دوستان سلام.
من حدود یکساله که از سرویس ADSL مخابرات خرازی دارم استفاده میکنم و تا الان مشکلی نبوده و قطعی ها هم فوقش یکی دو یاعته بوده. الان نزدیک 10 روزه که بصورت مداوم قطعی دارم. این پشتیبانی مخابرات "3387275" هم که هرچی تماس میگیرم کسی گوشی رو بر نمیداره!
هفته پیش از طریق یکی از مراکز پشتیبانیشون تماس گرفتن گفتن شما ADSLت قطعه گفتم آره گفت مشکل داریم سعی میکنیم تا عصر همون روز درستش کنیم. دوباره بعد 2 روز قطع شد. با اون مرکز که تماس میگیرم میگه شما باید با پشتیبانتون تماس بگیرید که اونم جواب نمیده.
حالا میخوام بدونم کسی هست که پیش شمارش 2270 باشه؟ و الان از ADSL مخابرات استفاده کنه؟
مودم رو ریست و دوباره کانفیگ هم کردم جواب نداد! من قبلا از Bridge استفاده میکردم حالا میخوام با PPOE تست کنم اطلاعات VPI-VCI رو ندارم یه جا هم میپرسه MTU چقدره ؟
در ضمن تو ساختن کانکشن --- مرحله ای که میپرسه آدرس آی پی بده چه آدرسی باید بدم؟
مودمم D-Link هست.
لطفا راهنمایی کنید. این سایت 311.ir هم ظاهرا دان شده. آدرس عوض شده؟
سلام دوست عزيز منم از مخابرات ولي عصرم با پيش شماره 227 .
كلا مخابرات ولي عصر بخاطر بالا بردن كيفيت يا هر دليل ديگه خطوطشون يه هفته اي قطع شده بود.حدودا از سه چهار روز پيش درست شد؟
شما از چه موقعي سرويس گرفتي؟
چراغ adsl مودمت روشن ميشه يا نه؟
پشتيبانم تنظيماتما رو bridge گذاشته بود ولي بعد از اين بازم مشكل داشتم تا اينكه كانفيگ مودم را روي pppoe گذشتم ولي بايد دستي يه كانكشن broadband بسازي و بعد يوزر و پسوردت شركت وارد بشي.
vpi=0 vci=35
MTU هم نميخواد بزني.
IP=192.168.1.1
سايت 311 هم چند روزي خرابه شما از اين سايت وارد شو.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه بازم مشكلت حل نشد با من تماس بگير 09383972277