ميشم نظر دوستان رو بدونم.
یکی از بهترین روش های به خاظر سپردن کلمات ساختن تصویر ذهنی است که من خودم از این روش نتیجه ی خیلی خوبی گرفتم.
Last edited by Kurosh; 12-09-2013 at 13:37. دليل: حذف تبلیغات
دوستان کسی با روش SG5 کار کرده؟
برای آموزش زبان خوب است یا نه؟![]()
من الان تقریباً تمام انگلیسی رو می فهمم، اما حرف زدنم بده
علتش هم بد بودن اینترنتِ فارسی بوده، همه ی اطلاعاتی که می خوام تو سرچ گوگل فارسی وجود نداره و وبلاگ های بی ربط میاره
امّا همه ی اطلاعات تو سرچ انگلیسی هست
توصیه ی من استفاده از سرچ انگلیسی گوگل به جای فارسیه
Learn English with Google, don't search for farsi results, there is a lot of misinformations and copy pasted articles
Fact: using farsi Google search makes you dumber
Last edited by eatshitanddie; 22-09-2013 at 14:07.
کسی از دوستان از روش سایت B15.IR استفاده کرده و یا توصیه میکنه ؟
![]()
تو زبان فقط سعی کنید مکالمه رو یاد بگیرید...
زبان مدرسه رو بی خیال شید... زبان یادگیریش توی اموزشگاه میباشد...
یکی که 3 ترم رفته باشه اموزشگاه از یه دانشگاهی هم مکالمش بهتره... باور کنید راست میگم...
به نظره من یکی از روش های موثر در یادگیری لغات زبان(لا اقل واسه خودم) استفاده از جی 5 بود...نصف 504 رو با همین روش یاد گرفتم
به شما هم پیشنهاد میکنم
فقط یه جو اراده میخواد![]()
Can you give us a demonstration؟
Anyway you can...
Just so we can see how effective it has been...
ّّّّّّّّّّّّّّّّّّّّّچطور ثابت کنم آخه...اثر داشت دوست عزیز،اثر داشت.
مهم خودم بودم که درکش کردم![]()
منظورم از demonstration این بود که یه چند خط بنویس ببینیم چقدر تاثیر داشته خوب!
واسهی بقیه... نه خودم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)