ببخشید این dns ها رو کجا باید وارد کنیم؟
ببخشید این dns ها رو کجا باید وارد کنیم؟
این DNS خودش تغییر میکنه؟
من یادمه برای اینکه لیمیت میداد خودم گذاشتم روی4.2.2.4 ولی الان که دیدم خودش شده192.9.9.3
آخر همون پست اضافه کردم که کجا باید وارد کنید...
اگه شما توی ویندوز و یا دستگاهتون، همه فیلدهای موجود رو پر کنید، به هیچ وجه دستگاه یا ویندوزتون به سراغ DNS Server ـهای دیگه نمیره... توی تنظیمات کانکشنتون هر دو جای مربوط به DNS Server ـها رو با 8.8.8.8 و 8.8.4.4 پر کنید مطمئن باشید عوض نمیشه...
وقتی شما دستی تنظیم کنید، ویندوز از خودش اختیاری نخواهد داشت...
البته این تنظیم رو روی اتصالات محلی و Local Area Network انجام ندید... فقط اتصالاتی که یوزرنیم و پسورد برای اتصال به PPPoE دارن...
![]()
صبانت - شبانه - تهران - 26 فروردین 1389 - 15 آپریل 2010
Max سرعت دانلود تکی -> 600Kbps (از ساعت 3:20 تا 7:10 صبح و بعد از اون حداقل 950Kbps)
دانلود 2 - 3 فایل همزمان -> بیش از 900Kbps
+ Google Public DNS Servers
پینگ قبل از 3:20 حدود 100-200-300 و از 3:20 تا 7:10 حدود 600-700 و بعد از اون عادی...
در کل راضی کننده ـس...
عکس :
Last edited by Cleeev; 15-04-2010 at 09:40.
تورنت با سید اختصاصی و Google Public DNS Servers
دانلود بر حسب ساعت :
3 : 371 مگ
4 : 359 مگ
5 : 318 مگ
6 : 341 مگ
7 : 273 مگ
خیلی خوبه... یه زمانی با تورنت نمیشد حتی شبی 300-400 مگ دانلود کرد (توجه داشته باش که ما با تورنت بزرگ شدیمو همه چیزشو میدونیم و وقتی که من انقدر وضعم خراب بود دیگه ببین بقیه چی میکشیدن...) و حتی با Google DNS Servers ـم به خاطر اینکه پینگ بالای 1000 - 1500 بود به زور سرعت و پایداری تورنت بالا میرفت و تازه ثابت که میشد سر یه ساعت ریکانکت میشد و به این صورت به هیچ وجه کلاینت تورنت بیچاره ـمون رنگ ثبات رو نمیدید...!!!!
ولی الان خوب شده چون دیگه وضعیت پینگ و سرعت زیاد خراب نیست شبا... اگه صبانت همینطور ادامه بده و کمتر با اعصاب کاربران بیچاره بازی کنه واقعاً عالی میشه و دنیا قشنگ تر خواهد بود...![]()
Last edited by Cleeev; 15-04-2010 at 10:46.
سلام .
پینگ اکانت روزانه با DNS گوگل :
تقریبا روی 187 ثابت هستش .
اکانت شبانه هم تست میکنم . میزارم .
مخلصیم
من نمیدونم شماها چرا اینقدر سرعتاتون زیاده. من 1 مگ دارم تهران سرعتم 50 60 هست. به باقری هم زنگ می زنم میگه شیر هست. پینگ هم رو 350 هست. چرا؟
DNS هم کردم DNS گوگل.
برای ما که بیفایدست.سرعت ما که بیشتر نشد تازه فکر کنم کمترم شد
وقتی پهنای باند را کم کردن که اونوقت با تغییر dns و اینکارا پهنای باند بیشتر نمیشه که
یعنی احتمال داره سرعت شبانمون با این کار درست بشه یا نه حتما با این کار درست میشه؟
من مشهدم
امت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)