تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 130 اولاول ... 152122232425262728293575125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 1295

نام تاپيک: سرويس ADSL صبانت

پروفشنال mehran_pqqp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من قبلاً کلی در این زمینه عوض کردن DNS Server ـها و اینکه نصف مشکل شبانه صبانتم از ضعف DNS Server ـهاشه (مخصوصاً توی دانلود از Torrent و سرعت پایین ـ بالا اومدن سایتا) ولی متأسفانه به خاطر اینکه مثل اینکه یه زمانی صبانت از این فوروم شکایتی چیزی کرده، تاپیکای گذشته صبانت همگی پاک شدن و اون مطالبم پریدن (هر لحظه احتمالش هست این تاپیکم پاک بشه)...!

به هر حال بهترین و باکیفیت ترین DNS Server ـها سرویسای Google Public DNS Servers و OpenDNS هستن که به خوبی معلومه که کیفیت سرویس گوگل بهتره... دوستانی که تمایل به تعویض DNS Server ـهاشون دارن میتون از این دو IP استفاده کنن تا از سرویس گوگل بهره مند بشن و هم در روزانه و هم شبانه و حتی در هر شرکت دیگه ای و هر جای دنیا هستن، کیفیت اتصالشون بالاتر بره (مخصوصاً پینگ پایین تر میاد) :

8.8.8.8
    8.8.4.4

ببخشید این dns ها رو کجا باید وارد کنیم؟

داره خودمونی میشه oghab mobarez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

من قبلاً کلی در این زمینه عوض کردن DNS Server ـها و اینکه نصف مشکل شبانه صبانتم از ضعف DNS Server ـهاشه (مخصوصاً توی دانلود از Torrent و سرعت پایین ـ بالا اومدن سایتا) ولی متأسفانه به خاطر اینکه مثل اینکه یه زمانی صبانت از این فوروم شکایتی چیزی کرده، تاپیکای گذشته صبانت همگی پاک شدن و اون مطالبم پریدن (هر لحظه احتمالش هست این تاپیکم پاک بشه)...!

به هر حال بهترین و باکیفیت ترین DNS Server ـها سرویسای Google Public DNS Servers و OpenDNS هستن که به خوبی معلومه که کیفیت سرویس گوگل بهتره... دوستانی که تمایل به تعویض DNS Server ـهاشون دارن میتون از این دو IP استفاده کنن تا از سرویس گوگل بهره مند بشن و هم در روزانه و هم شبانه و حتی در هر شرکت دیگه ای و هر جای دنیا هستن، کیفیت اتصالشون بالاتر بره (مخصوصاً پینگ پایین تر میاد) :

8.8.8.8
    8.8.4.4

این DNS خودش تغییر میکنه؟
    من یادمه برای اینکه لیمیت میداد خودم گذاشتم روی4.2.2.4 ولی الان که دیدم خودش شده192.9.9.3

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11

ببخشید این dns ها رو کجا باید وارد کنیم؟
    آخر همون پست اضافه کردم که کجا باید وارد کنید...

این DNS خودش تغییر میکنه؟
    من یادمه برای اینکه لیمیت میداد خودم گذاشتم روی4.2.2.4 ولی الان که دیدم خودش شده192.9.9.3
    اگه شما توی ویندوز و یا دستگاهتون، همه فیلدهای موجود رو پر کنید، به هیچ وجه دستگاه یا ویندوزتون به سراغ DNS Server ـهای دیگه نمیره... توی تنظیمات کانکشنتون هر دو جای مربوط به DNS Server ـها رو با 8.8.8.8 و 8.8.4.4 پر کنید مطمئن باشید عوض نمیشه...

وقتی شما دستی تنظیم کنید، ویندوز از خودش اختیاری نخواهد داشت...

البته این تنظیم رو روی اتصالات محلی و Local Area Network انجام ندید... فقط اتصالاتی که یوزرنیم و پسورد برای اتصال به PPPoE دارن...

4. این کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

11 وضعیت شبانه صبانت - تهران

صبانت - شبانه - تهران - 26 فروردین 1389 - 15 آپریل 2010

Max سرعت دانلود تکی -> 600Kbps (از ساعت 3:20 تا 7:10 صبح و بعد از اون حداقل 950Kbps)

دانلود 2 - 3 فایل همزمان -> بیش از 900Kbps

+ Google Public DNS Servers

پینگ قبل از 3:20 حدود 100-200-300 و از 3:20 تا 7:10 حدود 600-700 و بعد از اون عادی...

در کل راضی کننده ـس...

عکس :

Last edited by Cleeev; 15-04-2010 at 09:40.

6. 2 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه smk1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض وضعیت شبانه امروز

تورنت با سید اختصاصی و Google Public DNS Servers
    دانلود بر حسب ساعت :
    3 : 371 مگ
    4 : 359 مگ
    5 : 318 مگ
    6 : 341 مگ
    7 : 273 مگ

8. این کاربر از smk1981 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت

4

تورنت با سید اختصاصی و Google Public DNS Servers
    دانلود بر حسب ساعت :
    3 : 371 مگ
    4 : 359 مگ
    5 : 318 مگ
    6 : 341 مگ
    7 : 273 مگ
    خیلی خوبه... یه زمانی با تورنت نمیشد حتی شبی 300-400 مگ دانلود کرد (توجه داشته باش که ما با تورنت بزرگ شدیم  و همه چیزشو میدونیم و وقتی که من انقدر وضعم خراب بود دیگه ببین بقیه چی میکشیدن...) و حتی با Google DNS Servers ـم به خاطر اینکه پینگ بالای 1000 - 1500 بود به زور سرعت و پایداری تورنت بالا میرفت و تازه ثابت که میشد سر یه ساعت ریکانکت میشد و به این صورت به هیچ وجه کلاینت تورنت بیچاره ـمون رنگ ثبات رو نمیدید...!!!! 

ولی الان خوب شده چون دیگه وضعیت پینگ و سرعت زیاد خراب نیست شبا... اگه صبانت همینطور ادامه بده و کمتر با اعصاب کاربران بیچاره بازی کنه واقعاً عالی میشه و دنیا قشنگ تر خواهد بود... 
    Last edited by Cleeev; 15-04-2010 at 10:46.

10. 2 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام .

پینگ اکانت روزانه با DNS گوگل :

تقریبا روی 187 ثابت هستش .

اکانت شبانه هم تست میکنم . میزارم .

مخلصیم

12. این کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من نمیدونم شماها چرا اینقدر سرعتاتون زیاده. من 1 مگ دارم تهران سرعتم 50 60 هست. به باقری هم زنگ می زنم میگه شیر هست. پینگ هم رو 350 هست. چرا؟
    DNS هم کردم DNS گوگل.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Contractor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Pasargad

پيش فرض

آخر همون پست اضافه کردم که کجا باید وارد کنید...

اگه شما توی ویندوز و یا دستگاهتون، همه فیلدهای موجود رو پر کنید، به هیچ وجه دستگاه یا ویندوزتون به سراغ DNS Server ـهای دیگه نمیره... توی تنظیمات کانکشنتون هر دو جای مربوط به DNS Server ـها رو با 8.8.8.8 و 8.8.4.4 پر کنید مطمئن باشید عوض نمیشه...

وقتی شما دستی تنظیم کنید، ویندوز از خودش اختیاری نخواهد داشت...

البته این تنظیم رو روی اتصالات محلی و Local Area Network انجام ندید... فقط اتصالاتی که یوزرنیم و پسورد برای اتصال به PPPoE دارن...

برای ما که بیفایدست.سرعت ما که بیشتر نشد تازه فکر کنم کمترم شد
    وقتی پهنای باند را کم کردن که اونوقت با تغییر dns و اینکارا پهنای باند بیشتر نمیشه که

داره خودمونی میشه vahid_65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

8.8.8.8
    8.8.4.4

یعنی احتمال داره سرعت شبانمون با این کار درست بشه یا نه حتما با این کار درست میشه؟
    من مشهدم
    امت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •