دوستان تو این سایتا که tv رویو میکنن مثل hdtv test میان کالیبرش میکنن
بعد کلی بررسیش میکنن . اونوقت ما چه جوری باید تنضیمات اونارو انجام بدیم ؟
منظورم اینه که مثلا جایی نوشتن gamma رو بزار رو 2 فلان تنضیمات چیکار کن ؟
دوستان تو این سایتا که tv رویو میکنن مثل hdtv test میان کالیبرش میکنن
بعد کلی بررسیش میکنن . اونوقت ما چه جوری باید تنضیمات اونارو انجام بدیم ؟
منظورم اینه که مثلا جایی نوشتن gamma رو بزار رو 2 فلان تنضیمات چیکار کن ؟
اين كارها وتست ها وكاليبراسيون ها با وسايل اندازه گيري پيشرفته ومتدهاي خاصي صورت ميگيره
با توجه به مدهاي تعريف شده و منوهاي پيشرفته همينطور تنظيمات گين رنگها و استفاده از سرويس منو و نرم افزارهاي طراحي شده و...
سایت Cnet معمولا تنظیمات کالیبره پنلهاش رو روی سایت قرار میده ولی موضوع این هست که تنظیمات معمولا برای مدلهای آمریکایی با سایر نقاط تفاوت میکنه.
مرسی از راهنماییتون .
من تو hd tvtest یه مطلب خوندم که از یه سری dvd برای کالیبر کردن اسم
برده بود . فکر کنم اینجوری که مثلا یه تصویر نشون میده میگه فلان تنضیم
رو انقدر تغییر بده تا درست دیده بشه ( همینجوری چشمی )
الان اسم اون dvd یادم نیست ولی تو پست بعدی مینویسم .
شما در اینباره چیزی شنیدید ؟؟؟؟
اسمش این بود digital video essentials
اسم مقاله بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کالیبراسیون V20 پاناسونیک در بهترین حالت ایته:
نمیدونم vt25 هم همینه یا فرق داره:
عد از کالیبراسیون
Profile
Professional1
Contrast
36
Brightness
0
Colour
30
Sharpness
0
Vivid Color
Off
Eco mode
On/Off
Intelligent Frame Creation
Off
P-NR
Off
Gamma
2.2
R-Gain
-1
G-Gain
-1
B-Gain
+6
R-Cutoff
0
G-Cutoff
0
B-Cutoff
+1
منبع;
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:32 PM ----------
کالیبراسیون V20 در سایت zoomit.ir اینجوریه. فکر نکنم برای vt25 هم خیلی فرق کنه
عد از کالیبراسیون
Profile
Professional1
Contrast
36
Brightness
0
Colour
30
Sharpness
0
Vivid Color
Off
Eco mode
On/Off
Intelligent Frame Creation
Off
P-NR
Off
Gamma
2.2
R-Gain
-1
G-Gain
-1
B-Gain
+6
R-Cutoff
0
G-Cutoff
0
B-Cutoff
+1
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------
lkjlklklkl
با سلام این کالیبره با برایتنس و شارپنس صفر برای پنل پلاسما کمی عجیبه منبع اصلیش کجاست ایا این سایت ایرانی خودش کالیبره کرده؟
احتمالا از این سایت گرفته شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من دیروز این تلویزیون (V20) رو از بانه خریدم قیمت 1.280.000 تومن اول گفتش 1.300.000 بعد از کلی چونه به قول خودش قیمت همکاری داد البته اینو بگم که تو بانه هم کم گیر میاد من فقط تو 2 مغازه دیدم البته 3 تا 4 ساعت بیشتر دنبالش نبودم فکر نکنم پاینتر از این قیمت هم گیر بیاد
و دو سوال دوستان یک اینکه من امروز با کابل hdmi از کارت گرافیک به تلویزیون وصل کردم اما به نظرم کیفیت یک مقدار افت میکنه حالا می خواستم بدونم این مسله عمومیت داره یا اینکه با تنظیماتی میشه کیفیت رو تو تلویزیون هم به حد مانیتور رساند . دوم اینکه من تو فلش مموری چند تا فایل فیلم با فرمتهای mpeg mpg ریختم و به usb تلویزیون وصلش کردم اما هیچکدوم رو شناسائی و پخش نکرد تو دفترچه نوشته mpeg2 و avchd پخش میکنه ایا باید با منوی خاصی این کار رو کرد چون من نتونستم پخش ویدوئیش رو تست کنم
دوستان راستی شما اطلاعی از پلاسماهایی سری A پاناسونیک دارید همراه ما تو سفر مدل A2s رو تهیه کرد قیمتش از پلاسماهای سری C & X حدود 25 درصد گرانتر بود حتی از s10 هم مقدار ناچیزی گرانتر بود ممنون میشم دوستان اطلاعی از این مدل دارند در اختیار بنده بگذارند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)