والا اینطور که میگن ریفر به لپ تاپ های میگن که خارج یا حتی تو ایران(البته بیشتر تو خارج) مورد استفاده قرار میگیرن ولی خریدار بعد از مدتی (تا یک ماه) می تونه اگه خوشش نیمد بیاره لپ تاپ رو پس بده و یا اگه مشکلی پیدا کرد به خاطر گارانتی تعویض لپ تاپ رو واسش عوض می کنن.ولی اون لپ تاپ که مرجوع شده رو در بهترین حالت اینه که تعمیر کنن و دوباره بفروشن و یا همین جوری به عنوان جنس معیوب با قیمت کمتر بفروشند.از اون جایی که اینجا ایرانه بعضی از وارد کننده های ... از این جور لپ تاپ ها میارن و به اسم نو به افرادی که موقع خرید دقت نمی کنند میفروشن.البته جعبه این لپ تاپ ها میگن که بزرگ روش نبا فونت قرمز رنگ وشته شده ریفر ولی اگه دستکاری نکنن جعبه رو
موقع خرید باید به نک برچسب بودن و اینکه جعبه از پایین باز نشده باشه و اینکه فروشنده بگه در جعبه باز شده تا سی دی توش بذاریم و گارتنی از این کارها می کنه و ... این چیز ها توجه کرد.
جعبه باید تک بر چسب که بر چسبش هو لوگرام سونی داره باشه و از جای دیگه باز نشده باشه و جعبه خاکی نباشه ،جای انگشت رو بدنه لپ تاپ نباشه و ...
اینا رو چون من خودم خیلی مهم بود واسم موقع خرید زیاد توجه کردم ! تو هیمن انجمن ها هم اطلاعات زیادی در این باره هست که من هم از اینجا این اطلاعات رو گرفتم
درباره پلاگین هم تو خود سایت سونی استایل وقتی که مدلتون رو انتخاب می کنید توضیح داده که برای مشاهده فیلم بلوری باید یه پلاگین نصب کنید،اگه تونستم پیداش کنم دوباره حتما می ذارم