ین تغییر چهره ای که EX701 داده ... EX501 هم داریم ؟
(برا من طراحی خیلی مهمه و برا همین NX700 خریدم .... راستی هفته پیش یه سینمای خانگی سونی مدل DZ910 رفتم جمهوری خریدم و سیستم صوتی و تصویری خونه دیگه کامل کامل شد)
ین تغییر چهره ای که EX701 داده ... EX501 هم داریم ؟
(برا من طراحی خیلی مهمه و برا همین NX700 خریدم .... راستی هفته پیش یه سینمای خانگی سونی مدل DZ910 رفتم جمهوری خریدم و سیستم صوتی و تصویری خونه دیگه کامل کامل شد)
تلویزیونهای 3D موجود نیاز به عینک دارند و باعث سردرد می شوند . باید چند سالی صبر کرد تا مدلهای بدون عینک تولید تجاری شوند و مشکلات مربوط به سردرد و سرگیجه حل شود.
مهمتر از این ، اکثر فیلم ها و منابع تصویری کنونی در ایران هنوز روی سیستم VCD در جا میزنند. تا 3D خیلی فاصله داریم. ایشالله 60-50 سال دیگهبرای ایران. اما در دنیا سال 2020 برای فراگیری 3D تعیین شده است.
این مدل تو سایت خاورمیانه سونی نبود اما یه مدل دیگه بود که انگار شبیه EX701 است . یعنی مدل EX710 که قیمت 40 اینچش 1.990.000 است. EX710 طراحی زیبایی داره.
اینجا ببینش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
EX501 هم داریم ولی فکر نمی کنم تو ایران باشه. واقعا طراحی خیلی زیبایی داره.
این EX501 :
![]()
دوستان
فرق این مدل 501 با 500 چیه؟ فقط دیزاینش بهتره؟؟
-در مورد تفاوت اين دو مدل بيشتر بر ميگرده به طراحي والبته چند موردي هم عنوان شده در مورد تفاوت در نوع صفحه (در مورد رفلكس نور ) اين مدل كه البته حرف يوزرهايي بوده كه ديدم نه چيز ديگه
-ترد خوبي هم در avsf داره ميتونيد مطالعه كنيد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
نمیدونم جای درستی دارم سوال میپرسم یا نه ولی خوب چون مارک اینجا بحث در مورد سونی هست
من یه تلویزیون سونی میخوام که البته فکر کنم با بودجه من میشه ال سی دی زیر 1 میلیون میشه یه راهنمایی کنید به من ؟ یه چیز جون دار با کیفیت خوب و حداکثر امکانات
-خوب بهترين گزينه ميتونه توي اين رنج قيمت EX500 باشه عزيز
آیا میشه به LCD سونی که یه USB دارند و فیلم و عکس و... پخش می کنند ، هارد اکسترنال پرتابل وصل کرد.
من هاردم به دو USB باید وصل بشه . یکی برای برقش و دیگری برای DATA . چون تلویزیونهای سونی که دیده ام فقط یه USB داره ، میشه از طریق USB HUB تلویزیون و هارم رو به هم وصل کنم.
این هاردمه Transcend 25M3 640 GB / Fat 32 :
![]()
من هارد اکسترنال وصل کردم البته فقط یدونه یو اس بی داره که هم برقشو میده و هم اطلاعات.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)